az olsada benimde akşam 9:30 da ödemem gelmiş
zaten life is life şarkısını çok severdim boşuna sevmemişim
zaten life is life şarkısını çok severdim boşuna sevmemişim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanırım benim ödemeyi yapmayacaklar
Namlu ödememiştir youtube
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
Bunu deseler anlayacağım. Biz bütün ödemeleri yaptık dediler. Benim eşleşen yemeyen 2k $ lık videolarım var. Onlarda mı ödenmedi deseler ki diğer videolarınızdan dolayı youtube ödemedi anlayacam. Dalga geçer gibi biz hepsini ödedik diyip bide göz kırpıyor herif.
-------- Güncelleme ---------
Yeni bir mail daha aldım. Googledan onay bekliyorlarmış paramı yatırmak için.
Hocam yanlis anlama o kadar kanali olan adam var bu networkte suana kadar 2. kisisin odemesini alamayan. Hani bunlar odemek istemeseler cok kisi vardi cizgifilm calisan film calisan yada kanali kapanan. Onlari dahi odediler, seninki odenmediyse hala mutlaka vardir bi problem. Kendi keyiflerine gore bekletmiyolardir yani.
Life 1 mayisda , yollamıs paramı. parasız kalmıstım cok iyi oldu
thank you [MENTION=6859]Life Network[/MENTION]
Bunu deseler anlayacağım. Biz bütün ödemeleri yaptık dediler. Benim eşleşen yemeyen 2k $ lık videolarım var. Onlarda mı ödenmedi deseler ki diğer videolarınızdan dolayı youtube ödemedi anlayacam. Dalga geçer gibi biz hepsini ödedik diyip bide göz kırpıyor herif.
-------- Güncelleme ---------
Yeni bir mail daha aldım. Googledan onay bekliyorlarmış paramı yatırmak için.
arkadaşlar yakın zamanda çizgi film içeriğiyle ilgili mail atan oldumu ben attım bana şimdi yüklemesen daha iyi olur 2015 de yükle gibi bişeyler dediler. Kanalım çizgi film değil araları 3 5 atayım diyorum ödemezlermi acaba paramı ?
Gelen maili iletirsen tam olarak ne soylediklerini cevirebilirim.
hocam çeviriyi yaptık da çok saçma konusuyo ama adam. ben dedimki çizgi film kanallarına ödeme yapıyormusunuz dedim ? adam dediki bana eğer 24 nisandan önce bağlandıysanız partnere ödüyoruz dedi. ben 16 nisanda bağlanmştım. o zaman ben yükleyebilirim yani dedim, o da yüklemesen daha iyi olur dedie o zaman ne zaman yükleyebilirim dedim 2015 diye cevap atmış
![]()
Ben sordum tespit edilince atıyoruz dedi zaten konuda adam Hollywood , çizgi film gibi şeyleri bulunca atıyoruz demiş. Şansınıza yakalanmazsanız o ana dek kasılan paraları ödüyor . Ben 3 kere denedim en geç iki gün dayanıyor sonra atıyolar .
hadi ya ben bi tane çizgi film atmıştım 1 hafta fln oldu şuan sorun daha da atmadım zaten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.