Levent Kırca vefat etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkemiz için çok büyük bir kayıp Allah rahmet eylesin. Bedenin burda olmasa da düşüncelerin ölümsüz büyük üstad.

valla yıllar geçiyor böyle sürekli televizyonda gördüğün insanlar vefat edince kötü oluyor insan :(

Allah rahmet eylesin.

Levent kırcayı rüyada görenler KABİRDE AZAP İÇİNDE GÖRÜYORLARMIŞ.. Ve Levent her azap içinde çığlık attığında azap melekleri ise "OLACAK O KADAR" diyorlarmış...
VARACAĞI YERİ HER İNKAR EDEN SONUNDA O YOLU TUTTU GİDİYOR..
eee olacak o kadar
Şimdi ölünün arkasından neden konuştun diyenlere..
Cevabım: Üzülmeyin o ölmedi kalbinizde yaşıyor..

Levent kırcayı rüyada görenler KABİRDE AZAP İÇİNDE GÖRÜYORLARMIŞ.. Ve Levent her azap içinde çığlık attığında azap melekleri ise "OLACAK O KADAR" diyorlarmış...
eee olacak o kadar

https://www.youtube.com/watch?v=3VT3uRlu3oA

eee olacak o kadar
Atatürk bu yüzden laiklik getirdi senin gibiler insanların kişiliğine değilde dinine bakıp yargılıyor ÜLKE SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN GERİ KALDI
Hepiniz milletvekili olabilirsiniz...Bakan olabilirsiniz...Hatta cumhurbaşkanı olabilrsiniz...Fakat sanatçı olamazsınız

Atatürk bu yüzden laiklik getirdi senin gibiler insanların kişiliğine değilde dinine bakıp yargılıyor ÜLKE SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN GERİ KALDI
Hepiniz milletvekili olabilirsiniz...Bakan olabilirsiniz...Hatta cumhurbaşkanı olabilrsiniz...Fakat sanatçı olamazsınız

Ben Türk'üm - Ben Milliyetciyim - Ben Bayrakcıyım ama bunların hepsi olması için en başta MÜSLÜMANIM ELHAMDÜLİLLAH.

Sanatına laf yok bu kişinin ama 'Allah türkçe bilmiyormuyduda Kuranı arapça indirdi diyen - bana öldükten sonra dua etmeyin diyen - Dini imanı yok sayan bi adama ben Allah rahmet eylesin demem arkadaşlar.

Herkesin şahsi fikrine saygı duyarım . Herkeste benim fikrime saygı duysun lütfen.

iyi forumlar

Ben Türk'üm - Ben Milliyetciyim - Ben Bayrakcıyım ama bunların hepsi olması için en başta MÜSLÜMANIM ELHAMDÜLİLLAH.

Sanatına laf yok bu kişinin ama 'Allah türkçe bilmiyormuyduda Kuranı arapça indirdi diyen - bana öldükten sonra dua etmeyin diyen - Dini imanı yok sayan bi adama ben Allah rahmet eylesin demem arkadaşlar.

Herkesin şahsi fikrine saygı duyarım . Herkeste benim fikrime saygı duysun lütfen.

iyi forumlar

Sen Türk'sün sen milliyetçisin sen bayrakçısın. Sen MUSLUMANSIN !

Ama insan değilsin. İnsan olan Müslüman olan ölenin arkasından konuşmaz. İyi olsun kötü olsun Allah rahmet eylesin der geçer gider. Geri kalanı allah ile onun arasında.

Ne pis adamlar varmış forumda.

Sen Türk'sün sen milliyetçisin sen bayrakçısın. Sen MUSLUMANSIN !

Ama insan değilsin. İnsan olan Müslüman olan ölenin arkasından konuşmaz. İyi olsun kötü olsun Allah rahmet eylesin der geçer gider. Geri kalanı allah ile onun arasında.

Ne pis adamlar varmış forumda.

1. si Adam müslüman değil 2. si hayatı boyunca Allaha inanmamış birisinin arkasından Allah rahmet eylesin demek şirke girer. Allah hayatı boyunca ona fırsat vermiştir ancak öldükten sonra yapılacak birşey yoktur ayetlerde defalarca zikredilir hala bunun üzerine Allah rahmet eylesin demek Allahın ayetlerini inkar etmektir

1. si Adam müslüman değil 2. si hayatı boyunca Allaha inanmamış birisinin arkasından Allah rahmet eylesin demek şirke girer. Allah hayatı boyunca ona fırsat vermiştir ancak öldükten sonra yapılacak birşey yoktur ayetlerde defalarca zikredilir hala bunun üzerine Allah rahmet eylesin demek Allahın ayetlerini inkar etmektir

Rahmet ne demektir biliyor musun sen. Hangi ayetlerde yazıyormuş o dediğin. Çıkartıp gösterebilecek misin.

ne pis insanlarsınız yaa

ulan gözünüzün önünde ne iğrençlikler olur ona müdahele etmesiniz sırf Siyasi görüşünüz, adamın hayatı boyunca dik duruşu erdemi karşısında... Alkol kullanımını ve Din konusundaki tutumundan laf etmeye calısıyorsunuz

sizemi kaldı arkadaş ? sevmiyorsan yazmassın aaa bu dinsiz aa bu alkolik aa bu ...
diye diye laf geçirmeye calısmalar

Sizinle dünyaya gelmedi sizinlede ölmedi.

Öldüğünüzde bu adamın 10 da biri hatırlanabilecek misiniz acaba

sevmenizde bu insan TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNDE ADINI KAZIDI

ya siz naptınız ?

Anca buradan ölünün arkasından laf edersiniz, omurgasızlar sizi

Rahmet ne demektir biliyor musun sen. Hangi ayetlerde yazıyormuş o dediğin. Çıkartıp gösterebilecek misin.

evet;
"Onlardan ölen kimsenin namazını sakın kılma! Mezarı başında da durma. Çünkü onlar Allah'ı ve Rasulünü inkâr ettiler...." (Tevbe, 9/84)

"Cehennemlik oldukları anlaşıldıktan sonra akraba dahi olsalar, müşrikler için mağfiret dilemek Peygambere ve mü'minlere yaraşmaz." (Tevbe, 9/113)

iyi forumlar

Tabi fikrine saygı duyuyorum ama,

Yanlış düşünüyorsun işte. Ateist olan bir çok insan var onların inancı öyle ama sen inancın gibi yaşamalısın. Eğer sende Allah rahmet eylesin demiyorsan onun gibi düşünüyorsun demektir. Derler ya her koyun kendi bacağından asılır. Müslümanlık hoşgörü dini sonsuz affın olduğu bir dindir kin nefret kalbinizi kirletir yapmayın. O rahmeti sen Allah'a inandığın için diyorsun başka kimse ile alakası yok.

Ya sen Müslüman değilsin Ya da ben!

Şöyle acayip acayip konuşuyorsunuz ya... Tövbe tövbe... Biraz aklı başında konuşun. Kur'an-ı Kerim de hangi ayette böyle diyor? Bizim dinimiz zaten hoşgörü dini. Zihinlere öyle şeyler doldurmuşsunuz ki anlam veremiyorum size. Nerede yaşıyorsunuz? Kendi kafanızdan bir şeyler uydurmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri