Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

uzatmıycam konuyu hocam, bana uzak Allaha yakın ol..

son söyleyeceğimde şu, ben sana ''youtube ile görüştüm '' cümlesini ağustosta kurmuş olabilirim ama benim görüşmem temmuzdur.. hatta o eski maillerde temmuz tarihi gösteren mailin resmini de attım gir bak lütfen..

yanılmışım demek bu kadar zor olmamalı kardeş... iki hayatta da sen kaybedersin..

yazdığım herhangi bişeye yorum yapmak istersen de iftira atma lütfen.. yok hergün mail attın vs. diye. olan şeyler üstünden konuş..

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

aynen :)

Koskoca 28 yasinda adamsin (profilindeki gercekse eger) Sen Agustos ayi sonunda hala youtube ile gorusmelerinin surdugunu, henuz parani alamadigini soylemistin. Hatta "parayi aldigimda diger maillesmeleride yayinlarim" gibisinden birsey soylemistin. Diyorum gir kendi mesajlarina bak oku. Burada yok youtube sayesinde aweden parami aldim diye iskembeden sallamakla olmuyor bu isler. Hala israrla yalan soylemeye devam ediyorsun. Uyduracaksin madem usturuplu uydurda inanalim. Temmuzda aldigin para icin niye hala Agustos ayinda "youtube ile gorusmelerim devam ediyo, aldigimda maillesmeleri yayinliycam" gibisinden bi laf edesin? Mantikli mi bu?

Koskoca 28 yasinda adamsin (profilindeki gercekse eger) Sen Agustos ayi sonunda hala youtube ile gorusmelerinin surdugunu, henuz parani alamadigini soylemistin. Hatta "parayi aldigimda diger maillesmeleride yayinlarim" gibisinden birsey soylemistin. Diyorum gir kendi mesajlarina bak oku. Burada yok youtube sayesinde aweden parami aldim diye iskembeden sallamakla olmuyor bu isler. Hala israrla yalan soylemeye devam ediyorsun. Uyduracaksin madem usturuplu uydurda inanalim. Temmuzda aldigin para icin niye hala Agustos ayinda "youtube ile gorusmelerim devam ediyo, aldigimda maillesmeleri yayinliycam" gibisinden bi laf edesin? Mantikli mi bu?

ne diyim.. Allah ıslah etsin..

ama son şunuda söylemeden duramıycam; 12binin 6binini alınca geriye 6 kalıyoya hani ,onun için yazışmaya görüşmeye devam ediyo olabilirrmiyim bi düşün bakalım ???

ne diyim.. Allah ıslah etsin..

ama son şunuda söylemeden duramıycam; 12binin 6binini alınca geriye 6 kalıyoya hani ,onun için yazışmaya görüşmeye devam ediyo olabilirrmiyim bi düşün bakalım ???

Evet hocam evet sensin tamam. Youtube sirf senin icin awe ile gorusup parani odetti. Bulacak baska bahane kalmayinca diger yarisi oldu tabii :D O kadar insanin yapmadigi sey kalmadi, bi tek sana kiyak gecip odediler. Keske soyledigin gibi olsada millet networklarda kalan parasini alabilse. Ama seninki tamamen sacmalik kusura bakma. Hala gelip burada ayni seyleri zirvalamaya devam edeceksen herkese buyuk bi yardim yapman amaciyla bu soylediklerini kanitlariyla birlikte konu seklinde acmani rica edicem. Herkes nasil yaptigini gorsun, awe'de yada diger networklarda kalan parasini alabilsin diye ;)

Evet hocam evet sensin tamam. Youtube sirf senin icin awe ile gorusup parani odetti. Bulacak baska bahane kalmayinca diger yarisi oldu tabii :D O kadar insanin yapmadigi sey kalmadi, bi tek sana kiyak gecip odediler. Keske soyledigin gibi olsada millet networklarda kalan parasini alabilse. Ama seninki tamamen sacmalik kusura bakma. Hala gelip burada ayni seyleri zirvalamaya devam edeceksen herkese buyuk bi yardim yapman amaciyla bu soylediklerini kanitlariyla birlikte konu seklinde acmani rica edicem. Herkes nasil yaptigini gorsun, awe'de yada diger networklarda kalan parasini alabilsin diye ;)

hocam kalbin gerçekten fesat.. biraz toparla kendini..
ben aldığım veya almadığım bi para için neden yalan söyliyeyim ?

ben sana diyorum ki ''hergün mail atıyosun '' deme, atmadım çünkü bu iftiradır diyorum. sen kusura bakma lafın gelişi genelleme yaptım diyeceğine, kendi hatanı taa aylar önce konuşulmuş mevzular açarak kapatmaya çılışıyosun ki yine iftirayla..

bi dur silkelen düşün..

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ve [MENTION=14405]pampa[/MENTION] yeter arkadaşlar .. sizin tartışmalarınızı izliyruz burada .. ben F5 yapıyorum ödeme gelen var mı diye hep sizin mesajlar :D

[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] yeni geldi demi? şimdi?

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ve [MENTION=14405]pampa[/MENTION] yeter arkadaşlar .. sizin tartışmalarınızı izliyruz burada .. ben F5 yapıyorum ödeme gelen var mı diye hep sizin mesajlar :D

[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] yeni geldi demi? şimdi?

tamamdır hocam,, benim kide geldi şimdi, stresim geçti :D

Neyse bunların bügün benim ödemeyi yapacağı yk .. :D ben gidip işlerimle uğraşayım bari .. Alanlara hayırlı olsun güle güle harcayın

hocam kalbin gerçekten fesat.. biraz toparla kendini..
ben aldığım veya almadığım bi para için neden yalan söyliyeyim ?

ben sana diyorum ki ''hergün mail atıyosun '' deme, atmadım çünkü bu iftiradır diyorum. sen kusura bakma lafın gelişi genelleme yaptım diyeceğine, kendi hatanı taa aylar önce konuşulmuş mevzular açarak kapatmaya çılışıyosun ki yine iftirayla..

bi dur silkelen düşün..

Yalan soylemiyorsun madem butun delillerini yaptigin islemleri topla ve konu ac. Millete bi hayrin dokunsun, herkes networklarda kalan paralarini alsin.

Ben sadece seni kastederek hergun mail atiyorsun demedim, genel olarak soyledim. Suanki konustugumuz seyle alakasi yok. Sen sana odeme yapmayan odemene bloke koyan networktan parani youtube araciligi ile aldigini iddaa ediyorsun. Bu iddaani konu acip kanitla, millette parasini kurtarsin. Konuyu baska tarafa cekme simdi.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Hocam arkadasin iddaasini goruyorsun, herkesin bi ton parasi kaldi networklarda. Madem almis bu arkadas, bizede yol gostersin bizde alalim dimi? Bosyere CN'de, Freedomda, MN'de duruyor paralarimiz. Ayrica bende alamadim daha lifedan parami. Ama ben bankaya bekliyorum daha ancak yarin yada pazartesi gelir o :D

youtube la yazışma yapılarak para alınıyorsa iyiymiş o zaman arkadaş bizede öğretsin öyle boşa sallamak kolay çünkü muhattap olacağımız bir şey yok ortada. 3 aydır kimle muhattap oluyor arkadaş bilmek isteriz.

Yalan soylemiyorsun madem butun delillerini yaptigin islemleri topla ve konu ac. Millete bi hayrin dokunsun, herkes networklarda kalan paralarini alsin.

Ben sadece seni kastederek hergun mail atiyorsun demedim, genel olarak soyledim. Suanki konustugumuz seyle alakasi yok. Sen sana odeme yapmayan odemene bloke koyan networktan parani youtube araciligi ile aldigini iddaa ediyorsun. Bu iddaani konu acip kanitla, millette parasini kurtarsin. Konuyu baska tarafa cekme simdi.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Hocam arkadasin iddaasini goruyorsun, herkesin bi ton parasi kaldi networklarda. Madem almis bu arkadas, bizede yol gostersin bizde alalim dimi? Bosyere CN'de, Freedomda, MN'de duruyor paralarimiz. Ayrica bende alamadim daha lifedan parami. Ama ben bankaya bekliyorum daha ancak yarin yada pazartesi gelir o :D

freedomda benim de 6k$ kaldı alma imkanımız var mı?

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] haklısın [MENTION=14405]pampa[/MENTION] nın parasını almış olma ihtimali milynda 1 ama bu kadar tartışmanıza gerek yk .. Olan olmuş herşey bitmiş .. Bende pampanın niye ödeme gelmedi network bozuldu vs yorumlarından hoşlanmadım ama zaten ödemeyi beklerken stresliyiz sadece uyardım .. pampa parasını aldı sende haklısın knu kapansın :D buraya yazdım yazalı " o " harfim çalışmıyor :D bana leptop klavyesi brclusunuz

4 Haneli an itibariyle geldi. Life İS LİFE

freedomda benim de 6k$ kaldı alma imkanımız var mı?

[MENTION=14405]pampa[/MENTION] Aweden aldigini soyluyor.

O yuzden bu kadar ustune gidiyorum, madem almis parasini, yol gostersin bizde alalim diye. Cunku biliyorumki soyledigi seyin imkani yok :D Nedense alamadim demek istemiyor bi turlu. Neyi ispatlamaya calisiyorsa anlamis degilim.

batık bakkal eski defterleri karıştırırmış :D

ben burda bi iddada bulundum mu ??? kendin çaldın kendin oynuyosun.. awe-mawe :D

tüm arkadaşlardan laf kalabalığı için özür diliyorum.. daha da bişey yazmıycam.. madem arkadaş durduk yere açtı konuyu dediği gibi bi hayrımız olsun. samimiyetle yardım isteyen varsa özelden yazsın..

10 dakka önce 4 hane yattı..

inşallah herkes ödemesini alır..

Son düzenleme:
batık bakkal eski defterleri karıştırırmış :D

ben burda bi iddada bulundum mu ??? kendin çaldın kendin oynuyosun.. awe-mawe :D

tüm arkadaşlardan laf kalabalığı için özür diliyorum..

10 dakka önce 4 hane yattı..

inşallah herkes ödemesini alır..

Yahu sen ekran goruntusu koymadin mi aweden odememi youtube sayesinde aldim diye? Neyin kafasi bu arkadas cok merak ediyorum. Hala israr ediyorum, konu ac nasil yaptigini anlat bizde alalim. Binlerce dolar paramiz kaldi networklarda. Madem bu kadar eminsin yaptigin isten. Yoksa konuyu admin arkadaslara tasiycam, boylesine onemli bi konuda yalan soylediginden dolayi ceza alacaksin.

Edit: Pm atiyorum hemen. Umarim sadece youtubea soyle mail at gibisinden seyler soylemezsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri