Arkadaşlar Bu Life 15-20 Dolar Oluncada ödeme yapıyomu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Bu Life 15-20 Dolar Oluncada ödeme yapıyomu
yapıyor bana 8-10-12 dolar ödeme yapmıs
oh iyimiş bi kanal kapanacak içinde 10 dolar var 7 gün sonra feshedilecek yazıyo onuda ödüyomu?
4 hane kimsenin gelmediki,ayın 5 ine kadar sürer gelmesi
Alla alla dün biri 5 kanalıma geldi diyor duYok arkadaş insanı durduk yere panik ediyorlar . Uyku uyuyamadım bu gece
![]()
Yahu bu adamlar niye mail e dönmüyor arkadaş
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
içerikteki mesaja göre dönüyorlar heralde.son 2 gündür 15den fazla mail attım,bagzılarının cevabı ben henüz gmail sayfasını kapatmadan geldidigerleride 30dk sürmedi.paypaldaki ödemeleri tektek webmoneye geçirmek için mail atıyorum 2 gündür.toplu halde liste olarak atayım dedim ama hesapları karıştırırlar filan,tektek ugraşmak daha iyi
![]()
bugün bi kanalımın para kazanması gitmiş kanal açık,life dan en son rapor istediğimde ödeme yapılacak olarak gözüyordu ödenir mi bu acaba
Normalde odemeleri lazim ama bu ay ne yapacaklari belli olmaz. %80 alirsin diyeyim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.