Quiz 2 ay sonra ödüyor. Life genelde ödeme zamanında yatırıyor tutarı kanal kapansa bile.
Yapıyorda bize mi yapmıyor ödemeyi tutarı halen temmuz ödemesi yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz 2 ay sonra ödüyor. Life genelde ödeme zamanında yatırıyor tutarı kanal kapansa bile.
mail atıp sordunuz mu ?
Bugüne kadar sözleşmesini onaylayıp kapanan kanalların ödemesini hep yaptılar.
Hocam mail atacam da kanal urlsini istiyor kanal kapandığı için urlsini bulamıyorum nasıl mail atacam hiç bilmiyorum
arkadaşlar bana da ödeme yatmış ben 30$ altına vermiyor sanıyordum ama vermiş 15.13 $ bir para yatmış merak ettiğim soru bu parayı $ olarak hesabıma alabilirmiyim veya bunu yapacak bir yol var mı?
bu bankalarda dolar hesabı falan yokmu acaba hocam ?Paypala $ olarak gelir onu $ olarak başka yerde harcayabilirsin ama $ olarak bankaya atamazsın. TL çevirmek zorundasın.
Bu arada kaç haneli paralar yattı? arkadaş 15 $ demiş ama daha yüksek alanlar var mı?
Kanaldan eğer paypal ile ödeme alıyorsanız, paypal adresinizi yazın ve temmuz ayı için ödeme tablosunu istediğinizi belirtin.
Size bir tablo olarak bu bilgiyi gönderiyorlar.
Oradan varsa kanalınızın adresini bulabilirsiniz, diğer türlü elde bir şey olmadan yardımcı olamazlar.
Yani kanal urlsini boş bırakayım değilmi o zaman mesaj atmak için
Siz nereden mail atıyorsunuz ?
direkt olarak [email protected] adresine mail atın.
Temmuz ayı ödemesini alamadığınızı, kanal urlsini hatırlamadığınızı fakat girmiş olduğunuz paypal adresinin xxxxx olduğunu bellrtin dönüş yaparlar.
Çok anlayışlı ve ilgililer bu konuda.
bu bankalarda dolar hesabı falan yokmu acaba hocam ?
Türkiyedeki bankalar dolar üzerinden işlem yapmıyor diye biliyorumayrı olarak açtırabilirsin ama genede paypal dolar olarak göndermiyor Türk bankalarına.
Anca lifedan direk bankaya ödeme alırsın onuda denemedim ben google a falan yaz direk çıkar herhalde önüne.
life dedik bağrımıza bastık............ neyse
yapmadı hala ödemeleri ))
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.