Life Network Dolandırıcılıktan Sınırsız Banlanmıştır!

sen eylül de para vereceklerini mi sanıyorsun ? sen bu gece partnerlerin uygulamakla yükümlü olduğu sözleşmeyi okudun mu ? content id'e kanallar dışında bütün kanalları atarlar bir kaç güne. ha atmazsa sözleşmesini fesih etme pahasına bekletirse vurgun yapıp kaçacaklardır yani her halikurda para falan kimse alamaz bunlardan

http://www.ytpara.com/partnerlik-so...rtner-sozlesmesi-youtube-yardima-eklendi.html

Ne yani benim kanallarıma mı saldıracaksınız? Quiz'i veya Life'ı savunmuyorum ama açık kanallar için benim gibi beklentisi olan insanlar var. Ben de çıkıp Adsense çalışanlara MN çalışanlara saldırayım o zaman. Benim paramı Quiz yedi Hüseyin'in parasını da Quiz yesin Hüseyin aç kalsın Quiz onu da dolandırsın diye mi uğraşacaksınız yani?

sen eylül de para vereceklerini mi sanıyorsun ? sen bu gece partnerlerin uygulamakla yükümlü olduğu sözleşmeyi okudun mu ? content id'e kanallar dışında bütün kanalları atarlar bir kaç güne. ha atmazsa sözleşmesini fesih etme pahasına bekletirse vurgun yapıp kaçacaklardır yani her halikurda para falan kimse alamaz bunlardan

http://www.ytpara.com/partnerlik-so...rtner-sozlesmesi-youtube-yardima-eklendi.html

Konuyu okudum, telifim yok, engelim yok kanallarım temiz tek bir kanalım dahi atılmadı ve açık kanallar için sizin olmasa da benim umudum var. Her ne olursa olsun saldırının sonucunda kazanan yine onlar olacak. Öderlerse ben yiyeceğim, saldırılırsa o hakkım da elimden alınacak. Bu durumda ben de konu açacağım MN geçen yıl paramı ödemedi saldıralım diye. Kim destek olacak o zaman merak ediyorum.

Şeytan diyoki quizden kazandığın paralarla git fethiyeye bütün ruslardan hırsını çıkart sonra kendime geliyorum onlardan kazandığımı kenara koymak daha mantıklı geliyor haram zıkkım olsun herkesin hakkını umutlarını paralarını çalan karaktersiler!..

fethiye ingiliz dolu hocam rus istiyorsan ya marmarise gideceksein yada trabzona :):)

Konuyu okudum, telifim yok, engelim yok kanallarım temiz tek bir kanalım dahi atılmadı ve açık kanallar için sizin olmasa da benim umudum var. Her ne olursa olsun saldırının sonucunda kazanan yine onlar olacak. Öderlerse ben yiyeceğim, saldırılırsa o hakkım da elimden alınacak. Bu durumda ben de konu açacağım MN geçen yıl paramı ödemedi saldıralım diye. Kim destek olacak o zaman merak ediyorum.

quize yapalım dediklerini saldırının sana tam olarak nasıl zararı var hocam?çünkü yapılacak saldırıda istenilen elde edilirse quiz x gün boyunca yeni kanal baglama hakkını kaybedecek dendi daha önce.şuan senin quizdeki kanallarla alakalı bişey yok burada.ayrıca belirtmek isterim ki çok şükür benimde şuana kadar sorunum olmadı quiz,life da ama ileriki günlerde istesekde istemesekde hepimizin olucaktır :)

Quiz Network konusuna hala bir şeyler yazıyorlar insanlar, Quiz Network konusunu görünce nevrim dönüyor. Çok güzel yapmışsınız Onur hocam tebrik ederim. Yapabileceğimiz bir şey varsa cidden bir ders vermeliyiz şu quiz - Life a , resmen dolandırdılar hala daha attıkları kanallardan da para kazanıyorlar, böyle Otostop çocukluğu olmaz..

İşleme sözüm yok olması gereken bu; ancak adamların zerre umursayacağını sanmıyorum keşke umursalar ama malesef.

Quiz Network konusuna hala bir şeyler yazıyorlar insanlar, Quiz Network konusunu görünce nevrim dönüyor. Çok güzel yapmışsınız Onur hocam tebrik ederim. Yapabileceğimiz bir şey varsa cidden bir ders vermeliyiz şu quiz - Life a , resmen dolandırdılar hala daha attıkları kanallardan da para kazanıyorlar, böyle Otostop çocukluğu olmaz..

Bir kanalimda 50 video vardi , kiii tek adam gibi kanalimdi bugun yine baktim hala 5 eskesen var bugun sabah yine mail attim linkleri verdim dedim kaldirin sunlari 4 unu kaldirdilar 1 tanesi hala duruyor ... Diyecek bisey bulamiyorum igrendim artik ...

sorry guys
Accept me again
I'm lifenetwork The multi account
I will promise one more not cause too :)
ben var sevmek çok türkleri size video hazırlamak ben facebookda paylaşmak komik şeyler
please Accept me again

yahu anlamıyorum adamlar en az 2 milyon $ vurgun yapıyor ve hala google/yt buna bir çare düşünmüyor, ayrıca kanallarımızda bulunan videolara da haksız eşleşen atıp en az 1 milyon $ da bu ay sırtımızdan para kazanacak.

EcQRS7NSsQc.jpg

aslında bu foto herşeyi özetliyor
life yetkilerinin sosyal medya hesapı

okadar insanın hayalini çaldılar ne diyelim yazık oldu inş bu durumlar bidaha hiç yaşanmaz

Olmamis..Bu arad Selaymun Aleykum cumleten herkese..

Niye olmamis Onur'um,çunki bu forumdan butun partner ile ilgili herseyi silmeniz gerekirdi.Ne alaka demeyin,Life quiz herneyse bunu yapti,ama halen kanallarini sattiriyorsunuz,hadi onu gectik,music nation bize 200k dan fazla takti,halen acik halen kanal sokmaca vs,yani altnetwork ust network yan network vs bi sekilde hepsinin burda bayisi vs var bizde variz falanda filan iste.Sonucta hepsi vurdu gitti.

Ha Life network'e gelince aslinda ben olaydim banlamazdim.Niyemi,bu gune kadar calisilmis butun networkler arasinda en adam gibi adamiydi,ve en resmi agizdi,birisi life odememi yapmadi dediginde bizzat 1. agizdan gelip ingilizcede olsa bizleri dusunerekdende olsa yarim translate Turkcesi ile kanal linkini at odemeni yapalim nasil yapilmamis kontrol edelim gibi ilgi alaka gostermezdi.Bana gore en son banlanacak partnerdi life( quiz).

Ha sinirlimiyiz,kizginmiyiz,çok paralar emekler gittimi gitti,kotumu oldu hemde çok kotu oldu yerle yeksan oldu butun planlar,projeler,hayaller isler gucler vs. Allahinizi severseniz,su isi yapanlar,harbiden yapanlar yada bu isin basindan beri icinde olanlar,hanginiz bugunu korkarak beklemiyordunuz,hanginiz birgun bu isin bu noktaya gelecegini tahmin edemiyordunuz.... Hic bir partner gununde bile odemesini yapmaz iken bu ismi gecen networkle 2 yildan fazladir sorunsuz her boka,hemde sahte tikina kadar cuvalla paralari goturuken iyiydi de artik kapananda acilanda patlaynda odenmiyor deyince banladiniz kufur manyagi yaptiniz.

Yani sakin yanlis anlasilmasin ne quiz'i ne life i savunmuyorum,sadece olacak buydu,olmasi gereken buydu,zaten haziran guncellemesinde belli olmustu,bir cok kiside bu isin hazirandaki olaydan sonra 2-3 ay suresi kaldigini buyuk vurgun olacagini biliyordu.Bu ise yeni baslayalar bile bu gune gelinecegini tahmin ediyordu.Hal boyleyken simdi Gunah kecisi Quiz ilan etmek bana gore,benim kendi dusunceme gore VE KENDI ADIMA nankorluk'dur.Siz kufur edersiniz kizarsiniz herseyi dersiniz oda sizin fikriniz saygi duyarim hak veririm kolay degil emek gitmis para gitmis hersey altust olmus ama olmasi beklenen seydi ve oldu.Bunu bilerek calisiyorduk ha bu ay ha su ay diyorduk bekliyorduk.Ve oldu.Hiç sasirmadim,hemde hiç.Hattda hazirandaki guncelleme olayi davasindaki yasanan o stresli 5-10 gun sonunda kendi kendime bu is burda karisir iyice daha buyuk bi bok olacak diye dusunerekden biraktim isi gucu ve izine gittim 2 ay ve iste dusundugum oldu.Kufur ettimdi,vallahi o kadar emek kanal para gitti gik demedim.Vay anasina dedim kaldim oyle.Allah buyuk sifirdan bi sekilde yeni bir duzenle 10 olacagina 3 olur ama olur eminim dedim kafami dinledim.

Bosverin beyler...Sizler gibi benimde kazancim kanallarim herseyim gitti partner adina.Ama bu su demek degil ki bu is bitti.Hayir bitmedi bitmeyecekde.Bu is devam edecek,amam zor amma kolay amma bi sekilde bu is devam edecek ediyorda.

Onunuze bakin denemelerle partnerde calisma sekilleri uretin fikir uretin inanin zahmetlide olsa yine kazanacaksiniz,bunlari yaparkende yari ozgun e yonelmeye bakin.Yani her turlu bu iste ekmek var,olacakda.Ha eskiden aylik 100 lira aliyorsan simdi belki 50 lira alacaksin ama alacaksin.

Neyse arkadaslar dediklerim yanlis anlasilmasin,kimseyi savundugum yok,bi sizin diliniz yanmadi,caniniz yanmadi.Sadece bugunlerin gelecegini bilerek yaptiniz bu isi,belki 1 ay erken oldu belkide 1 yil gec oldu ama oldu.Sadece bunu diyorum.

Bundan sonraki calisma sekilleri duzeni ne olur ne biter zamanla cikar ortaya cikacakdirda.Kendinize bosuna gelirmi gelmezmi odenirmi odenmezmi kanallar atilirmi atilmazmi diye sorgulamayin sadece yeni duzene yeni calisma seklinizle ayak uydurmaya bakin.

2 Aydan fazladir ilk mesajim boyle mesajla degilde hepinizi motive edici daha guzel bi yazi ile baslamak isterdim ama bi elim alissin babinda yazdim konuya.

Hatamiz kusurumuz olmussa affola.
Saygilarimla.

Son düzenleme:

Niye olmamis Onur'um,çunki bu forumdan butun partner ile ilgili herseyi silmeniz gerekirdi.Ne alaka demeyin,Life quiz herneyse bunu yapti,ama halen kanallarini sattiriyorsunuz,hadi onu gectik,music nation bize 200k dan fazla takti,halen acik halen kanal sokmaca vs,yani altnetwork ust network yan network vs bi sekilde hepsinin burda bayisi vs var bizde variz falanda filan iste.Sonucta hepsi vurdu gitti.

Ha Life network'e gelince aslinda ben olaydim banlamazdim.Niyemi,bu gune kadar calisilmis butun networkler arasinda en adam gibi adamiydi,ve en resmi agizdi,birisi life odememi yapmadi dediginde bizzat 1. agizdan gelip ingilizcede olsa bizleri dusunerekdende olsa yarim translate Turkcesi ile kanal linkini at odemeni yapalim nasil yapilmamis kontrol edelim gibi ilgi alaka gostermezdi.Bana gore en son banlanacak partnerdi life( quiz).

Ha sinirlimiyiz,kizginmiyiz,çok paralar emekler gittimi gitti,kotumu oldu hemde çok kotu oldu yerle yeksan oldu butun planlar,projeler,hayaller isler gucler vs. Allahinizi severseniz,su isi yapanlar,harbiden yapanlar yada bu isin basindan beri icinde olanlar,hanginiz bugunu korkarak beklemiyordunuz,hanginiz birgun bu isin bu noktaya gelecegini tahmin edemiyordunuz.... Hic bir partner gununde bile odemesini yapmaz iken bu ismi gecen networkle 2 yildan fazladir sorunsuz her boka,hemde sahte tikina kadar cuvalla paralari goturuken iyiydi de artik kapananda acilanda patlaynda odenmiyor deyince banladiniz kufur manyagi yaptiniz.

Yani sakin yanlis anlasilmasin ne quiz'i ne life i savunmuyorum,sadece olacak buydu,olmasi gereken buydu,zaten haziran guncellemesinde belli olmustu,bir cok kiside bu isin hazirandaki olaydan sonra 2-3 ay suresi kaldigini buyuk vurgun olacagini biliyordu.Bu ise yeni baslayalar bile bu gune gelinecegini tahmin ediyordu.Hal boyleyken simdi Gunah kecisi Quiz ilan etmek bana gore,benim kendi dusunceme goreVE KENDI ADIMA nankorluk'dur.Siz kufur edersinzi kizarsiniz herseyi dersinzi oda sizin fikrinzi saygi duyarim hak veririm kolay dgeil emek gitmis para gitmis hersey altust olmus ama olmasi beklenen seydi ve oldu.Bunu bilerek calisiyorduk ha bu ay ha su ay diyorduk bekliyorduk.Ve oldu.Hiç sasirmadim,hemde hiç.Hatat hazirandaki guncelleme olayi davasindaki yasanan o stresli 5-10 gun sonunda kendi kendime bu is burda karisiri daha buyuk bi bok olacak diye dusunerekden biraktim isi gucu ve izine gittim 2 ay ve iste dusundugum oldu.

Bosverin beyler...Siwler gibi benimde kazancim kanallarim herseyim gitti partner adina.Ama bu su demek degil ki bu is bitti.Hayir bitmedi bitmeyecekde.Bu is devam edecek,amam zor amma kolay amma bi sekilde bu is devam edecek ediyorda.

Onunuze bakin denemelerle partnerde calisma sekilleri retin fikir uretin inanin zahmetlide olsa yine kazanacasiniz,bunlari yaparkende yari ozgun e yonelmeye bakin.Yani her turlu bu iste ekmek var,olacakda.Ha eskiden aylik 100 lira aliyorsan simdi belki 50 lira alacaksin ama alacaksin.

Neyse arkadaslar dediklerim yanlis anlasilmasin,kimseyi savundugum yok,bi sizin diliniz yanmadi,caniniz yanmadi.Sadece bugunlerin gelecegini bilerek yaptiniz bu isi,belki 1 ay erken oldu belkide 1 yil gec oldu ama oldu.Sadece bunu diyorum.

Bundan sonraki calisma sekilleri duzeni ne olur ne biter zamanla cikar ortaya cikacakdirda.Kendinize bosuna gelirmi gelmezmi odenirmi odenmezmi kanallar atilirmi atilmazmi diye sorgulamayin sadece yeni duzene yeni calisma seklinizle ayak uydurmaya bakin.

2 Aydan fazladir ilk mesajim boyle mesajla degilde hepinizi motive edici daha guzel bi yazi ile baslamak isterdim ama bi elim alissin babinda yazdim konuya.

Saygilarimla.

Tekrardan aramıza hoşgeldin abi sefalar getirdin :)

Her zaman için demişimdir en güvenli liman Adsense'dir diye. Öyle yada böyle kimsenin bir kuruşu kalmadı, ödenmeyen kanalların ödemeleri toplu olarak yatınca buraların bayram yerine döndüğünü en iyi ben bilirim. Partnerler doyuma ulaşana kadar müşteri peşinde koşarlar, doyuma ulaştıktan sonra da basarlar tekmeyi emeğinizi de çatır çatır yerler. Quiz de mimlenen diğer networkler de şimdiye kadar hep böyle oldu böyle olmaya da devam edecek. Çünkü yaptığımız işin bir dayanağı bir kaynağı yok adam paralarınızı ödemiyorum dese yapabileceğimiz hiçbir şey yok.

Bu yüzden Adsense en güvenli liman, ödeme geciktiği zaman karşınızda resmi bir muhatap var vergiye tabi resmi bir kuruluş. Partnerlerin ne idüğü belli değil deveyi hendekten geçirene kadar kendilerine şirin yatırımcı imajı çiziyorlar. [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] de bunu sonuna kadar hak etti adamlar son 1 haftadır forumda milletle alay geçiyordu o video konusu da işin içinde olmamama rağmen çok ciddi anlamda kanıma dokundu. Go home baby go home :D

bence bu networku youtube yetkililerine şikayet etsek ya ödemeleri yapmak zorunda kalırlar yada ödemedikleri paraların üstüne yatamazlar bu kesin ve net. ama uğraşacak birileri lazım malesef...

Yani sakin yanlis anlasilmasin ne quiz'i ne life i savunmuyorum,sadece olacak buydu,olmasi gereken buydu,zaten haziran guncellemesinde belli olmustu,bir cok kiside bu isin hazirandaki olaydan sonra 2-3 ay suresi kaldigini buyuk vurgun olacagini biliyordu.Bu ise yeni baslayalar bile bu gune gelinecegini tahmin ediyordu.Hal boyleyken simdi Gunah kecisi Quiz ilan etmek bana gore,benim kendi dusunceme gore VE KENDI ADIMA nankorluk'dur.Siz kufur edersiniz kizarsiniz herseyi dersiniz oda sizin fikriniz saygi duyarim hak veririm kolay degil emek gitmis para gitmis hersey altust olmus ama olmasi beklenen seydi ve oldu.Bunu bilerek calisiyorduk ha bu ay ha su ay diyorduk bekliyorduk.Ve oldu.Hiç sasirmadim,hemde hiç.Hattda hazirandaki guncelleme olayi davasindaki yasanan o stresli 5-10 gun sonunda kendi kendime bu is burda karisir iyice daha buyuk bi bok olacak diye dusunerekden biraktim isi gucu ve izine gittim 2 ay ve iste dusundugum oldu.Kufur ettimdi,vallahi o kadar emek kanal para gitti gik demedim.Vay anasina dedim kaldim oyle.Allah buyuk sifirdan bi sekilde yeni bir duzenle 10 olacagina 3 olur ama olur eminim dedim kafami dinledim.

Bosverin beyler...Sizler gibi benimde kazancim kanallarim herseyim gitti partner adina.Ama bu su demek degil ki bu is bitti.Hayir bitmedi bitmeyecekde.Bu is devam edecek,amam zor amma kolay amma bi sekilde bu is devam edecek ediyorda.

Onunuze bakin denemelerle partnerde calisma sekilleri uretin fikir uretin inanin zahmetlide olsa yine kazanacaksiniz,bunlari yaparkende yari ozgun e yonelmeye bakin.Yani her turlu bu iste ekmek var,olacakda.Ha eskiden aylik 100 lira aliyorsan simdi belki 50 lira alacaksin ama alacaksin.

Saygilarimla.

size katılıyorum hocam ancak buradaki çalışma şekilleride pek sağlık değil yani haziranda dediğiniz gibi belliydi zaten ama arkadaşlar 200 tane kanalı tek bir dashboard da tuttukları içinde kaçınılmaz son oldu. benim açıkcası pek bi kanalım atılmadı hatta neredeyse hiç kanalım atılmadı gibi yaklaşık 250-300 tane aktif hesabım var atılmamasının tek nedenide hocam her kanal için farklı bilgilerle farklı ödeme bilgileri ile hesaplar oluşturmam. bu işi yapıyorsak en kötü senaryo ya göre hareket etmek gerekli benimde zararım var yaklaşık 4-5 k civarı oda kapanan kanallardan ama gerçekci olalım quiz dışında kaç tane partner ödüyor.
youtube bitmedi partnerlik bitmedi bitemez devam edecek çok zor olacak. daha az kazanıcaz ama devam edecek. partnerlerde sorun değil quiz gider yerine başka bir partner gelecek ama sonuç yine aynı olur.

bence bu networku youtube yetkililerine şikayet etsek ya ödemeleri yapmak zorunda kalırlar yada ödemedikleri paraların üstüne yatamazlar bu kesin ve net. ama uğraşacak birileri lazım malesef...

hocam şikayet etsek bişey değişmezki adamlarla sözleşmemiz var sözleşmede yazanları uyguluyorlar. video sizin değilse para vermeyiz. diyor sözleşmede. keşke bişey yapabilsek ama yapacak pek bişeyimiz yok

Son düzenleme:
size katılıyorum hocam ancak buradaki çalışma şekilleride pek sağlık değil yani haziranda dediğiniz gibi belliydi zaten ama arkadaşlar 200 tane kanalı tek bir dashboard da tuttukları içinde kaçınılmaz son oldu. benim açıkcası pek bi kanalım atılmadı hatta neredeyse hiç kanalım atılmadı gibi yaklaşık 250-300 tane aktif hesabım var atılmamasının tek nedenide hocam her kanal için farklı bilgilerle farklı ödeme bilgileri ile hesaplar oluşturmam. bu işi yapıyorsak en kötü senaryo ya göre hareket etmek gerekli benimde zararım var yaklaşık 4-5 k civarı oda kapanan kanallardan ama gerçekci olalım quiz dışında kaç tane partner ödüyor.
youtube bitmedi partnerlik bitmedi bitemez devam edecek çok zor olacak. daha az kazanıcaz ama devam edecek.

hocam şikayet etsek bişey değişmezki adamlarla sözleşmemiz var sözleşmede yazanları uyguluyorlar. video sizin değilse para vermeyiz. diyor sözleşmede. keşke bişey yapabilsek ama yapacak pek bişeyimiz yok

tamam hocam işte bizde diyecezki youtube yetkililerine bu adamlar spam kanalları doldurdular partnere illegal suça bılaştılar ve ödeme yapmadılar. yani spamcılar gibi haksız kazanç sağladılar. ya paranızı geri alın yada şutlayın şu dolandırıcıları. sonuçta heryerde geçerli bi kural var. suça yardım ve yataklık yapmakda suçtur.

Saygilarimla.
dediklerin doğruda abi bütün forum bunlara bel bağlamıştı. bizede bel bağlayın demişlerdi dedikleri hep şuydu "her zaman ödedik yine ödüyeceğiz" gelip gelip bunu yazıyordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri