Life Network Dolandırıcılıktan Sınırsız Banlanmıştır!

Dediğin doğru ama 300 kapanma olayı devreye girerse o partner de pek dayanmaz.

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

Mn unuttun :D

O adamları en azından biliyoruz. Adamlar ben yaparım diyor kardeşim. :) Mn çalışacak herkes 250-300 doları geçen kanal bağlamasın. Bunu hep söylüyorum. Adamlar 1 ay değil 2. ay koyuyolar blokeyi. Onları bilerek kanal bağlıyoruz en azından. :)

3 milyon dolar da benden çarptı kerata ASDF. Şaka bi yana safın tekiydi hiçbirşeyi anlamıyordu. bana aylık 1000dolara çalıştığını söylemişti.

Bir de "no offense" deyip videolar paylaşıyorlardı Facebook'ta. Meğer başından beri böyle bir anı bekliyorlarmış.

efkar bastı... bu gibi konuları görecem diye korkar oldum walla ...forma girince ne olmuş bugun hangi partner ne yapmış diye bakıyorum ... ulan az parada değil başımızın gözümüzün sadakası olsun diyelim bu ay en uc noktaydı alacaklarımın .... aksilil işte alacaklarımın hepsi bu aya yığılmştı kaldı hepsi ... aslında hata mı anladım kanalları tek partnere hiybe ettik bölecektim tüm partnerlere ama işte kapananları ödemesi makul geliyodu ... neyse kaldı işte adam iyi vurgun yaptı belki öderlerlede geçmiyo zaman kaldı para işte adamlarda ...aslında bu son vurgunu yapmasaydı işmine leke vurmazdı en azından bundan önceki zamanlarda adamlarda kimsenin parası kalmadı ama son vurgun fenaydı bunuda yapmasaydı ismi lekelenmezdi ...

Forum 2 tane Video sitesi açsın :D Kendi youtubumuzu kuralım :D

full yükleyelim :D reklamı buluruz büyüdükçe

Youtube tarafından da şunlara bi yaptırım olsa içimiz rahatlasa.

Sen 2.000.000 milyon milyar sen milyon bu parayi sen ne yaptin ?

Mobil Mesaj

A*************************************************************************************************************************************************************************************

Sansürlerimin tamamını yıldız tuşuyla yaptım. Küfürün tamamını tahmin edene hll olsun

A*************************************************************************************************************************************************************************************

Sansürlerimin tamamını yıldız tuşuyla yaptım. Küfürün tamamını tahmin edene hll olsun

doğuş videosunu quize armağan ederken replay tuşuna t-ecavüz etmek gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri