Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işlere başladığımda (temmuz-ağustos arası) forumda freedom kanal satışları mail satışları havada uçuşuyordu. Benimde yaptığım tüm kanallar freedomdu. Partnere daha nasıl sokuluru bile bilmiyordum çünkü hazır partnere sokulmuş kanal alıyordum. Sonra freedom patladı. Kapanan kanalların parasını vermedi. Ve benim yaklasık 2,5 aylık çalışmam heba oldu. Şimdi bu da öyle olur mu acaba. Herkes life 'dan gidecek bu ara. Hadi diyeceksiniz yarı adsense yarı partner çalış ama herkes sizin ki gibi unleme düşmeyen yada ne bileyim adsense kategorisi bulamıyor maalesef.

cebinden mi ödicek :D google ödicek ki oda ödicek.. ama bir çok kanala ödeme gelmeyince onun iş yükünü görecem ben.. :)

tamam işte bir çok kanal ama önceden bin giriyorsa şimdi 4 bin girecek tabi bunun 2 bini ödenmesse ne olur ? yani şimdiden görebiliyorum o konuları ama hiçbirini takmıcam :) çünkü sebebini biliyorum şuan herkesin lifeye girip ne atacağı belli

tamam işte bir çok kanal ama önceden bin giriyorsa şimdi 4 bin girecek tabi bunun 2 bini ödenmesse ne olur ? yani şimdiden görebiliyorum o konuları ama hiçbirini takmıcam :) çünkü sebebini biliyorum şuan herkesin lifeye girip ne atacağı belli
hah işte şimdi aynı dilden konuşuyoruz hemşerim beni anladı umarım herkes anlar :) gerçi olan oldu artık..

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] usa içerikleri dizileri falan atıyorlarmı hala?

bence anında forumda life kanal satışı yasaklanmalı.yoksa buda çöp olur. en azından izleme sınırı olmayan bütün partnerlerin satışını yasakla yönetim.çok sağlıklı bi iş yapmış olur..

1 ayda 2000 izlenim alamayıp kanalını life'a sokamayanlar şimdi abanacak life'a. 1-2 ay sonra da ödemelere blokeler başlar böylece life'ta devrini yavaş yavaş kapatmaya başlar. :rolleyes:

life biter bu gidişle. 4-5 ay sonra parama block , paramı yatırmadılar, v.s gibi konular görürüz

Valla aklımdam geçiyordun postunu gorduk bugün 100tane soksan yarına 200tane ertesı gun lıfe 2k ızlenım şartı gerı doner :D

Beyler 5k'ya çekiyorum sınırı hazır olun : ASD

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

O değilde 2k yapamayan insan kanal sokup ne kazanıcak onu anlamadım ben :D

Arkadaşlar bu konuyu artık güncelemenin uzatmanin bir manasi yok .. Sürekli anasayfada çıkması can sıkıcı ..

Olayin özeti; yıl başına kadar izlenimsiz kanal alacaklar. " Ödemelerde google sorun çıkarmazsa bizde çıkmaz " dediler yani bu konu bundan ibarettir artik uzatmanında bir geregi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri