Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
an itibariy ile banada gelmiş ama hangi kanalın olduğunu bilmiyorumkapanan kanalların parasını da yarın yollar inşallah
![]()
gelecekle ilgili bi tahmin yapmak başka şey, bi insana yapmadığı bişeyi sen bunu yaptın hergün mail attın demek başka şey.. ben söyledim.. günah işleme özgürlüğü senin
ayrıca ekte resmi yolluyorum (kapaktır !) 12binin 6 bini tek seferde aldım aweden 3 bini iki parça yoladılar kalan kaldı.. konu falan da açmadım.. bak gördün mü bu da iftira işte..
ayrıca ne biliyosun burada olumsuz düşüncelerimizi yazdığımız için mail dönmek konusunda daha hassas olmayacaklarını, bişey değiştiremeyeceğimizi![]()
an itibariy ile banada gelmiş ama hangi kanalın olduğunu bilmiyorumkapanan kanalların parasını da yarın yollar inşallah
![]()
Ede hayırlı olsun![]()
Life beni sna bırakmış sony hayrını gör paranın![]()
sağ ol ede araba parasının 3 te 1i tamam![]()
bu arada hangi kanalın olduğunu nasıl öğreneceğiz ede
---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------
eyvallahsonda olmanız daha iyi
miktar yüksek olduğunu gösteriyor
![]()
inş. ede... Bilmiyorum ede at cebe gitsin öğrensen ne olacak kanalı![]()
Hala ne ispatlamaya calisiyosun anlamiyorumkiSen bana youtube ile konustum dediginde Agustos sonuydu gir mesajlarina bak bi zahmet, orada gosterdigin odemeler Temmuz ayinda sana gelmis. Sen hala youtube ile konustum, aweye parami odettiler diye kendini kandir
Kusura bakma yani sen dupeduz yalan soyluyorsun. Alamadim odememi, youtube dahi yardimci olamadi demek bu kadar mi zor?
yaw bende beklıom nerde bızım para :S
benzersiz işlem noyu mail e yazıp soracaksınbu arada hangi kanalın olduğunu nasıl öğreneceğiz ede
varmi benim gibi bekleyen hala bekliyoz geriyor iyice yrter life para lazim acill
benzersiz işlem noyu mail e yazıp soracaksın
Kadın bana kızmamış olaydı şimdi maile sorardım kadın kızdı walla kaç gündür ödemeler için skypeyede gelmiyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.