Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Life is best everytime and alot of partner use 0 views to registration of partner. Such as awesomeness creative freedom music nation etc. i think it is best for us and thanks [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Partner çalışmıyorum ama bence harika olmuş. Bu bencilliği anlamış değilim. HELAL olsun kardeş sana.

They afraid of only payments what do you think of payments after o views registration? I think nothing change but can u explain something?

Thanks for explanation. I want to assure all that nothing will happen with us. If we find any problems with it, ofcourse, it will be activated again.

You're welcome :)

Anlamayanlara, bizi tehlikeye sokacak herhangi bi sorun olursa izlenim siniri tekrar getirilecek diyor.

Isin kotu yani facebook sayfasinda bazi sahislar diger networklarin odeme yapmadigindan falan bahsediyor. Arkadas niye yaziyosunuz sunlari oraya? Bu adamlarin diger odeme yapmayan networklardan haberi dahi yok. Zorla akillarina sokacaksiniz su isi.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
adsense misiniz sıfır izlenimli kanal alıyorsunuz

Lifeda yakında blokelere başlar
Hayırlı olsun şimdiden..

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam bu işi yayınladıktan sonra olabilecek herşey olacak zaten artık önüne geçemezsiniz.. İnşallah olumlu şeyler olur :/

Az susunda isinize bakin. Karpuz cekirdegi kacircaksiniz adamlarin aklina. Sonra aglamayin arkadaslar gidin calisn fazla aciklamaya girmeyin baska partnerler hakkinda

Ya benim anlamadığım bişey var Neden bu kadar karamsarsınız arkadaşlar
neymiş blokeler başlarmış zaten yeni algoritma ile kapanan kanaldan para alamicaksınız ki bu life değil en kral partnerde olsa böyle olacak
düzgün kanalına bir bloke durumu olmiyacak bu bir nevi diğer partner firimalarının keyfi blokelerinide engellicek bide duruma iyiser bakın hep bardağın boş tarafından bakıyorsunuz biraz dolu bakın ya

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam bu işi yayınladıktan sonra olabilecek herşey olacak zaten artık önüne geçemezsiniz.. İnşallah olumlu şeyler olur :/

Acik acik yazmiyorum anlamasin diye translate falan kullaniyodur mutlaka. Sayfaya gitmis su malum odemede sorun cikartan partnerlerin adini yazmislar bunlar gibi mi olcaksiniz yada bi kac aya bunlar gibi olursunuz diye. Yahu bunu yazmadaki amac nedir? Bu adamlar sorun cikartacak olsa bunu bu vakte kadar yapamiyor muydu? Tabiiki yapabilirlerdi zaten sokulan kanal sayisi hali hazirda yuksekti. Adamlar digerleri gibi paralari cebe atmak yerine ne kazandiysak 1 ay gecikmelide olsa oduyorlar iste, hala zorla oyle olacaksiniz boyle olacaksiniz yazilmasindaki amaci anlamiyorum. Az once bana yazdi yine bu arkadas cidden su su partnerler odemiyor mu diye. Bende bilmiyorum sizin networktan baskasini kullanmiyorum yazdim. Oda eger ogrenirsen ve bu bilgi dogruysa bunu etrafa yayin dedi, ne amacla soyledi bilmem artik.

Acik acik yazmiyorum anlamasin diye translate falan kullaniyodur mutlaka. Sayfaya gitmis su malum odemede sorun cikartan partnerlerin adini yazmislar bunlar gibi mi olcaksiniz yada bi kac aya bunlar gibi olursunuz diye. Yahu bunu yazmadaki amac nedir? Bu adamlar sorun cikartacak olsa bunu bu vakte kadar yapamiyor muydu? Tabiiki yapabilirlerdi zaten sokulan kanal sayisi hali hazirda yuksekti. Adamlar digerleri gibi paralari cebe atmak yerine ne kazandiysak 1 ay gecikmelide olsa oduyorlar iste, hala zorla oyle olacaksiniz boyle olacaksiniz yazilmasindaki amaci anlamiyorum. Az once bana yazdi yine bu arkadas cidden su su partnerler odemiyor mu diye. Bende bilmiyorum sizin networktan baskasini kullanmiyorum yazdim. Oda eger ogrenirsen ve bu bilgi dogruysa bunu etrafa yayin dedi, ne amacla soyledi bilmem artik.

lifeda mı gidici hocam :(

Etrafa yayın ki kimse o partnerlere başvurmasın life gelsin herkes :)

hocam
adamlar partner kuracak kadar zeki, ama piyasadaki diğer partnerlerin durumuna bakmayacak kadar aptal ha!

neyin ne olduğunu life bizden daha iyi biliyordur.

Arkadaslar adamlar kapanan kanalları bile ödediler music nation ve freedom naptıgı belli actırmayın ınsanın agzını surda...!

Sımdı gelmıs yırtınıyorsunuz bırakın ısınıze bakın.

Quizde geleni gideni alıyor bu aralar ona nıye ses cıkartmıyorsunuz sankı 1k sınır cok zor bırsey 1 gunde hallediliyor ya..

değişen birsey olmaz ta ki youtube değiştiresiye kadar!

Forever Life!

hocam
adamlar partner kuracak kadar zeki, ama piyasadaki diğer partnerlerin durumuna bakmayacak kadar aptal ha!

neyin ne olduğunu life bizden daha iyi biliyordur.

Konusurken hic bilgisi varmis gibi konusmuyordu iste bilmiyorum, bende biliyolardir diye dusundum ama biliyor olsalar bunlarda simdiye kadar coktan sorun cikartmis olurlardi, yada hala orada biyerlerde hakkiyla durust is yapan insanlar var :D

Arkadaslar adamlar kapanan kanalları bile ödediler music nation ve freedom naptıgı belli actırmayın ınsanın agzını surda...!

Sımdı gelmıs yırtınıyorsunuz bırakın ısınıze bakın.

Quizde geleni gideni alıyor bu aralar ona nıye ses cıkartmıyorsunuz sankı 1k sınır cok zor bırsey 1 gunde hallediliyor ya..

değişen birsey olmaz ta ki youtube değiştiresiye kadar!

Forever Life!

o değilde bir ara artık kapanan kanalların ödemeleri yapılmayacak yazılmıştı o iş ne oldu bilgin var mı usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri