Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
3 ocak günü kanalım kapandı parası ne zaman yatar *?

veya blocked geldigini nerden görebilirim maile direk mesajmı geliyor?

Tek haneli ilk odememi alicam 3 defa paypal degstm insallg srnsz gelir

5 haneli kazancım var aralıkda benimde. inşallah alırız sorunsuz. 2 hafta sonra ödenir diye tahmin ediyorum. 4 hanelide blockeli kazanç kasımda var 4 haneli blockelide kazaçda aralıkda var. hepsi çorba oldu. kasım blockelerini aralıkla beraber ödemiyolarmı bunlar

5 haneli kazancım var aralıkda benimde. inşallah alırız sorunsuz. 2 hafta sonra ödenir diye tahmin ediyorum. 4 hanelide blockeli kazanç kasımda var 4 haneli blockelide kazaçda aralıkda var. hepsi çorba oldu. kasım blockelerini aralıkla beraber ödemiyolarmı bunlar

oooo 5 haneli tam üstüne yatmalık para life yaşadı bu ay :D

Valla Benim 10 k dolar toplamda QuizGroup da 15 kanalım vardı 4ü kapanan. Bi tane kanalım ayrı dashboarddaydı o kesinleşmiş 123 dolar geldi paypala, Bu 15 kanal yok olmuş hepsi dashboarddan :D Bunların ödeme yöntemi banka hesabıydı ama, Bilmiyorum. Panelden hepsi gitmiş, 1 hafta aönce ekledigim 2 tane yeni kanal var sadece Dashboardda, diğerleri yok gözükmüyor kesinleşme gününden beri :D komedi :D Valla maillerimede cevap vermiyorlar :D Biliyorsun ki Quiz Life'ın Üst kurumu, life Çöm Yani. Bu ay ikisindede yamukluklar başladı.. Dilerim öderler :'(

bide en son google ödemedi falan derlerse mail kopyasını istesin herkes googleın ödemeyeceğine inanmıyorum ben adsenseleri ödüyoda durup duruken lifeta quizde olanlaramı bloke koycağı tuttu. Kesinlikle mail kopyalarını isteyin. Googlea yazıp bilgi isteyin gerekirse. Ben üstüne yatarlarsa öyle yapıcam. İnanmıyorm çünkü artık bunlara.

Edit: Hatta özellikle toplanalım mod arkadaşlar yardımcı olsun konusunu açsın.Toplanalım ödemedi diye boşverip atmayın köşeye. Emeklerimiz var sonuçta gecemizi gündüzümüze katmışız. Kafalarına göre bloke koyamazlar.

Son düzenleme:
bide en son google ödemedi falan derlerse mail kopyasını istesin herkes googleın ödemeyeceğine inanmıyorum ben adsenseleri ödüyoda durup duruken lifeta quizde olanlaramı bloke koycağı tuttu. Kesinlikle mail kopyalarını isteyin. Googlea yazıp bilgi isteyin gerekirse. Ben üstüne yatarlarsa öyle yapıcam. İnanmıyorm çünkü artık bunlara.

Edit: Hatta özellikle toplanalım mod arkadaşlar yardımcı olsun konusunu açsın.Toplanalım ödemedi diye boşverip atmayın köşeye. Emeklerimiz var sonuçta gecemizi gündüzümüze katmışız. Kafalarına göre bloke koyamazlar.

İnşallah yamuk yapmazlar dostum. Dünyanın parası çünkü..

Bunlar 20 sinden sonra başlamıyormuydu ödemeye ? Alan falan yok sanırım hala.. Biri start versede bekleyişe koyulsak :)

Arkadaşlar ne kadar ödeme yapacaklarını nasıl soruyoruz . Ben dün ödeme aldığım paypal hesabının mail li ile mesaj yazıp sordum ,cevaplayan eleman atar yaptı :D Ben nasıl bilebilirim tarzında bir şey söyledi ...

Kanalların mail adreslerini mi yazıyoruz ?

Arkadaşlar ne kadar ödeme yapacaklarını nasıl soruyoruz . Ben dün ödeme aldığım paypal hesabının mail li ile mesaj yazıp sordum ,cevaplayan eleman atar yaptı :D Ben nasıl bilebilirim tarzında bir şey söyledi ...

Kanalların mail adreslerini mi yazıyoruz ?

attıgın mailda paypal adresini belirttin mi hocam?gerçi bu ay bende bi türlü ögrenemedim ama mail adresi ve atılması gereken mail bu :

mail : [email protected]

Kod:
Hi,

My finalized payment how much. ?

My paypal:

Thanks.

arkadaş 2 gündür sinir etti bu adamlar beni.adamlarla yapmadıgımız sohbet kalmadı,life ile ilgili muhabbetler bitti en son quizin panel sorunlarına kadar indik :D fakat ne kadar alıcam diye sordugumda cevap gelmiyor bi türlü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri