Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
O zaman ben aralık ödemesini son kez paypala alıcam dimi

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Bilemem onu mail atip sor. Suan degistirdiklerinden dolayi bu ay alman gereken paypalida iptal edip hepsini onumuzdeki ay sonu gonderebilirler.

Bilemem onu mail atip sor. Suan degistirdiklerinden dolayi bu ay alman gereken paypalida iptal edip hepsini onumuzdeki ay sonu gonderebilirler.

Mail attım sordum. Ama sanmıyorum öyle olacagını ben maile aralık ödemelerini degistiremiyonuz bari ocağı değiştirin dedim bilgileri grdim no problem diye mesaj attılar. Degistirdik aralığı paypala ocağı bankaya almaya baslayacaksınız. Der insan no problem nedir çelişkili mesaj gönderdiyolar

Mail attım sordum. Ama sanmıyorum öyle olacagını ben maile aralık ödemelerini degistiremiyonuz bari ocağı değiştirin dedim bilgileri grdim no problem diye mesaj attılar. Degistirdik aralığı paypala ocağı bankaya almaya baslayacaksınız. Der insan no problem nedir çelişkili mesaj gönderdiyolar

ödeme yöntemmimi degiştirmem mümkün mü diye sormustum gelen mail

Screenshot by Lightshot

ödeme yöntemmimi degiştirmem mümkün mü diye sormustum gelen mail

Screenshot by Lightshot

aynen öyle dostum şimdi bende yeni mail aldım. ödeme yönteminizi değiştirdik , aralık ayı ödemenizi eski ödeme yönteminiz olan paypala , ocakdan itibaren yeni ödeme yönteminiz olan bankaya alıcaksınız dediler. son 1 ay daha paypala yediriyorum parayı. sonrasında enpara dolar hesabı akar :)

Ben paypal adresimi verdim ne kadar para alcm bu ay yazdm

No info yet yazıyo ne oluyo bu :(

enpara ya alan arkadaş cevaplarsa sevinirim

swift kodu kişiye özel midir?
banka adresini ne yazdınız?

yarın saat kaç gibi mesaj atalım aralık ayı kazancını öğrenmek için ? daha önce gönderen biri varmı

ben geçen ay mail atıp ögrenmiştim ama 23ünde atmışım :)

şuana kadar aldığım kazançların hepsini paypala gelince öğrenmiştim. yarın öğlen kalkınca mesaj atıcam. saol

---------- Spam Engelliyici 20:12 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

sabah yazmıyolar ögleden sonra cok cabuk dönüyolar hocam

bu arada avatarındakinin ismi ne :D

eyw yarın öğlen mail atıcam lifeye.

bilmiyorum :D

şuana kadar aldığım kazançların hepsini paypala gelince öğrenmiştim. yarın öğlen kalkınca mesaj atıcam. saol

---------- Spam Engelliyici 20:12 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

eyw yarın öğlen mail atıcam lifeye.

bilmiyorum :D

ben yarından sonra atıcam mesaj ama yinede sen yarın at hocam,cevap alırsan haber ver bizde soralım :)

Benim anlamadığım Quiz Life aynı ama Quiz ödemelere başladı Life en az 10 mail attım en son attığıma cevap olarak 5 şubatta ödeyeceğiz diyorlar :D

5 Şubat mı ne dedin sen :) Quize geri dönmek mantıklı görünüyor böyle olunca. :)

yarın muhtemelen no info yet diyecekler, bugun sordum daha almadık bılgılerı beklıyoruz dedıler

yarın kesinlesir ögreniriz bana 20 dediler tabiki buda yalan deilse :p

Ayin 20 si geldi. Son attigim mailde 20 sinden sonra kesinlesir demislerdi. Hadi hayirlisi bakalim. Beklemeye koyulduk yine. :) sorunsuz sekilde aliriz insallah odemeleri..

Ocak a girdigimiz ilk saat icerisinde on numara bir kanalim kapanmisti. Bakalim aralik kazancini alabilcemmi. Alirsam harika otesi olur ama alamazsamda bir ay sonra insallah :)

Herkese sorunsuz bol kazanclar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri