Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

beyler size bir sorum olacak, benim kapanan kanal vardı ağustosun ödemesini geçen ay aldım bu ay da eylülün kazancını yollarlarmı ? yoksa toplu mu yolluyorlar ? gecen ay aldığım para hepsinin toplamımıydı? ama daha yüksek gelmesi gerekiyordu

Hocam adamlar ödemelerle mi uğraşacak sana mı cevap atacaklar alacağın cevabı biliyosun 5 ine kadar ödemeler devam eder diyecekler ayın 5 ini geçsin istediğini yaz ama 5 inden önce canım sıkıldı paramın hesabını soracam diyosun.

senin de haklılık payı var tabi hocam :D

ama son ana kalınca insanın içine kurt düşüyor işte :)

hocam ben hep en sonlarda alıyorum ödememi 2 aydır hiç böyle bişey yazmadım çünkü maillerime cevap verdiler.

maile dönmediklerinde galayana geliyorum ben :D

bilmediğiniz şeyleri de gerçek gibi yazmayın lütfen.. iftira en büyük günahlardan biridir.. nerden biliyosun benim durmadan mail attığımı ??? bitek dün attım.. bilip bilmeden bana iftara etmeye ne hakkın var ???

Bundan bi kac ay oncesinde sen yine gelip burada life network odemeyecek, digerleri gibi olacak dedin mi demedin mi? Bugun yine az once ayni seyleri soyledin mi soylemedin mi? Sen nasil bunlari soyleyebiliyorsan, bende ayni sekilde soyluyorum iste.

Senin mail atman, burada yazman hic biseye yardim etmeyecegi gibi para alma surecinide hizlandirmayacak. Odemeyecek olsalar zaten odemezler, senin kendini parcalaman hicbisey degistirmez. Awesomeness icin o kadar seyler yapildi, hatta sen aylar once youtube ile iletisime gectigini, parani almana yardim edeceklerini soylemistin. Gorunen o ki hala alamamissin, almis olsan sevincten konusunu coktan acardin :)

Bundan bi kac ay oncesinde sen yine gelip burada life network odemeyecek, digerleri gibi olacak dedin mi demedin mi? Bugun yine az once ayni seyleri soyledin mi soylemedin mi? Sen nasil bunlari soyleyebiliyorsan, bende ayni sekilde soyluyorum iste.

Senin mail atman, burada yazman hic biseye yardim etmeyecegi gibi para alma surecinide hizlandirmayacak. Odemeyecek olsalar zaten odemezler, senin kendini parcalaman hicbisey degistirmez. Awesomeness icin o kadar seyler yapildi, hatta sen aylar once youtube ile iletisime gectigini, parani almana yardim edeceklerini soylemistin. Gorunen o ki hala alamamissin, almis olsan sevincten konusunu coktan acardin :)

gelecekle ilgili bi tahmin yapmak başka şey, bi insana yapmadığı bişeyi sen bunu yaptın hergün mail attın demek başka şey.. ben söyledim.. günah işleme özgürlüğü senin;)

ayrıca ekte resmi yolluyorum (kapaktır !) 12binin 6 bini tek seferde aldım aweden 3 bini iki parça yoladılar kalan kaldı.. konu falan da açmadım.. bak gördün mü bu da iftira işte..

ayrıca ne biliyosun burada olumsuz düşüncelerimizi yazdığımız için mail dönmek konusunda daha hassas olmayacaklarını, bişey değiştiremeyeceğimizi ;)

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 38
5yL0LRU.jpg

4 haneli ödeme alınmıştır hayırlı olsun

Arkadaşlar gelen ödeme hangi kanala ait nerden bilebiliriz :) Yada hepsini toplam tek seferdemi gönderdiler acaba

tek telifte atılan kanallar genelde belli izlenim almış teliften sonra izlenim almayan kanallar oluyordu yani deneyimim böyleydi :)

ikiside aynı hesap oluyor demi, sizlerde 1 ay geçikmeli alıyorsunuz?

dün sormuştum ama cevap gelmedi 59 gün sonra falan yazmışlar bi arkadaşa kapanan kanal için beklediğim 3 hanelilerde vardı gelmedi 4 haneli açık kanalda gelmedi toplumu öderler acaba yoksa kapanan kanalları bidahaki ayamı kalır ? 500 altı çünkü kapananlar.

kapanan kanalımın 1ay gecıkmeli 4 haneli odemesını aldım.. adamsın life ! ;)

tek telifte atılan kanallar genelde belli izlenim almış teliften sonra izlenim almayan kanallar oluyordu yani deneyimim böyleydi :)

ikiside aynı hesap oluyor demi, sizlerde 1 ay geçikmeli alıyorsunuz?

tam aksine,telif aldıkdan sonra izlenimlerim arttı hatta kanal partnerden atıldıkdan sonra tavan yaptı :) eger yarında ödeme almazsam,ikiside aynı oluyor demektir.daha önce yaşamadım bunu ama şimdilik para gelmedigine göre sanırım aynı oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri