Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Ya arkadaş daha ödeme almadan acayip acayip düşünmeye başlamışsınız ha. Zorla Life'a ödemeleri yaptırmayacakasınız en sonunda o olacak. :) Az bekleyin ödeme tarihleri içerisindeyiz işte. Nedir bu panik. Ödeme tarihi geçer ödeme alamazsın eyvallah o zaman yardır ama daha ödeme almadan başlamışsınız..

aynen hocam,bende bunu söylüyorum işte.life battı,life bitti demek için erken şuan.normal ödemeler yapılsın,alanlar alsın parasını alamayanlar olursa ortaya çıksın ki ondan sonra telaşlanmaya başlayalım yani.ortada bişey yok şuan sızlınmak için :)

aynen hocam,bende bunu söylüyorum işte.life battı,life bitti demek için erken şuan.normal ödemeler yapılsın,alanlar alsın parasını alamayanlar olursa ortaya çıksın ki ondan sonra telaşlanmaya başlayalım yani.ortada bişey yok şuan sızlınmak için :)

Felaket tellalıyız forum olarak :)

Şuanda life ile ilgili tüm yazılanlar spekülasyondan ibaret :)

Son olarak
Aynı banka hesabına bağlı kanallarda 1 tanesi blocked olursa yani birdahaki aya aksarsa diğer kanallarda beklemede tutulcak dendi.
Fakat aynı paypal hesabına bağlı kanallarda 1 tanesinin blocked olması diğerlerini etkilemiyor dendi.

Bakınız:
D895ny.png

Arkadaşlar 2 gün önce life a mail atmıştım Bu ay ne alcam ne kadar kesinleşti diye.
Bugun dönüş yapmışlar bi liste göndermişler içinde telifli kanallarımda var yani Telif ödenmicek diye bişe yok.

Birde 1 tane kanalımda blocked yazıyor ama o kanalın ne zaman kapandığını hatırlayamıyorum. o bu ay mı ödencek onu mu söylemek istiyorlar yoksa 1 sonraki ay mı. onu anlayamadım.

[MENTION=7938]hemato[/MENTION] paypal için güzel müjde oldu saol.

quizde bir ay parayı bloke etme durumları nasıl arkadaşlar ?

sadece bi ay gecikmeyle alabiliyormu herkes parasını ?

Arkadaşlar 2 gün önce life a mail atmıştım Bu ay ne alcam ne kadar kesinleşti diye.
Bugun dönüş yapmışlar bi liste göndermişler içinde telifli kanallarımda var yani Telif ödenmicek diye bişe yok.

Birde 1 tane kanalımda blocked yazıyor ama o kanalın ne zaman kapandığını hatırlayamıyorum. o bu ay mı ödencek onu mu söylemek istiyorlar yoksa 1 sonraki ay mı. onu anlayamadım.

kardeşim blocked yazanlar muhtemelen yüksek miktarsa bir sonraki aya atar

Beyler muhabbet konusu değil burası zırt bırt yazıyorsunuz ödeme alanlar güncellesin şu konuyu!

[MENTION=7938]hemato[/MENTION] hocam 2 gün önce bir kanalım 3. telifi yedi 7 gün sonra kapanacak yazısı geldi. Bu ay öderlermi geçen ayın kazancını acaba? :)

Son olarak
Aynı banka hesabına bağlı kanallarda 1 tanesi blocked olursa yani birdahaki aya aksarsa diğer kanallarda beklemede tutulcak dendi.
Fakat aynı paypal hesabına bağlı kanallarda 1 tanesinin blocked olması diğerlerini etkilemiyor dendi.

Hocam bunun nedeni paypala ve webmoneye para ayrı ayrı gönderiliyor ama tek bir başlık altında görünüyor. yani tek 1 ödemede toplu ödenmiş gibi görünüyor ama öyle değilmiş geçen ay fark ettim bende kanal kanal yolladılar.

@hemato hocam 2 gün önce bir kanalım 3. telifi yedi 7 gün sonra kapanacak yazısı geldi. Bu ay öderlermi geçen ayın kazancını acaba? :)

Hocam bunu kendilerine yazın kesin net cevabı verirler size
Ama tahminimce kazancı beklemede tutacaklar. Çünkü telif yiyen kanaldan korkuyorlar, biz ödemeyi göndercezde google bize göndercekmi diye.
edit:
kazanç geçen ayın bugüne kadar muhtemelen zaten bu ayın 15-17 arası onaylananlar ödenecektir

Son düzenleme:
[MENTION=7938]hemato[/MENTION] Buyuk ihtimalle 1 kanalinin odemesi 1 ay ertelendiginde digerlerinin toplami banka odemesine yetmez diye dusunup digerleride bekletilir demislerdir. Yoksa ha banka ha paypal ne farkeder? Her kanal icin farkli banka hesabi verirsem ne yapacaklar? Aranizda iletisim sorunu olmus sizin. Ben bi kac gun once yazdim bu konu altinda odemelerin hangi durumlarda 1 ay bekletilecegini.
[MENTION=14405]pampa[/MENTION] Sende her ay ayni seyi yapiyorsun, surekli her ay geleyana veriyorsun ortaligi. Quiz neyse Life'da o. Life'in bittigi gun Quiz'de biter. O yuzden dert yanip aglamana gerek yok. Acayip acayip triplere gireceksen bu konuyada yazma lutfen.

Son düzenleme:
@hemato Buyuk ihtimalle 1 kanalinin odemesi 1 ay ertelendiginde digerlerinin toplami banka odemesine yetmez diye dusunup digerleride bekletilir demislerdir. Yoksa ha banka ha paypal ne farkeder? Her kanal icin farkli banka hesabi verirsem ne yapacaklar? Aranizda iletisim sorunu olmus sizin. Ben bi kac gun once yazdim bu konu altinda odemelerin hangi durumlarda 1 ay bekletilecegini.

öylede yazarım hocam
MİSAL:
5 kanalım var hepsinde 1000 er dolar oldu toplam 5000 dolar biri kapanırsa diğerlerini etkilermi diye. sonucu burdan yazarım

tabi rakamlar misal yoksa nerde öyle kazanc

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri