Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

ya hocam uzatmasak yanlış anlamada admalr zaten AYLARDIR ödemelerini 15 ıle 5 arası yapıyor yani :confused:

hocam ödemelerini yapıyolar ona bisey demiyom ama cocuk oyalar gibi hep biseyler uydurup duruyolar adam akıllı desinler ki söyle söyle tamam deriz ama böyle hep degisik bisey demeleri sinir bozucu :cool:

hayır hayır daha ne istiyorsun odemen 800dolar üstü tahmınım hatta %99 dıyorum 4u gecesı baslıyolar o 2gun ıcersınde hepsı odenıyor

İnşallah..

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Araya tatiller girdi 4 hanelerin tamamlanması 10 ocağa kadar sürer tahminim

Hello Dear Partner!

Sorry, but we are on holidays till 12 January.

We really hope for your understanding.

Best wishes

PS:

Don't worry, all payments will come till 06.01

06 01 tarihine kadar ödemeler biter mi diyolar ben mi yanlıs anladım ?

Aynen doğru anlamışın.

12 ocağa kadar tatildeler ama ödemeler 6'sına kadar yapılacak.İyiymiş o zaman

evet hocam maile cevap verdiler .

Bu ödeme döneminde ekim ayında 4 haneli kazanç sağlayıp kapanan kanalı için ödeme alan yada bekleyen varmı ?

mail geldi

Hello

1. Thanks for your messages, but we are on holidays till 12.01
2. All payments will be made automatically till 06.01

Mail me if you wont get it until these dates.

Best regards

12.01.2015'e kadar tatildeyiz
06.01.2015'e kadar ödemeler otomatik olarak yapılacaktır diyor. yani ödemeler otomatikmiş ondan dolayı ayın 6sına kadar bekliyoruz :D

Lifeda herhalde ekim ayında kimsenin kanalı kapanmamış :))

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mail geldi

06.01.2015'e kadar ödemeler otomatik olarak yapılacaktır diyor. yani ödemeler otomatikmiş ondan dolayı ayın 6sına kadar bekliyoruz :D
O nasıl bir tatilmiş arkadaş benim ödeme başkasına gidecek o zaman :)

Beyler paypaliniza lifetan hic bilmediginiz bir kanal icin odeme gelirse benimdir :D

Bu ödeme döneminde ekim ayında 4 haneli kazanç sağlayıp kapanan kanalı için ödeme alan yada bekleyen varmı ?
Daha açık kanala alamadık:) Fakat quiz kapanan kanalı (4 haneli )ödemedi hocam . Buna bağlı olarakta life'de ödemeyecektir .

mail geldi

Oldu olacak yaz tatiliyle birlertirselermiş yılbaşı tatilini. 1 ocak günü premier ligde maç oynanan bir dünyada bu adamlar nasıl bir mesai yaptı da 12 gün tatil yapıyorlar cidden merak ettim.

Ekim ayı kapanan kanalımın banka ödemesini bekliyorum.Pazartesi veya Salı günü hesapta olacağını tahmin ediyorum.

belki lifede bloke koymuştur ödeme alıcana dair onay aldınmı ?

Daha açık kanala alamadık:) Fakat quiz kapanan kanalı (4 haneli )ödemedi hocam . Buna bağlı olarakta life'de ödemeyecektir .

bende 4 haneli bloke yedim lifenin durumunu öğrenmek istiyorum onlardamı aynı diye araştırıyorum

Sen merak etme ayın 5'i 6'si gibi mail bombardımanına tutarız onları :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belki lifede bloke koymuştur ödeme alıcana dair onay aldınmı ?

bende 4 haneli bloke yedim lifenin durumunu öğrenmek istiyorum onlardamı aynı diye araştırıyorum

5-6 aydır ödeme aldığım bir kanaldı :)
Skype'den yazınca hemen söylüyor ablam ne kadar ödeneceğini,bloke işi 1 ay geç alıyoz odur başka türlü olmaz Life'de!

5-6 aydır ödeme aldığım bir kanaldı :)
Skype'den yazınca hemen söylüyor ablam ne kadar ödeneceğini,bloke işi 1 ay geç alıyoz odur başka türlü olmaz Life'de!

sen öyle san :) adamlara soruyorum şubat da ne kadar alıcam diye bana 0 diyorlar. bloke li kanalların resmini atıyorum aralıkda bloke olanları, yinede ocak 20 olmadan bilgi veremeyiz diyorlar. e diyorum blokeli kazancları biz nasıl olsa almıycazmı? genellikle diyorlar

sen öyle san :) adamlara soruyorum şubat da ne kadar alıcam diye bana 0 diyorlar. bloke li kanalların resmini atıyorum aralıkda bloke olanları, yinede ocak 20 olmadan bilgi veremeyiz diyorlar. e diyorum blokeli kazancları biz nasıl olsa almıycazmı? genellikle diyorlar

Ben sanmicamda kim sanıcak Life'den yaklaşık 10 aydır ödeme alan birisiyim.Bu zamana kadar ödedi bundan sonra da ödemezse napalım yolumuza bakarız adam öldürecek halimiz yokya!

Arkadaslar, yilbasi sebebiyle aralik 23 geliginde Avrupada calisan kesimin %80 i tatile girer ocagin ilk pazartesine kadar.Eylence,bar,kahve,magazalar gibi yerler ise tam tersi full calisir.
Yani life'de calisanlar da eminimki aldiklari alkolun etkisinden henuz yeni yeni cikmaya baslamislardir. Odemelerin pazartesi gunu baslamasi en dogal ve olagan bir durumdur bence.

Bu gün bir soruma mail yoluyla cevap atmışlar. PC başına geçmişler anlaşılan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri