Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben şunu anlamıyorum, 2k izlenim yapamayan adamlar, kanalları sokup ne kazancaklar![]()
Maybe you are right. It was test. I think, we will make 1000 views instead of free reg.
sabaha kadar kanalları soktun tabi rahatsınWhy don't we join to Life today ? When will you fix this problem?
i think 1.000 views the best.
Right signature has a problem with the sending contract to all of your channels, guys. Soon we will fix it. Sorry.
PS: When I came today to our office, my chief was very surprised with number of channels you brought)
sabaha kadar kanalları soktun tabi rahatsın![]()
dün 1 kanal bağladım bu sabah atmışlar
Bunu okudum kanala geçtim dünki soktuğum kanalı attılar![]()
Dün ki soktuğum 10 tane kanalı partnerden attılar az önce dolu boş![]()
Hepsine 1'er video atmıştım bende 10 kanal yapmıştım atmışlarDün ki soktuğum 10 tane kanalı partnerden attılar az önce dolu boş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.