ödemeler başlamadı mı arkadaşlar?
Life bir hareketllik yok.Webmoneye bekliyorum.İnşallah kapananı da öderler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödemeler başlamadı mı arkadaşlar?
Life bir hareketllik yok.Webmoneye bekliyorum.İnşallah kapananı da öderler![]()
kasımda kapanan kanalın ödemesini bekliyorum 4 haneli İnşallah yatırırlar.
kasımda kapanan kanalın ödemesini bekliyorum 4 haneli İnşallah yatırırlar.
benimde aynı ToprağımKasım da kapandı ödemesi $olarak 3 haneli Tl olarak 4 haneli
![]()
5 haneli kazancım var aralıkda benimde. inşallah alırız sorunsuz. 2 hafta sonra ödenir diye tahmin ediyorum. 4 hanelide blockeli kazanç kasımda var 4 haneli blockelide kazaçda aralıkda var. hepsi çorba oldu. kasım blockelerini aralıkla beraber ödemiyolarmı bunlar
oooo 5 haneli tam üstüne yatmalık para life yaşadı bu ay![]()
deme öyle![]()
bide en son google ödemedi falan derlerse mail kopyasını istesin herkes googleın ödemeyeceğine inanmıyorum ben adsenseleri ödüyoda durup duruken lifeta quizde olanlaramı bloke koycağı tuttu. Kesinlikle mail kopyalarını isteyin. Googlea yazıp bilgi isteyin gerekirse. Ben üstüne yatarlarsa öyle yapıcam. İnanmıyorm çünkü artık bunlara.
Edit: Hatta özellikle toplanalım mod arkadaşlar yardımcı olsun konusunu açsın.Toplanalım ödemedi diye boşverip atmayın köşeye. Emeklerimiz var sonuçta gecemizi gündüzümüze katmışız. Kafalarına göre bloke koyamazlar.
ödeme günleri degişmişti şimdi hangi günden başlıyor ne kadar sürecek ?
Arkadaşlar ne kadar ödeme yapacaklarını nasıl soruyoruz . Ben dün ödeme aldığım paypal hesabının mail li ile mesaj yazıp sordum ,cevaplayan eleman atar yaptıBen nasıl bilebilirim tarzında bir şey söyledi ...
Kanalların mail adreslerini mi yazıyoruz ?
Hi,
My finalized payment how much. ?
My paypal:
Thanks.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.