Life Network Ağustos Ayı Kazançları Eylül Ödemeleri.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Ayin 3 de yatti paralar sen neden hala alamadin hayret valla.

mlsf gercekler bu dostum... Sen ülke borsanı piyasanı Yabancı kaynaklı destekletirsen olacagı bu olacaktı kacınılamz son bunlar...

Siyası algılama Türkiye normalde coktan suriyeye girerdi ama ülkedeki yabancı para puff olacak sonra

ne kadar odeme bekliyorsun en paraya kardeş ? Tek kanaldan 1 ayda 3-4 bin dolar falan mı ? Nasıl isteyebiliyoruz mail mi atmak lazım ? Banka bilgilerini göndermek falan

ne kadar odeme bekliyorsun en paraya kardeş ? Tek kanaldan 1 ayda 3-4 bin dolar falan mı ? Nasıl isteyebiliyoruz mail mi atmak lazım ? Banka bilgilerini göndermek falan

tek kanaldı ama suan fazlalastırdım onlar 1 ay sonra gelecek insallah..

meblag söelemeyeyım hocam yanlıs algılama

evet mail atıp banka ödemesi istiyorum diyorsun onlarda kanallarını soruyorlar kontrol amaclı ve banka bilgilerini istiyorlar.

sonra direk cvp geliyor zten yapıldı diye bu kadar hızlılar baya

tek kanaldı ama suan fazlalastırdım onlar 1 ay sonra gelecek insallah..

meblag söelemeyeyım hocam yanlıs algılama

evet mail atıp banka ödemesi istiyorum diyorsun onlarda kanallarını soruyorlar kontrol amaclı ve banka bilgilerini istiyorlar.

sonra direk cvp geliyor zten yapıldı diye bu kadar hızlılar baya

okey kardeş cevap için sağol.

Nereye mail atıyoruz peki ?

beyler benim kanal kapanmış kanal 2 aylıktı 2. ayında teliften atılmıştı kanal sağlamdı ama sonradan kapanmış, bu ay ödeme yapılmayacak mı şimdi.
ilk ay da sorun yok ikinci ayın ödemesini bekletsin bişey demem ama ilk ayın ödemesini yapması lazım bence.

4 haneli kazanç

beyler benim kanal kapanmış kanal 2 aylıktı 2. ayında teliften atılmıştı kanal sağlamdı ama sonradan kapanmış, bu ay ödeme yapılmayacak mı şimdi.
ilk ay da sorun yok ikinci ayın ödemesini bekletsin bişey demem ama ilk ayın ödemesini yapması lazım bence.

4 haneli kazanç

1000 dolar uzeriyse ilk ayida gec alirsin. Google parayi geri isterken ilk ay ikinci ay diye ayirmiyor cunku.

Bugün farkettim bir kanalımın şimdiye kadar hiç ödemesi yapılmamış. Kanal 3 aydır açık sadece bir tane topluluk ihtarı var. ödeme yapılmamasının sebebi ne olabilir. Büyük ihtimalle bir yerlerde bir hata yaptım ama nerede onu bilmiyorum. İlk partner kanalımdı.
Bu güne kadar ki kazançların hepsini istemeyi düşünüyorum ama ingilizce konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı?

banka ödemesini sordum emin olun gönderdik bir kaç gün daha bekleyın gelecek size yazmıslar. paranız gelir

Keep in mind that you can change your payment method only up to 15th Nov. After 15, it won't be possible for the October payments.

life uyarıyor. yanlış anlamadıysam en son 15 kasıma kadar ödeme yöntemlerinizi değiştirebilirsiniz. ekim icin .. başka da çaresi yoktur mümkün olmaz diyor

Keep in mind that you can change your payment method only up to 15th Nov. After 15, it won't be possible for the October payments.

life uyarıyor. yanlış anlamadıysam en son 15 kasıma kadar ödeme yöntemlerinizi değiştirebilirsiniz. ekim icin .. başka da çaresi yoktur mümkün olmaz diyor

evet doğrudur-15 inden sonra değiştirilen ödeme yöntemi,bir sonraki ödeme zamanında geçerli oluyor

Arkadaşlar ,kanalları geçen ayın son 6 günü life a taşıdım, 6 günde biriken miktarı bu ay öderler mi yoksa gelecek ay mı öderler..

Arkadaşlar life a 2 aydır paramı neden ödemiyorsunuz diye mail attım. Bana şu maili atmışlar. Tam olarak ne demek istiyor?

Hello
For September it was paid, just wait for the money.
It was deduction from Google regarding your channel, so say thanks to us that we can paid it for you.

ingilizcesi iyi olan arkadaşlar çevirebilir mi?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri