iamroquentin
Yasaklanmış
Aralık ayını alırsın ama Ocak Martta yada Nisan 'da.
kanal kapandıgı sürece aynı günlerde alması gerekmiyor mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal kapandıgı sürece aynı günlerde alması gerekmiyor mu ?
Adamlara mesaj atıcam ne kadar göndereceklerini öğrenmek için ama çekiniyorum görüp bloke koyacaklar diye![]()
2 saat önce iki haneli bi ödeme geldi ama işin ilginci Quiz Group Network adına geldi. Benim Quiz'de sadece bir kanalım var ve onun da ödemesini 19 Ocak tarihinde almıştım.
Ödeme ayrıntılara girince Life Network yazıyor.
Var mı aynı durumu yaşayan?
Para kazanması kapatılmış, banada aynısı oldu ama odemeyi almıştım.
bu ödemede gelirmi la gardaşPara kazanması kapatılmış, banada aynısı oldu ama odemeyi almıştım.
Gelir fakat geç öderler diye düşünüyorum, kasım ayında olmuştu o olay bir kanalımda ama yinede parayı odediler, fakat aralık ayına ise bloke koymuslar.bu ödemede gelirmi la gardaş
diğer 2 tanede bloke yazıyor bunda da o yazıyor vermezler sanrm :SGelir fakat geç öderler diye düşünüyorum, kasım ayında olmuştu o olay bir kanalımda ama yinede parayı odediler, fakat aralık ayına ise bloke koymuslar.
Umarım en geç martta oderler![]()
Bana ödeyip ödemiycez diye kesin bişey soylemediler mailde, sadece excel den screen attılar.diğer 2 tanede bloke yazıyor bunda da o yazıyor vermezler sanrm :S![]()
Bana ödeyip ödemiycez diye kesin bişey soylemediler mailde, sadece excel den screen attılar.
Yeterki ödesinler 1 ay daha beklemeye razıyım .
Ben aralık ayı kazancımı sormuştum hocam, 15'i civarı kanallarım flagdan kapanmıstı, mail attım 5dk sonra cevap yolladılar excel dosyasını goruntusu verdiler, az oncede paypala ufak 3 haneli yollamıslar, fakat blokeli kanallarımı yollamamıslar.Bana mail gelmedi çok mu mail atmak lazim..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.