elde avuçta bir Quiz kaldı ona bari el uzatmayın.. Onu bari koruyalım
quize sahip çıkalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
elde avuçta bir Quiz kaldı ona bari el uzatmayın.. Onu bari koruyalım
cebinden mi ödicekgoogle ödicek ki oda ödicek.. ama bir çok kanala ödeme gelmeyince onun iş yükünü görecem ben..
![]()
Ihtar yemeyeceginiz butun kategoriler. Soylediklerine gore artik 1 ihtar alan kanal atilacak.
bu çok kötü olmuş. bu ne ara çıktı sessiz sedasız
hah işte şimdi aynı dilden konuşuyoruz hemşerim beni anladı umarım herkes anlartamam işte bir çok kanal ama önceden bin giriyorsa şimdi 4 bin girecek tabi bunun 2 bini ödenmesse ne olur ? yani şimdiden görebiliyorum o konuları ama hiçbirini takmıcamçünkü sebebini biliyorum şuan herkesin lifeye girip ne atacağı belli
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] usa içerikleri dizileri falan atıyorlarmı hala?
Usa icerikten dolayi atmasalar dahi telif gelir yine atilirsin. Normalde yuklemeyin diyolar ama yukleyenlerde var, telif yemedigin surece problem olmaz saniyorum.
tek teliften atıyorlarmı hocam yoksa 3. demi ?
telif bana hayatta gelmez.deniyim o zaman şansımı usa içeriklerle ?Usa icerikten dolayi atmasalar dahi telif gelir yine atilirsin. Normalde yuklemeyin diyolar ama yukleyenlerde var, telif yemedigin surece problem olmaz saniyorum.
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] duuymasın haberi.yönetim alexi konudan engellesin...
bir de konu onaysızlara kapatılsa iyi olur ... [MENTION=11620]era[/MENTION]
knka gece cevap veririm, şimdi life kasıom![]()
Valla aklımdam geçiyordun postunu gorduk bugün 100tane soksan yarına 200tane ertesı gun lıfe 2k ızlenım şartı gerı doner![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.