I can not enter the site does not give the location of the token.
Ulan para için İngilizceyi de söktün he
Hacı kanal sokulmuyor bu sabah Form bölümüne geçmiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
I can not enter the site does not give the location of the token.
2K ya 10-15 arası satılıyordu senin dediğin gibi 10K hatta 20k olsunda fiyat 50 TL olsun değil mi arkadaşım yazın böyle yazın çok güzel yapıyorsunuz. Amacını aşan bu başlığa bitane müdehale edecek yönetici yok mu koca forumda.
Sana mı düştü 10k olsun demek almayın deyip temsilciye alıntı yapmak. Amacınız ne sizin neyin kafasını yaşıyonuz dostum.almasın millet ? sanki zorla satıyorlar.
Adam gibi herkes emekle kanal yapsın öyle soksun 10k da yada 5kda fark etmez çöp kanalları almasınlar.Sonunda youtube awe gibi yapacak bunlarıda paraları ödemeyecek göreceksiniz o zaman.
You had a big mistake today. You will see as soon. I wish it won't be a problem for yours.
Sana mı düştü 10k olsun demek almayın deyip temsilciye alıntı yapmak. Amacınız ne sizin neyin kafasını yaşıyonuz dostum.
Maybe you are right. It was test. I think, we will make 1000 views instead of free reg.
Gıcık oldum sana ondan yazdım varmı ötesi varsa söyle bilelim.sen neyin kafasını yaşıyorsun? böyle bi cevap niye yazdın birader?
Gıcık oldum sana ondan yazdım varmı ötesi varsa söyle bilelim.
2K ya 10-15 arası satılıyordu senin dediğin gibi 10K hatta 20k olsunda fiyat 50 TL olsun değil mi arkadaşım yazın böyle yazın çok güzel yapıyorsunuz. Amacını aşan bu başlığa bitane müdehale edecek yönetici yok mu koca forumda.
http://www.ytpara.com/667575-post39.htmlfazla bu konuda post kasmak istemiyorum ancak şunu da belirteyim, bence bunun ömrü 3-5 gündürbu süreçte en az 500 kanal sokulacaktır eğer satış içn hazırlanan birisi olursa bu rakam 1kyı bile bulur
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.