Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vdsde upload yapıyorum şimdi.videoları yükledim,reklam ayarlarına girip video ortası reklamları filanda ekledim ama video manager da reklamlar kapalı görünüyor,$ yanmıyor şuan.fakat video linkini alıp evdeki pcde açtım ve 2.denemende video ortası reklamlar dahil,hepsi açıldı reklamların.

aynen dolar yeşil yanmayan videoda reklamı gördüm sıkıntı yok bence

vdsde upload yapıyorum şimdi.videoları yükledim,reklam ayarlarına girip video ortası reklamları filanda ekledim ama video manager da reklamlar kapalı görünüyor,$ yanmıyor şuan.fakat video linkini alıp evdeki pcde açtım ve 2.denemende video ortası reklamlar dahil,hepsi açıldı reklamların.

marifet gibi iş yaparlarsa böle olur işte .. akşam akşam kimsenin kalbini kırmak istemiyorum . linki le giren bu adamlar atılmıyor forumdan şikayete gidiliyor .. şöle bi düşünmek lazım gariplik nerede...

harbiden dolar yanmıyor ya :@@ başka partnerde yanıyor mu yeni videolarda deneyen var mı?

marifet gibi iş yaparlarsa böle olur işte .. akşam akşam kimsenin kalbini kırmak istemiyorum . linki le giren bu adamlar atılmıyor forumdan şikayete gidiliyor .. şöle bi düşünmek lazım gariplik nerede...

sonra neler olur bu konuda bilmem ama şuan bu $ yanmama ama reklam çıkma olayı bence life ile degil youtube ile alakalıdır.yine youtube un garipliklerinden birisidir bence.bu arada izlenim şartının kalkmış oldugunu duyunca şaşırdım ve bende kalkmaması gerektigini düşünüyorum.hatta herzaman demişimdir,2k izlenimde az bence life için.dahada artıracaklarını düşünüyordum ki azaltmış daha dogrusu tamamen kaldırmışlar.tabi önceki mesajları okudum işte kısa süreli bişey bu,geri gelicektir gerekirse filan denmiş ama biçok kişi gibi bende o süre içerisinde umarım çöpe dönmez burasıda diyorum.life yetkilisi gelmiş soruyor neden bu olaya sevinmedigimizi.adamda haklı tabi bilmiyor daha önceki partnerlere bizim tayfanın neler yaptıgını :p

ya yanacak 10-15 dk ya büyük ihtimal ama siz uyuyan devi uyandrdınız işte hadi ayıklayın pirincin taşını artık...

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

sonra neler olur bu konuda bilmem ama şuan bu $ yanmama ama reklam çıkma olayı bence life ile degil youtube ile alakalıdır.yine youtube un garipliklerinden birisidir bence.bu arada izlenim şartının kalkmış oldugunu duyunca şaşırdım ve bende kalkmaması gerektigini düşünüyorum.hatta herzaman demişimdir,2k izlenimde az bence life için.dahada artıracaklarını düşünüyordum ki azaltmış daha dogrusu tamamen kaldırmışlar.tabi önceki mesajları okudum işte kısa süreli bişey bu,geri gelicektir gerekirse filan denmiş ama biçok kişi gibi bende o süre içerisinde umarım çöpe dönmez burasıda diyorum.life yetkilisi gelmiş soruyor neden bu olaya sevinmedigimizi.adamda haklı tabi bilmiyor daha önceki partnerlere bizim tayfanın neler yaptıgını :p

şuan iki pc den yükleme yapıorum . adsenseye baglı bi kanalıma attıgım dolar yanıo ne hikmetse 4 aylık life kanalıma attıgım 100 kere güncelleme yaptıgım halde bişi yandıgı yok .. yt alakalı bşi yok . alakalı olan life la . büyük ihtimal güncellemeler başladı :D hadi bakalım hayırlısı

ya yanacak 10-15 dk ya büyük ihtimal ama siz uyuyan devi uyandrdınız işte hadi ayıklayın pirincin taşını artık...

benim için life bitti zaten yeni kanal bağlamam ama sağlam kanal var orası sıkıntı..Awe gibi paralar içerde kalmaya başlarsa kötü.

boş kanalları alan partnerleri biliyoruz.

Music national
freedom
awesomeness

bunlar bloke koyuyorlar ödemelere kurunun yanında yaşda yanacak yol yakınken sağlam kanal bağlamayın derim.

benim için life bitti zaten yeni kanal bağlamam ama sağlam kanal var orası sıkıntı..Awe gibi paralar içerde kalmaya başlarsa kötü.

Music national
freedom
awesomeness

bunlar bloke koyuyorlar ödemelere kurunun yanında yaşda yanacak yol yakınken sağlam kanal bağlamayın derim.
aynen de öle olacak . çöp partner yaptık kendi elimizle . ya nası düşünmeden bireysel hareket edilir ya . bide zafer kazanmıs gibi konu üstüne konu yok ben yaptım yok ben yaptım ii yaptınız eyw .

Music national
freedom
awesomeness

hocam bir partner niyetini başta belli eder
yukarda saydığınız partner firimaları ilk açıldıkları günden beri problem yaratıyorlar
life ve quiz bana göre daha uzun bir süre çizgilerini koruyacaklar adamlar işini sağlam yapıyor izlenim sınırını kaldırması partnerin çöp olacağını mı anlatıyor

hocam bir partner niyetini başta belli eder
yukarda saydığınız partner firimaları ilk açıldıkları günden beri problem yaratıyorlar
life ve quiz bana göre daha uzun bir süre çizgilerini koruyacaklar adamlar işini sağlam yapıyor izlenim sınırını kaldırması partnerin çöp olacağını mı anlatıyor

awesomeness sorunsuzca ödeme yapıyordu..Haziran ve Temmuzda ödemeleri tamamen kesti sizin içeriğiniz değil diye youtube ödeme yapmıyor falan diyorlar.

Life çöplüğe dönerse o zaman bunlarda başlarlar bahanelere zaten diyorlar youtube bize yaparsa bizde size yaparız diye..Bu ne demek? yarın youtube ödeme yapmıyor derlerse ne olacak?

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

şuan iki pc den yükleme yapıorum . adsenseye baglı bi kanalıma attıgım dolar yanıo ne hikmetse 4 aylık life kanalıma attıgım 100 kere güncelleme yaptıgım halde bişi yandıgı yok .. yt alakalı bşi yok . alakalı olan life la . büyük ihtimal güncellemeler başladı :D hadi bakalım hayırlısı

bakalım,umarım ben haklı çıkarımda düzelir :) az önce panele girip sayfayı yeniledim,video manager sayfasındada $ yanıyordu.40-50 saniye sonra sayfayı yeniledim,yeni yüklenen videolarda yanacak mı diye ve bi önceki videolarda $ lar tekrar söndü...bu mesajı yazdıkdan sonra baktım tüm videolarda $ tekrar açıldı...aşagıdaki linkdeki konuyu açan arkadaşta quizde aynısını yaşadıgını belirtmiş
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/54244-dolarin-surekli-yanip-sonmesi.html

bakalım,umarım ben haklı çıkarımda düzelir :) az önce panele girip sayfayı yeniledim,video manager sayfasındada $ yanıyordu.40-50 saniye sonra sayfayı yeniledim,yeni yüklenen videolarda yanacak mı diye ve bi önceki videolarda $ lar tekrar söndü...bu mesajı yazdıkdan sonra baktım tüm videolarda $ tekrar açıldı...aşagıdaki linkdeki konuyu açan arkadaşta quizde aynısını yaşadıgını belirtmiş
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/54244-dolarin-surekli-yanip-sonmesi.html

az önce 10 kere f5 yaptım her yapışımda bir geliyor bi gidiyor.

[MENTION=17877]ThE-FeAr[/MENTION]

Suanki para kazanma acma durumunun bu olayla uzaktan yakindan alakasi yok. Soyle yazmaya devam etme artik, herhangi bi sorun olursa siniri getirecekler diye kac kez yazdik. Daha fazla devam edersen bende senin canini sikmak zorunda kalicam cunku ve inan bana hic yapmak istemiyorum.

Bu durum benim de hoşuma gitmese de doların yanmama durumunun bu konuyla ilgisi yok.Geçici bir sorundur en geç 1-2 güne düzelir.

After a little problem with agreement service, we decided to move back to the "limit views" scheme. It was around 2000 channels for the last 24 hours
Your channel should have more than 2,000 views per month to be eligible to join our Partnership Program. In December we are planning to cancel the limit.
My apologies.

---------- Spam Engelliyici 09:33 ---------- Önceki Mesaj 09:27 ----------

Şuan kanal bağlayabilen varmı?

After a little problem with agreement service, we decided to move back to the "limit views" scheme. It was around 2000 channels for the last 24 hours
Your channel should have more than 2,000 views per month to be eligible to join our Partnership Program. In December we are planning to cancel the limit.
My apologies.

---------- Spam Engelliyici 09:33 ---------- Önceki Mesaj 09:27 ----------

Şuan kanal bağlayabilen varmı?

Bende "Proceed to registration" dedikden sonraki ekran gelmiyor kalıyor öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri