Life Network Ağustos Ayı Kazançları Eylül Ödemeleri.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

mNote

Administrator
Life Network Eylül ayı ödemelerini bu başlık altından devam ettirebilirsiniz.

Uyarı : Lifre network konu ve mesajlarını artık kendi kategorisi altında paylaşabilirsiniz.

geçen ayın parasını eylül 2 de almıştım bakalım bu ay ne olacak?

Life Network Eylül ayı ödemelerini bu başlık altından devam ettirebilirsiniz.

Uyarı : Lifre network konu ve mesajlarını artık kendi kategorisi altında paylaşabilirsiniz.

elinize sağlık, life şuanda en iyi partnerlerden bitanesi, kategorisinin açılması çok iyi oldu tşkler

yazmayı unuttum

bu ay lifeden 680 dolar alacağım var
yüzde 20 kesinti yaparsa 136 dolar kesinti yapar, bana 544 dolar kalır, Allah bereket versin
birde bu 680 doların 400 doları teliften kapanan bir kanala ait, inşAllah verir paramı

Son düzenleme:
ödemeler gecikti

Yanlış yerdesin sanırım.

Hayırlı olsun life için özel kategori gerekliydi. Bu ay da erken öderler mutlu oluruz. :)

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

elinize sağlık, life şuanda en iyi partnerlerden bitanesi, kategorisinin açılması çok iyi oldu tşkler

yazmayı unuttum

yüzde 20 kesinti yaparsa 136 dolar kesinti yapar, bana 544 dolar kalır, Allah bereket versin
birde bu 680 doların 400 doları teliften kapanan bir kanala ait, inşAllah verir paramı

Paranı alırsın ama %5 kesintisi daha var 544 değil 516 alacaksın.

Yanlış yerdesin sanırım.

Hayırlı olsun life için özel kategori gerekliydi. Bu ay da erken öderler mutlu oluruz. :)

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

Paranı alırsın ama %5 kesintisi daha var 544 değil 516 alacaksın.

yüzde 5 kesinti paypaldan ötürümü

yazmayı unuttum

benim kanal çok ilginç şekilde kapanmıştı giriş yapınca şifre yalnış diyordu 3 haneli ödediler inşallah seninkinide öderler

Bu partner ödemeleri kaçından kaçına yapıyor?

Sabırla ödeme gününün gelmesini bekliyorum. Volkswagen Golf beni bekler :)
ah ah bir arabam vardı sattım ulan ne zor geldi be keşke satmasaydım ne güzelde balığa falan gidiyordum ulan ne çekti isem hep şu kafamdan çektim bana galıba şebeke denk geldi oyuna mı getırdıler anlamdım 15.500 den ilan verdiğim aracı 11.750 verdim bir gün önce birileri geldi bu araç kazalı dedi ertesi günde birileri geldi yok masrafı var kazası var dedıler oyle dedıler boyle dedıler 12.000ye düştüm sonra bir iki defa daha aradılar bende al git dedim neyse fazla uzattım kusura bakmayın .arkadaşım sanada golfunda kazasız belasız yolculuklar dilerim hayırlı uğurlu olsun

beyler kanalım atıldı +1k ödemesini geçtim ödemeyi bankaya istesem kanalım atıldığından dolayı bir problem olur mu?

ah ah bir arabam vardı sattım ulan ne zor geldi be keşke satmasaydım ne güzelde balığa falan gidiyordum ulan ne çekti isem hep şu kafamdan çektim bana galıba şebeke denk geldi oyuna mı getırdıler anlamdım 15.500 den ilan verdiğim aracı 11.750 verdim bir gün önce birileri geldi bu araç kazalı dedi ertesi günde birileri geldi yok masrafı var kazası var dedıler oyle dedıler boyle dedıler 12.000ye düştüm sonra bir iki defa daha aradılar bende al git dedim neyse fazla uzattım kusura bakmayın .arkadaşım sanada golfunda kazasız belasız yolculuklar dilerim hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederima abi,bol kazançlar dilerim.

beyler kanalım atıldı +1k ödemesini geçtim ödemeyi bankaya istesem kanalım atıldığından dolayı bir problem olur mu?

Bence kaşınma kalsın paypal'da hem erken almış olursun için rahatlar. 100 için değmez riske bence. Ha yine alırsın muhtemelen ama, bence yapma.

Bu partner ödemeleri kaçından kaçına yapıyor?
20'sinden sonra 2 hafta içinde ödeyip bitiriyor.

Life network un adsenseden bir gün sonra ödemesi çok güzel. Bu yönünü bozmaz inşallah.

gecen ayki kazancımı ödemedi. eger google tutmazsa parayı 30 gün sonra dedi.

life tahminim quiz den tamemen koptu eylül ayında.bana kalırsa sorun cıkartacak ilerleyen zamanlarda

Param yatmış arkadaşlar. :) 4 haneli. Life geçen ayın telafisini yaptı helal olsun. :)

OdRjZD.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri