Bende girmiyor netten dolayı sanırım![]()
sizden kaynaklıdır hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende girmiyor netten dolayı sanırım![]()
iyi mi olmuş kötü mü olmuş bişey demeyim ama 10 kanal var boşta sokayım gitsin![]()
dostum her kanal için ayrı gmail mi giriceğiz? birden fazla kanal soktum partnere sadece 1 tanesinin imza isteği geldihepsi aynı mailde
Freedom gibi dahsboardı varmı acaba ? tek tek eklemek zor
LIFE helps you to work more comfortable. We canceled the views limit (2000 views) in the registration of new channels till the end of 2014. It means that you can join us even with 0 views.
Stay with us! Rock!!!
Forumda bazi arkadaslarin aldigi ozel linkleri kullanip life'a 10 saniyede kanal sokup bu kanallari 5-10 lira gibi fiyatlara satmaya kalkmalarinin ardindan durumu life'a bildirdim ve izlenim sinirini artik tamamen kaldirdilar.
hocam ben sadece Quiz satıyorum Life satmıyorum içime doğmuş demek ki Quiz bana daha cazip geliyorduşimdi iyi güzelde bu işten para kazananlar için ölüm fermanı oldu bu bunu da unutmamak gerek örneğin katip işini hakkıyla yapan biriydi
Kusura bakma konu sahibi arkadaş, ama bu işten hakkıyla ekmek yiyenler vardı, bu izlenimi kaldırcağına o özel linkleri kaldırsa olmuyor muydu yani. Okuyorum yorumlarıda kötü oldu ama 50 kanalı soktum 70 kanalı soktum 100 kanalı soktum diyen arkadaşlar var, yok arkadaş bu youtubuda bitecek lifeda bitecek yine doymayacak bizim insanımız.
Bu işi hakkıyla yapan arkadaşlar için yanlış şekilde konu açılımı yapılmış. Lifela işim olmaz bundan sonra çöplüğe döndü şimdiden, yada LİFE KAPANAN KANALLARI ÖDEMEYECEK BLOK KOYACAK gibi geliyo bana. Life la işim olmaz QUİZ CANDIR.
Konuyu okuduysan ben onlara zaten o ozel linkleri deaktif edip edemeyeceklerini sordum, onlarda komple siniri kaldirdi. O linkleri millet kanal satsin diye vermediler, kaldiramiyorlar demekki o yuzden boyle yaptilar. Hakkiyla is yapan vardi diyorsun, kimden bahsediyorsun bilmiyorum. Yine isim vermiycem ama forumda life kanal satan bazi arkadaslar ya sahte izlenim alip satiyorlardi yada +18 icerik p**** videolari atip izlenim aliyolardi. O tarz kanallarin ne kadar uzun sure dayanacagini sen dusun artik. Kanal satan arkadaslar videolari siliyorlar fakat yuklenen videolara ait gelen mailleri silmeyi unutuyorlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.