Aynen yükselişte iyi geldidarısı basımabende bugun sorgulattım bıraz donus yapacaklar
dolarda tam tavan yapıyor sana tavsiyem bozdurma 2.30 üzerine atar dolar gibi geliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen yükselişte iyi geldidarısı basımabende bugun sorgulattım bıraz donus yapacaklar
dolarda tam tavan yapıyor sana tavsiyem bozdurma 2.30 üzerine atar dolar gibi geliyor
Millet geçen cuma aldı banka ödemesini 5 gün geçti biz hala alamadık nasıl bi şans anlayamadım gitti.
ibo sen kuveyt türkte degil miyidn?
mlsf gercekler bu dostum... Sen ülke borsanı piyasanı Yabancı kaynaklı destekletirsen olacagı bu olacaktı kacınılamz son bunlar...
Siyası algılama Türkiye normalde coktan suriyeye girerdi ama ülkedeki yabancı para puff olacak sonra
ne kadar odeme bekliyorsun en paraya kardeş ? Tek kanaldan 1 ayda 3-4 bin dolar falan mı ? Nasıl isteyebiliyoruz mail mi atmak lazım ? Banka bilgilerini göndermek falan
tek kanaldı ama suan fazlalastırdım onlar 1 ay sonra gelecek insallah..
meblag söelemeyeyım hocam yanlıs algılama
evet mail atıp banka ödemesi istiyorum diyorsun onlarda kanallarını soruyorlar kontrol amaclı ve banka bilgilerini istiyorlar.
sonra direk cvp geliyor zten yapıldı diye bu kadar hızlılar baya
beyler benim kanal kapanmış kanal 2 aylıktı 2. ayında teliften atılmıştı kanal sağlamdı ama sonradan kapanmış, bu ay ödeme yapılmayacak mı şimdi.
ilk ay da sorun yok ikinci ayın ödemesini bekletsin bişey demem ama ilk ayın ödemesini yapması lazım bence.
4 haneli kazanç
Ben hala ödememi almadım normal bir şey mi?!-_-
Keep in mind that you can change your payment method only up to 15th Nov. After 15, it won't be possible for the October payments.
life uyarıyor. yanlış anlamadıysam en son 15 kasıma kadar ödeme yöntemlerinizi değiştirebilirsiniz. ekim icin .. başka da çaresi yoktur mümkün olmaz diyor
Arkadaşlar ,kanalları geçen ayın son 6 günü life a taşıdım, 6 günde biriken miktarı bu ay öderler mi yoksa gelecek ay mı öderler..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.