F
fth
Guest
bekleme tribine girdik bi kere hocam
diyorum size söyleyelim life a daraltsın şu zaman aralığını 5 gün falan yapsın![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bekleme tribine girdik bi kere hocam
diyorum size söyleyelim life a daraltsın şu zaman aralığını 5 gün falan yapsın![]()
Ya arkadaş daha ödeme almadan acayip acayip düşünmeye başlamışsınız ha. Zorla Life'a ödemeleri yaptırmayacakasınız en sonunda o olacak.Az bekleyin ödeme tarihleri içerisindeyiz işte. Nedir bu panik. Ödeme tarihi geçer ödeme alamazsın eyvallah o zaman yardır ama daha ödeme almadan başlamışsınız..
aynen hocam,bende bunu söylüyorum işte.life battı,life bitti demek için erken şuan.normal ödemeler yapılsın,alanlar alsın parasını alamayanlar olursa ortaya çıksın ki ondan sonra telaşlanmaya başlayalım yani.ortada bişey yok şuan sızlınmak için![]()
Arkadaşlar 2 gün önce life a mail atmıştım Bu ay ne alcam ne kadar kesinleşti diye.
Bugun dönüş yapmışlar bi liste göndermişler içinde telifli kanallarımda var yani Telif ödenmicek diye bişe yok.
Birde 1 tane kanalımda blocked yazıyor ama o kanalın ne zaman kapandığını hatırlayamıyorum. o bu ay mı ödencek onu mu söylemek istiyorlar yoksa 1 sonraki ay mı. onu anlayamadım.
@hemato paypal için güzel müjde oldu saol.
Son olarak
Aynı banka hesabına bağlı kanallarda 1 tanesi blocked olursa yani birdahaki aya aksarsa diğer kanallarda beklemede tutulcak dendi.
Fakat aynı paypal hesabına bağlı kanallarda 1 tanesinin blocked olması diğerlerini etkilemiyor dendi.
@hemato hocam 2 gün önce bir kanalım 3. telifi yedi 7 gün sonra kapanacak yazısı geldi. Bu ay öderlermi geçen ayın kazancını acaba?![]()
[MENTION=7938]hemato[/MENTION] hocam 2 gün önce bir kanalım 3. telifi yedi 7 gün sonra kapanacak yazısı geldi. Bu ay öderlermi geçen ayın kazancını acaba?![]()
Hocam sana daha öncede söyledim geçen ayın kazancını bugünlerde alırsın.
Hocam insanoglu işte 2-3 kişiden daha duymayınca inanamıyorBen en iyisi beklemeyeyim parayı gelirse sürpriz olsun
![]()
@hemato Buyuk ihtimalle 1 kanalinin odemesi 1 ay ertelendiginde digerlerinin toplami banka odemesine yetmez diye dusunup digerleride bekletilir demislerdir. Yoksa ha banka ha paypal ne farkeder? Her kanal icin farkli banka hesabi verirsem ne yapacaklar? Aranizda iletisim sorunu olmus sizin. Ben bi kac gun once yazdim bu konu altinda odemelerin hangi durumlarda 1 ay bekletilecegini.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.