hocam Life için Türkiye'nin önemi çok mu büyük? yani sırf biz istedik diye kaldırmalarına şaşırdım :/
Adam foruma gelip translate ile okuyup cevap yazıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam Life için Türkiye'nin önemi çok mu büyük? yani sırf biz istedik diye kaldırmalarına şaşırdım :/
Tekrar yaziyorum, o kadar kanal sokan adamlari barindirmazlar zaten kolay kolay. Artik tek ihtarda kanallari atiyorlar. 1 topluluk yada 1 telif olsun farketmez. Surekli ayni paypal adresleriyle sistemi zora sokacak olanlari zaten toplu cikartirlar sistemden. Duzgun calismaktan kastim duzgun 2 gunde telif, topluluk yemeyecek icerik yukleki sorun yasamayasin. Life sorun cikartacak olsa bu vakte kadar coktan cikartabilirdi zaten, google odedigi surece oderiz dediler bu vakte kadarda tersini yapmadilar. Google ile aralarini bozacak bi durumada musade etmezler.
Su yeni cikmak uzere olan google politikasi geregi kapanan kanallara odeme yapmazsa o zaman sinir olsun olmasin, zaten kapanan kanallara odeme alamayacaktik. Suanki durumun kimseye zarari yok, kanal saticilarindan baska.
yafta
Surekli ayni paypal adresleriyle sistemi zora sokacak olanlari zaten toplu cikartirlar sistemden.
yafta
beni sistemden çıkardılarda haberim mi yok.
ne geregi var yalan yazmanın allah aşkına.
Ne kadar cok laf sokma meraklisi bi milletiz arkadas anlamiyorumSu saatten sonra kanallarin ihtar yesin bakalim o ihtar yedigin kanalin 24 saat daha kalabiliyor mu networkta. Freedoma yuzlerce kanal sokup odeme alamayan arkadas degil misin sen? Senin gibiler oylesini hakediyor iste ne diyim ki
![]()
hocam eski kanalları tek teliften atmayacaklar
life'a gireli bir-iki gün olup telif alanları atacaklar
yoksa 2 aydır lifeda olup telif yiyenleri atmayacaklar
yanlısım varsa düzeltbenim anladığım bu
Ayni paypal sorun olurmu
biri cevap yazabilir mi? bankaya ödeme almak için nereye nasıl mail atıyoruz?
biri cevap yazabilir mi? bankaya ödeme almak için nereye nasıl mail atıyoruz?
[email protected] a eski odeme seklini, ardindan banka odemesi istedigini yaz. Alici adi soyadi, iban, swift kodunuda ekle. aklima gelenler simdilik onlar, eksik bisey varsa soylerler zaten.
örnek mail varsa iyi olur. Bu kanala fazla girmiyorum şimdi cevap isterlerse göremem.
hadi hayırlı olsun life yavas yavas uygulamalarını getirmeye basladı . dolar anında yanmıyor.. ii oldu cok iyi oldu cok cok iyi oldu yaa vallaha
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.