- Web sitesi
- purtukal.com
faceden yazmamıslar maıllemı cevap verdler sana
evet hocam maile cevap verdiler .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
faceden yazmamıslar maıllemı cevap verdler sana
buda yalandır![]()
ya hocam uzatmasak yanlış anlamada admalr zaten AYLARDIR ödemelerini 15 ıle 5 arası yapıyor yani![]()
hayır hayır daha ne istiyorsun odemen 800dolar üstü tahmınım hatta %99 dıyorum 4u gecesı baslıyolar o 2gun ıcersınde hepsı odenıyor
İnşallah..
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Araya tatiller girdi 4 hanelerin tamamlanması 10 ocağa kadar sürer tahminim
Hello Dear Partner!
Sorry, but we are on holidays till 12 January.
We really hope for your understanding.
Best wishes
PS:
Don't worry, all payments will come till 06.01
06 01 tarihine kadar ödemeler biter mi diyolar ben mi yanlıs anladım ?
Aynen doğru anlamışın.
12 ocağa kadar tatildeler ama ödemeler 6'sına kadar yapılacak.İyiymiş o zaman
evet hocam maile cevap verdiler .
Hello
1. Thanks for your messages, but we are on holidays till 12.01
2. All payments will be made automatically till 06.01
Mail me if you wont get it until these dates.
Best regards
Bu ödeme döneminde ekim ayında 4 haneli kazanç sağlayıp kapanan kanalı için ödeme alan yada bekleyen varmı ?
O nasıl bir tatilmiş arkadaş benim ödeme başkasına gidecek o zamanmail geldi
12.01.2015'e kadar tatildeyiz
06.01.2015'e kadar ödemeler otomatik olarak yapılacaktır diyor. yani ödemeler otomatikmiş ondan dolayı ayın 6sına kadar bekliyoruz![]()
Daha açık kanala alamadıkBu ödeme döneminde ekim ayında 4 haneli kazanç sağlayıp kapanan kanalı için ödeme alan yada bekleyen varmı ?
mail geldi
12.01.2015'e kadar tatildeyiz
06.01.2015'e kadar ödemeler otomatik olarak yapılacaktır diyor. yani ödemeler otomatikmiş ondan dolayı ayın 6sına kadar bekliyoruz![]()
Ekim ayı kapanan kanalımın banka ödemesini bekliyorum.Pazartesi veya Salı günü hesapta olacağını tahmin ediyorum.
Daha açık kanala alamadıkFakat quiz kapanan kanalı (4 haneli )ödemedi hocam . Buna bağlı olarakta life'de ödemeyecektir .
belki lifede bloke koymuştur ödeme alıcana dair onay aldınmı ?
bende 4 haneli bloke yedim lifenin durumunu öğrenmek istiyorum onlardamı aynı diye araştırıyorum
5-6 aydır ödeme aldığım bir kanaldı
Skype'den yazınca hemen söylüyor ablam ne kadar ödeneceğini,bloke işi 1 ay geç alıyoz odur başka türlü olmaz Life'de!
sen öyle sanadamlara soruyorum şubat da ne kadar alıcam diye bana 0 diyorlar. bloke li kanalların resmini atıyorum aralıkda bloke olanları, yinede ocak 20 olmadan bilgi veremeyiz diyorlar. e diyorum blokeli kazancları biz nasıl olsa almıycazmı? genellikle diyorlar
Lifeda herhalde ekim ayında kimsenin kanalı kapanmamış)
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.