Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Bana ne kadar ödeme gelecek bu ay diye sordum beklediğimden 700 dolar daha az çıktı:),Bi yanlışlık olmalı tekrar kontrol edermisiniz dedim.Adam benden tüm kanallarımın kasım ayı kazançlarının ekran görüntüsünü istedi.Bende tek tek tüm kanallara girdim ekran görüntüsünü aldım kanal linkleri ile yolladım,10 dk sonra haklısnız benim hatammış dedi:)Size yazdıkları rakamlar doğru olmayabilir siz yinede kontrol edin:)

bagzı mesajlara direk gelicek olan miktar gönderilmiş,bagzılarına resim olarak.bana resim olarak geldi ve sorun olacagını sanmam.bizim eleman tembel çıktı,ne hesaplıycam şimdi bunları diye direk resim atmış panelden.size cevap veren adam oturup hesaplamış paraları anlaşılan ve eksik hesaplamış :)

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

Nasıl soruyoruz başkanlar bende sorayım bari ingilizce yok ve mobilim bi el atın

C6603 cihazımdan gönderildi

[email protected] a mail atıcaksın hocam,

Hi,

My finalized payment how much. ?

My paypal: paypal adresin

Thank.

Hi,

Thanks

bagzı mesajlara direk gelicek olan miktar gönderilmiş,bagzılarına resim olarak.bana resim olarak geldi ve sorun olacagını sanmam.bizim eleman tembel çıktı,ne hesaplıycam şimdi bunları diye direk resim atmış panelden.size cevap veren adam oturup hesaplamış paraları anlaşılan ve eksik hesaplamış :)

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

[email protected] a mail atıcaksın hocam,

Hi,

Thank.

Hocam ne yaptığını tam olarak çözemedim banada resim attı en son ama orda tüm kanallarım yoktu 2 kanal eksikti ama kayıp olan 700 dolar orda gözüküyor diye daha bişey yazmadım onlarında ekran görüntüsü ister diye uğraşmak istemedim :)

Hocam ne yaptığını tam olarak çözemedim banada resim attı en son ama orda tüm kanallarım yoktu 2 kanal eksikti ama kayıp olan 700 dolar orda gözüküyor diye daha bişey yazmadım onlarında ekran görüntüsü ister diye uğraşmak istemedim :)

kazanç göstergesinde eksiklik yoksa problem yok :)

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

arkadaşlar bu arada herkes mail atıyor ama adamların işi yoğunlaşıyor ödemeler gecikiyor.. :) elimden gelse ofislerine gidip yardım edicem :D

Arkadaşlar 29 kasımda spamdan kapanan kanalın ödemesini alabilirmiyim alırsam ne zaman alırım.

benim teliften dolayı atılan kanalı buldu eleman.2 gün kalmış partnerde,1$ altında kazancı var istersen göndereyim dedi bende önemli olan kanalı bulmaktı,parası kalsın dedim :D

e-mail ile :) biçok arkadaşın skypedan cevap vermesinden hızlı cevap yazıyor elemanlar.

Hocam ben mail attım bna bi excel fotosu gönderdiler orda 3 hanede war 2 hanede var 0.50 dolar olanda var bunları hepsini toptanmı atıcaklar yoksa sadece büyüklerimi tek tek atcaklar ? Merak ediyorum teşekkürler

Hocam ben mail attım bna bi excel fotosu gönderdiler orda 3 hanede war 2 hanede var 0.50 dolar olanda var bunları hepsini toptanmı atıcaklar yoksa sadece büyüklerimi tek tek atcaklar ? Merak ediyorum teşekkürler

ben life dan ilk kez ödeme alıcam hocam bu ay,o listeyi bende aldım ve sonuçda hepsinin toplamıda belirtilmiş.demekki bi seferde orda yazan toplam kazancın hepsini göndericekler.tektek ugraşmaları hem kendileri için zor olur hem bizim için zaten.

blockedlar haric tek seferde

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam ben geçen ay başında 3 tane kanalımı lifeye soktum . 1 kanalım daha duruyor açık . 1 Kanalımdaki tüm videolara telif geldi kanal boşalınca lifeden attılar video atıcaktım kanala geri unuttum . Diğer kanal ise kanalı şikayet ede ede spama düştü kanalım kapandı . Bana bu ay bu 3 kanalında ödemesi gelir mi acaba ?? Ve liste derken ne listesi acaba ödeme listesi mi ? Eğer öyleyse nereden indirebilirm acaba ?

arkadaşlar bu sohbetler iyi güzelde neden paralar gelmiyor :D bütün gün 1-2 kişi para geldi yazdı,gerisi hala bekliyor.yakınlarda yokmu para alan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri