Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam Life için Türkiye'nin önemi çok mu büyük? yani sırf biz istedik diye kaldırmalarına şaşırdım :/

Adam foruma gelip translate ile okuyup cevap yazıyor :) Bu derece düşünceli insanlardan beklenir :) Başka hangi partner var %100 destek veren ? Adamlar her konuda 24 saatte garanti cevap veriyolar.

Kanalım Life olunca kendimi mutlu hissediyorum Abi :D niye derseniz Güvenim sonsuz bu adamlara işini sağlam yapıyorlar ve kimsenin parasının üstüne yatmıyorlar :D

Tekrar yaziyorum, o kadar kanal sokan adamlari barindirmazlar zaten kolay kolay. Artik tek ihtarda kanallari atiyorlar. 1 topluluk yada 1 telif olsun farketmez. Surekli ayni paypal adresleriyle sistemi zora sokacak olanlari zaten toplu cikartirlar sistemden. Duzgun calismaktan kastim duzgun 2 gunde telif, topluluk yemeyecek icerik yukleki sorun yasamayasin. Life sorun cikartacak olsa bu vakte kadar coktan cikartabilirdi zaten, google odedigi surece oderiz dediler bu vakte kadarda tersini yapmadilar. Google ile aralarini bozacak bi durumada musade etmezler.

Su yeni cikmak uzere olan google politikasi geregi kapanan kanallara odeme yapmazsa o zaman sinir olsun olmasin, zaten kapanan kanallara odeme alamayacaktik. Suanki durumun kimseye zarari yok, kanal saticilarindan baska.

yafta
Surekli ayni paypal adresleriyle sistemi zora sokacak olanlari zaten toplu cikartirlar sistemden.
yafta

beni sistemden çıkardılarda haberim mi yok.

ne geregi var yalan yazmanın allah aşkına.

vallahi helal olsun güzel oldu. emeği olmadan para kazananlar vardı bi zahmet onlar da kazanmayıversin. facebook paylaşımlarının altına da forumdan bikaç çocuk yazmış hemen niye sınırı kaldırıyosunuz diye :)

yafta
Surekli ayni paypal adresleriyle sistemi zora sokacak olanlari zaten toplu cikartirlar sistemden.
yafta

beni sistemden çıkardılarda haberim mi yok.

ne geregi var yalan yazmanın allah aşkına.

Ne kadar cok laf sokma meraklisi bi milletiz arkadas anlamiyorum :) Su saatten sonra kanallarin ihtar yesin bakalim o ihtar yedigin kanalin 24 saat daha kalabiliyor mu networkta. Freedoma yuzlerce kanal sokup odeme alamayan arkadas degil misin sen? Senin gibiler oylesini hakediyor iste ne diyim ki :)

umarım sonu iyi olur ve hak eden herkes parasını sorunsuz alır.

Ne kadar cok laf sokma meraklisi bi milletiz arkadas anlamiyorum :) Su saatten sonra kanallarin ihtar yesin bakalim o ihtar yedigin kanalin 24 saat daha kalabiliyor mu networkta. Freedoma yuzlerce kanal sokup odeme alamayan arkadas degil misin sen? Senin gibiler oylesini hakediyor iste ne diyim ki :)

hocam eski kanalları tek teliften atmayacaklar
life'a gireli bir-iki gün olup telif alanları atacaklar

yoksa 2 aydır lifeda olup telif yiyenleri atmayacaklar

yanlısım varsa düzelt :) benim anladığım bu

hocam eski kanalları tek teliften atmayacaklar
life'a gireli bir-iki gün olup telif alanları atacaklar

yoksa 2 aydır lifeda olup telif yiyenleri atmayacaklar

yanlısım varsa düzelt :) benim anladığım bu

Eskiden olanlara dokunup dokunmayacaklarini sormadim yarin sorarim. 1 telifi oldugu halde iyi kazandiran kanallari atmazlar heralde. Konuda yazmisti soyledigin sekilde girdikten bi sure sonra telif yiyenler atilacak.

Adamlar tek telifte atıcağını söylüyor
Diğer kanallar ödeme yapmıyorsa bunu heryerde söyleyin diyor
Biz ödemelerde google bize ödeme yaptığı sürece ödeme yapıcaz diyor.

Yani kullanıcı sayılarını arttırabildikleri kadar arttırmak istiyolar . 2000 izlenim şartını kaldırmaları bişeyi değiştirmicektir. Telif riski az kanalı bağlar geçerim

biri cevap yazabilir mi? bankaya ödeme almak için nereye nasıl mail atıyoruz?

Para kazanmalar da açılmıyor anlaşılan yoğunlukla alakalı bu durum da başına gelen var mı aynı durum?

ek: tamam açıldı 15 dakika beklettikten sonra.

Son düzenleme:
Valla çok iyi olmuş konuşman Helal life :)

hadi hayırlı olsun life yavas yavas uygulamalarını getirmeye basladı . dolar anında yanmıyor.. ii oldu cok iyi oldu cok cok iyi oldu yaa vallaha

hadi hayırlı olsun life yavas yavas uygulamalarını getirmeye basladı . dolar anında yanmıyor.. ii oldu cok iyi oldu cok cok iyi oldu yaa vallaha

vdsde upload yapıyorum şimdi.videoları yükledim,reklam ayarlarına girip video ortası reklamları filanda ekledim ama video manager da reklamlar kapalı görünüyor,$ yanmıyor şuan.fakat video linkini alıp evdeki pcde açtım ve 2.denemende video ortası reklamlar dahil,hepsi açıldı reklamların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri