KaYZeRSoZe
Platin Üye
- Web sitesi
- www.ytpara.com
hayrını görürsün inşallah hocam bizler beklemeye devam![]()
Yanlız değilsiniz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayrını görürsün inşallah hocam bizler beklemeye devam![]()
Hocam adamlar ödemelerle mi uğraşacak sana mı cevap atacaklar alacağın cevabı biliyosun 5 ine kadar ödemeler devam eder diyecekler ayın 5 ini geçsin istediğini yaz ama 5 inden önce canım sıkıldı paramın hesabını soracam diyosun.
hocam ben hep en sonlarda alıyorum ödememi 2 aydır hiç böyle bişey yazmadım çünkü maillerime cevap verdiler.
maile dönmediklerinde galayana geliyorum ben
bilmediğiniz şeyleri de gerçek gibi yazmayın lütfen.. iftira en büyük günahlardan biridir.. nerden biliyosun benim durmadan mail attığımı ??? bitek dün attım.. bilip bilmeden bana iftara etmeye ne hakkın var ???
Bundan bi kac ay oncesinde sen yine gelip burada life network odemeyecek, digerleri gibi olacak dedin mi demedin mi? Bugun yine az once ayni seyleri soyledin mi soylemedin mi? Sen nasil bunlari soyleyebiliyorsan, bende ayni sekilde soyluyorum iste.
Senin mail atman, burada yazman hic biseye yardim etmeyecegi gibi para alma surecinide hizlandirmayacak. Odemeyecek olsalar zaten odemezler, senin kendini parcalaman hicbisey degistirmez. Awesomeness icin o kadar seyler yapildi, hatta sen aylar once youtube ile iletisime gectigini, parani almana yardim edeceklerini soylemistin. Gorunen o ki hala alamamissin, almis olsan sevincten konusunu coktan acardin![]()
beyler 4 haneli alanlar, kapanan kanalın parasını alan var mı ?
kapanan degilde,1 telifle partnerden atılan 2 (yada 3) kanalın ödemesi gelmedi bana henüz.
tek telifte atılan kanallar genelde belli izlenim almış teliften sonra izlenim almayan kanallar oluyordu yani deneyimim böyleydi
ikiside aynı hesap oluyor demi, sizlerde 1 ay geçikmeli alıyorsunuz?
kapanan kanalımın 1ay gecıkmeli 4 haneli odemesını aldım.. adamsın life !![]()
tek telifte atılan kanallar genelde belli izlenim almış teliften sonra izlenim almayan kanallar oluyordu yani deneyimim böyleydi
ikiside aynı hesap oluyor demi, sizlerde 1 ay geçikmeli alıyorsunuz?
ne zaman aldınız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.