Bereket versin o zaman.
Nereye kaç haneli ödeme geldi hocam
Mobil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bereket versin o zaman.
Nereye kaç haneli ödeme geldi hocam
Mobil
Paypal a 2 hane geldi.
blokeli kanalın ödemesi mi geldi?
vallaha okadar kanal varki bilemiyorum hocam. ama %90 blokeli çünkü blokesizler 1 hafta önce gelmişti.
hmm benim de tee kasımda kapanan bi kanal vardı. ben de onun parasını bekliyom hala
2haneli kapanan kanala kedo dan ödeme gelmiş.
kapanan olmalı ,yada ben iyice karıştırdım artık ...
2haneli kapanan kanala kedo dan ödeme gelmiş.
kapanan olmalı ,yada ben iyice karıştırdım artık ...
Currently we are in the final phase of our dashboard. From this day any changes of your payment details you can make ONLY through it (it does not apply to partners who use bank details, soon we will fix it). Also there you will find your referral link.
For join use www.join.quizgroup.com
PS: Website www.lifentw.com does not work anymore. Please use our main web-site www.join.quizgroup.com for all of your new channels or add it trough your own dashboard.
Ne demişler![]()
evet ama yanlış alarmpaypalamı geldi abi
sen söyleyince farkettim bende.bu yolladıgı maili hiç life a yazmamıştım.quizin onlar, quiz paypalda sorun olduğu için oradan atıyor
Bu sabah bir kanal bagladim ama davetiye dr geldi onayladim sozlesme gelmedi askida kalmaz insallah:Sdiyorki artık kendi siteleri çalışmayacakmış quzin üzerinden yapılacakmış panel de bugünlerde açılacakmış
Bu sabah bir kanal bagladim ama davetiye dr geldi onayladim sozlesme gelmedi askida kalmaz insallah:S
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.