Life Network Dolandırıcılıktan Sınırsız Banlanmıştır!

Spamda yapsak buna youtube izin veriyor izin vermesse zaten yapamayız herşeyin youtube elinde.Biz gelipte kimseyi dolandırmadık lifenetwork gelip insanların paralarını almıştır.Bu resmen hırsızlık spam yapıyoruz diye hiç mi hakkımız yok.Milyonlar dolarlar dönüyor.Forumun sadece 2 milyonlar demek 6 milyon lira yazıktır günahtır.

Başkan ellerine sağlık bu ş.... banlanmasına çok sevindim bu akşam içim acı bir şekilde bir umut dedim ama adamlar umut mumut bırakmadı.

quizi savunmaya devam eden olursa kalbini kırarım. yazılımcı ve canı çok yanan arkadaşlardan talebim google'un 1 eylülden başlamak üzere verdiği 3 aylık 1000 kota sınırını eylül ortasında doldurup google'a sopasıyla başbaşa bırakmak. vietnamlılardan önce siz davranın. quiz'e yaptığı serefsizliğin yanına kalmayacağını göstermek lazım.

vayy bu çok iyi fikir.
quizin atmadığı kanallara abandık mı tamamdır

Bu tarz şeyleri burada konuşmayın :) Sonra Google'a gidip bizi şikayet eder yine kurtulurlar 1000 sınırından, konuşmadan yapın :D

haziran kapanan kanallar kesinleşti ama temmuzun kapanan kanalları cebe atmayı planladıktan sonra gözleri doymadı haziranıda ceplediler allah bin belalarını versin şere* yoksunu rus p*çleri.

şimdi bizim quizdeki ağustos açıkları yalan mı oldu hala anlayamadım :D

şimdi ben anlatayım sana :D

eğlenceyi çok seven bir ağustos böceği varmış.şarkı söyler,saz çalar kanal açarmış :D ....derken günler geçmiş ve youtube yeni bir güncelleme çıkarmış.ağustos böceği dımdızlak ortada kalacağını anlayarak karınca quiz e koşmuş.güncellemenin geleceğini duyan quiz çok önceden planlarını yapmış ve 2 aylık cukkayı çoktan kenara ayırmış.

ağustos böceği karınca quiz in kapısını çalmış,hani benim kanallar eğlence yarım kaldı demiş.karınca quiz de; doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun demiş :D

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Ellerine sağlık hocam iyi olmuş .....'lere.
Hatta header'a kocaman SCAM QUİZ NETWORK banner'ı koysak daha iyi olur

Yapılan araştırmalar sonucunda Haziran döneminde kapalı olan ve Temmuz döneminde açık olan ancak dönem sonrası network'ten gönderilen neredeyse tüm kanalların kazançlarının Quiz Group tarafından elde edildiği, Youtube tarafından bu kanalların ödemelerinin alındığı; ancak daha öncesinde hiçbir uyarı yapılmadan son kullanıcılarına yani kanal sahiplerine ödemelerin gerçekleştirilmediği sabittir.

Yapılan hesaplamalara ve bize ulaşan kişilerden aldığımız bilgilere göre, bahsedilen rakam en az 2.000.000 dolar (sadece YTPara ile ilgili kısmı) olup bu miktarda bir dolandırıcılıkta herhangi bir şekilde parmağı olan kişilerin forumumuzda bulundurulamayacağına karar verilmiştir.

Bu nedenle forumdaki [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] isimli Life Network ve Quiz Group yetkilisi sınırsız uzaklaştırılmıştır.

Xol955.png

Not: Bu konu Quiz çalışın ya da çalışmayın değil, sadece dolandırıcıları forumda bulundurmamaya çalışıyoruz.
Oncelikle yaradana kurban onur eline saglik.. sana bi sorum olacak bu yaptiklarinin google sozlesmelerinde bir cezasi varmi 2 tane ozgun kanalim var temmuz kazancina yattilar bu konuda napabilirim

Şeytan diyoki quizden kazandığın paralarla git fethiyeye bütün ruslardan hırsını çıkart sonra kendime geliyorum onlardan kazandığımı kenara koymak daha mantıklı geliyor haram zıkkım olsun herkesin hakkını umutlarını paralarını çalan karaktersiler!..

Allah biliyor bana cok iyi kazandirdi bu life network. Kurusuna kadarda her zaman ödediler. Atilan kanallar dahil kurus alacagim yok adamlardan. Bir sekilde hepsimiz dolandiricilik yapiyoruz. Telif hakki bizde olmadan herhangi bir icerik üretmeden paralar kazandik. Yani kime ne diyeceksin herkes cebini doldurmaya bakiyor.

Erken kalkan yol aldi bu iste! Bundan sonra youtube batsada umrumda degil.

beyler herkes birşey sallamışta.

Açıklar ile ilgili açıklama yapıldı da bizimmi haberimiz yok odenecek değilmi ?

Ne yani benim kanallarıma mı saldıracaksınız? Quiz'i veya Life'ı savunmuyorum ama açık kanallar için benim gibi beklentisi olan insanlar var. Ben de çıkıp Adsense çalışanlara MN çalışanlara saldırayım o zaman. Benim paramı Quiz yedi Hüseyin'in parasını da Quiz yesin Hüseyin aç kalsın Quiz onu da dolandırsın diye mi uğraşacaksınız yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri