Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

Arkadaşlar life face sayfasında açıklama yapmıştı bu hafta resmi tatilleri sebebiyle kısıtlı çalışılacaktır diye. Ödemeler o yüzden son dakikalara sıkıştı. Haftaya cevap vermeye başlarlar mesajlara o zaman normale döner.

Arkadaşlar life face sayfasında açıklama yapmıştı bu hafta resmi tatilleri sebebiyle kısıtlı çalışılacaktır diye. Ödemeler o yüzden son dakikalara sıkıştı. Haftaya cevap vermeye başlarlar mesajlara o zaman normale döner.

teşekkürler bilgi için..

bir sürü faktör var tabi ama life da da bozulmalar başladığı kesin.. yada diğer partnerlerleşme diyelim :)

madem tatile gireceksin erken bitir ödemeyi.. ayrıca niye sonlara yüksek meblalar kalıyo ?? kimse kusura bakmasın ama sadece benden bikaçbin lira alıyo bu adamlar heray, bi zahmet tatil de olsa bize mail dönecek birilerini bulundursun ...

ilk günlerde parayı erkenden ve kanala ne olursa olsun yatıran life da diğerlerine dönmeye başladı maalesef.. kapanan kanalları 3-5 ay bekletmeler başlayacak 2015te, sonra da hepten bozacak zaten..

ilk günler müşteri çekmeydi tabiki.. yani her güzel şey bitermiş :D

teşekkürler bilgi için..

bir sürü faktör var tabi ama life da da bozulmalar başladığı kesin.. yada diğer partnerlerleşme diyelim :)

madem tatile gireceksin erken bitir ödemeyi.. ayrıca niye sonlara yüksek meblalar kalıyo ?? kimse kusura bakmasın ama sadece benden bikaçbin lira alıyo bu adamlar heray, bi zahmet tatil de olsa bize mail dönecek birilerini bulundursun ...

ilk günlerde parayı erkenden ve kanala ne olursa olsun yatıran life da diğerlerine dönmeye başladı maalesef.. kapanan kanalları 3-5 ay bekletmeler başlayacak 2015te, sonra da hepten bozacak zaten..

sadece senden mi? 500k ve 1 milyon abone arası kanallar var sana mı kaldı adamlar :D ayrıca forumdada alan var merak etme :)

sadece senden mi? 500k ve 1 milyon abone arası kanallar var sana mı kaldı adamlar :D ayrıca forumdada alan var merak etme :)

işte onu diyorum bende,sadece benden bu kadar, dediğin gibi daha neleri var hocam..

bu kadar para karşılığı mail atacak birini bulundurmamak mazereti olabilecek bişey değil.. heleki günümüz teknolojisinde tuvalette abdest bozarken bile mail atabildiğimiz düşünülürse :)

yani geç ödeme almak çok sorun değil ama mesaja dönmedilermi ayar oluyorum :D

işte onu diyorum bende,sadece benden bu kadar, dediğin gibi daha neleri var hocam..

bu kadar para karşılığı mail atacak birini bulundurmamak mazereti olabilecek bişey değil.. heleki günümüz teknolojisinde tuvalette abdest bozarken bile mail atabildiğimiz düşünülürse :)

yani geç ödeme almak çok sorun değil ama mesaja dönmedilermi ayar oluyorum :D

Sadece sen mi mail atıyosun ayın 20 sinden 5 ine kadar ödemeler devam eder diye biz bile 1234536432 kere yazdık ama siz inatla her gün mail atıyosunuz ödemeler nerde ne zaman gelicek diye bende olsam maillere cevap vermem hatta mail atanların parasını geç yollarım sabırlı olmayı öğrenmeliyiz.

Sadece sen mi mail atıyosun ayın 20 sinden 5 ine kadar ödemeler devam eder diye biz bile 1234536432 kere yazdık ama siz inatla her gün mail atıyosunuz ödemeler nerde ne zaman gelicek diye bende olsam maillere cevap vermem hatta mail atanların parasını geç yollarım sabırlı olmayı öğrenmeliyiz.

bir tek dün mail attım ben hocam..

Allahaşkına şöyle hemen genelleme yapmayın..

Ayın 4 ü olmuş, tabiki sorucam paramı, onlarda cevap vermeliler..

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

dollar olarak mı 4 hane?

bide [MENTION=14405]pampa[/MENTION] şu senin paranı verselerdi iyi olurdu :D 3 gundur bu konuya abonesin :D

:D evdeyim şu sıralar, forumdan çıkmıyorum ;)

teşekkürler bilgi için..

Sen neden odemen her sona kaldigi seferde gelip boyle seyler yaziyosun? Her gun odemem ne zaman gelecek diye mail atarsan tabii cevap vermezler, maillerine 1 gun icindede olsa cevap alanlar var zaten. Tatilde olmalarina ragmen odemelerde bi aksama olmayacagini, ayin 5 ine kadar hepsinin tamamlanacagini soylediler. Bu sana gore 5i degil, onlara gore 5i.

Her seferinde gelip boyle seyler yazdigin halde hala life networku kullaniyor olmanda bi acayip. Ben sevmedigim seyi kullanmam, sende oyle yapmayi dene.

bir tek dün mail attım ben hocam..

Allahaşkına şöyle hemen genelleme yapmayın..

Ayın 4 ü olmuş, tabiki sorucam paramı, onlarda cevap vermeliler..

Hocam adamlar ödemelerle mi uğraşacak sana mı cevap atacaklar alacağın cevabı biliyosun 5 ine kadar ödemeler devam eder diyecekler ayın 5 ini geçsin istediğini yaz ama 5 inden önce canım sıkıldı paramın hesabını soracam diyosun.

10 dk önce 4 haneli dolar olarak alinmistir. Zar zor bi ödeme yapti life.

Sen neden odemen her sona kaldigi seferde gelip boyle seyler yaziyosun? Her gun odemem ne zaman gelecek diye mail atarsan tabii cevap vermezler, maillerine 1 gun icindede olsa cevap alanlar var zaten. Tatilde olmalarina ragmen odemelerde bi aksama olmayacagini, ayin 5 ine kadar hepsinin tamamlanacagini soylediler. Bu sana gore 5i degil, onlara gore 5i.

Her seferinde gelip boyle seyler yazdigin halde hala life networku kullaniyor olmanda bi acayip. Ben sevmedigim seyi kullanmam, sende oyle yapmayi dene.

hocam ben hep en sonlarda alıyorum ödememi 2 aydır hiç böyle bişey yazmadım çünkü maillerime cevap verdiler.

maile dönmediklerinde galayana geliyorum ben :D

bilmediğiniz şeyleri de gerçek gibi yazmayın lütfen.. iftira en büyük günahlardan biridir.. nerden biliyosun benim durmadan mail attığımı ??? bitek dün attım.. bilip bilmeden bana iftara etmeye ne hakkın var ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri