haftaya life block diye konu açılmaya başlar 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aralık ödemesi bloke olan kanallar hakkında bilgi yok mu daha?
Bunlar normal odemeleri ne zamn yollayacak
bu quiz-lile parayı günlük faize yatırıyor galiba onun için geciktiriyorlarhadi be ödeyin artık da rahatlayalım, cepte tek haneli türk lirası kaldı :S
Ben adamlara mesaj attım aralık kazancım vardı fakat ocakta kapandı paramı ne zaman vereceksiniz bana direk facede paylaştıkları linki attı okudum ödeme olacakmış :-D
hocam affınıza sıgınarak soruyorum
quizden daha önce ödeyen bi partner varmı . bizde oraya gecelim
Ben bugün sordum 17sinde kapanan kanalda bloke yazmıyodu.Hocam benim içinde yüklü miktar kazanç olan Life kanal Ocakda kapandı.1 Hafta filan oldu hatta kapanalı.Yani O zaman bende bu ay ödeme alıyormuyum![]()
quiz adsenseden bile erken ödüyor. kesinleşme olduktan 4gün sonra başlıyor. daha iyisi şamda kayısı. benim bildiğim yok. olsa bile yine aynıdır quizle hemen hemen
Ben bugün sordum 17sinde kapanan kanalda bloke yazmıyodu.
İnşallah hocam görücez 5ine az kaldı ama kasım blokeleri yokSüper.İnşallah sende bende bu ay alırız kardeşim![]()
abi ne bilim bu forumda hangi konuya baksam quiz e life ye sektiriyolar
hele 15 inde ödeme başlatan quiz e 20 sinde gelen giden sektiriyo.
adamdaki lafa bak quiz parayı faize yatırıyomus.
zamanında % 40 kesintiyle 2 ayda ödeme yapan network e millet ödesinde önemli deil diyodu .
şimdi 15 gün sonra ödeme alıyolar 1 hafta gecince kıyamet koparıyolar.
abi ne bilim bu forumda hangi konuya baksam quiz e life ye sektiriyolar
hele 15 inde ödeme başlatan quiz e 20 sinde gelen giden sektiriyo.
adamdaki lafa bak quiz parayı faize yatırıyomus.
zamanında % 40 kesintiyle 2 ayda ödeme yapan network e millet ödesinde önemli deil diyodu .
şimdi 15 gün sonra ödeme alıyolar 1 hafta gecince kıyamet koparıyolar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.