Life Network Mart Ödemeleri Yapıldı.

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Hocam ben direk youtube hesabım ile kendi kanallarına mesaj yazdım ama yaklaşık 24 saat oldu henüz cevap gelmedi. Önceden mesaj atınca 24 saate kesin cevap geliyordu. Forumdan yazacaktım ancak en son 2 gün önce aktif olmuş diye görünce yazmadım.

benimkinide yatırmıslar ayın 30 unda şimdi farkettim konuyu üste çıkaran arkadaslara teşekkürler :) 4 5 ödeme gelmiş kimden bu deyip sasırdım hatta geri yolluycaktım parayı sıkıntı olmasın diye meğerse lifenetworkmus :)

Thank u very much for the pay @Life Network LOL.

Herkesin ödemesini yaptık diye mail attı adam benim ödemem gelmedi. 11k $ dan hiç mi yatırmadı youtube eşleşen yiyen videoları anlıyorum da adsensede bile 300 liradan en az 25 tl kesinleşiyor.

Life 1 mayisda , yollamıs paramı. parasız kalmıstım cok iyi oldu
thank you [MENTION=6859]Life Network[/MENTION]

Namlu ödememiştir youtube

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Namlu ödememiştir youtube

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Bunu deseler anlayacağım. Biz bütün ödemeleri yaptık dediler. Benim eşleşen yemeyen 2k $ lık videolarım var. Onlarda mı ödenmedi deseler ki diğer videolarınızdan dolayı youtube ödemedi anlayacam. Dalga geçer gibi biz hepsini ödedik diyip bide göz kırpıyor herif.

-------- Güncelleme ---------

Yeni bir mail daha aldım. Googledan onay bekliyorlarmış paramı yatırmak için.

Bunu deseler anlayacağım. Biz bütün ödemeleri yaptık dediler. Benim eşleşen yemeyen 2k $ lık videolarım var. Onlarda mı ödenmedi deseler ki diğer videolarınızdan dolayı youtube ödemedi anlayacam. Dalga geçer gibi biz hepsini ödedik diyip bide göz kırpıyor herif.

Hocam yanlis anlama o kadar kanali olan adam var bu networkte suana kadar 2. kisisin odemesini alamayan. Hani bunlar odemek istemeseler cok kisi vardi cizgifilm calisan film calisan yada kanali kapanan. Onlari dahi odediler, seninki odenmediyse hala mutlaka vardir bi problem. Kendi keyiflerine gore bekletmiyolardir yani.

Hocam yanlis anlama o kadar kanali olan adam var bu networkte suana kadar 2. kisisin odemesini alamayan. Hani bunlar odemek istemeseler cok kisi vardi cizgifilm calisan film calisan yada kanali kapanan. Onlari dahi odediler, seninki odenmediyse hala mutlaka vardir bi problem. Kendi keyiflerine gore bekletmiyolardir yani.

Hocam benim sinirlenme sebebim ödememeleri değil. Başta sebebini söylemeden dalga geçer gibi "hepsini ödedik ;)" ingilizce olarak yazıyorlar. Çok zoruma gitti bu parasında değilim gene kasarım o parayı ben sonra bana attıkları mesajla beraber mail attım bu seferde Google'dan para için onay beklediklerini yazdılar. Direk bunu yazsalar hiç darlanmayacaktım.

demiştim sana ;

Onay verdikten sonra öderler.

arkadaşlar yakın zamanda çizgi film içeriğiyle ilgili mail atan oldumu ben attım bana şimdi yüklemesen daha iyi olur 2015 de yükle gibi bişeyler dediler. Kanalım çizgi film değil araları 3 5 atayım diyorum ödemezlermi acaba paramı ?

arkadaşlar yakın zamanda çizgi film içeriğiyle ilgili mail atan oldumu ben attım bana şimdi yüklemesen daha iyi olur 2015 de yükle gibi bişeyler dediler. Kanalım çizgi film değil araları 3 5 atayım diyorum ödemezlermi acaba paramı ?

Gelen maili iletirsen tam olarak ne soylediklerini cevirebilirim.

Gelen maili iletirsen tam olarak ne soylediklerini cevirebilirim.

hocam çeviriyi yaptık da çok saçma konusuyo ama adam. ben dedimki çizgi film kanallarına ödeme yapıyormusunuz dedim ? adam dediki bana eğer 24 nisandan önce bağlandıysanız partnere ödüyoruz dedi. ben 16 nisanda bağlanmştım. o zaman ben yükleyebilirim yani dedim, o da yüklemesen daha iyi olur dedi :D e o zaman ne zaman yükleyebilirim dedim 2015 diye cevap atmış :D

hocam çeviriyi yaptık da çok saçma konusuyo ama adam. ben dedimki çizgi film kanallarına ödeme yapıyormusunuz dedim ? adam dediki bana eğer 24 nisandan önce bağlandıysanız partnere ödüyoruz dedi. ben 16 nisanda bağlanmştım. o zaman ben yükleyebilirim yani dedim, o da yüklemesen daha iyi olur dedi :D e o zaman ne zaman yükleyebilirim dedim 2015 diye cevap atmış :D

Ben sordum tespit edilince atıyoruz dedi zaten konuda adam Hollywood , çizgi film gibi şeyleri bulunca atıyoruz demiş. Şansınıza yakalanmazsanız o ana dek kasılan paraları ödüyor . Ben 3 kere denedim en geç iki gün dayanıyor sonra atıyolar .

Ben sordum tespit edilince atıyoruz dedi zaten konuda adam Hollywood , çizgi film gibi şeyleri bulunca atıyoruz demiş. Şansınıza yakalanmazsanız o ana dek kasılan paraları ödüyor . Ben 3 kere denedim en geç iki gün dayanıyor sonra atıyolar .

hadi ya ben bi tane çizgi film atmıştım 1 hafta fln oldu şuan sorun daha da atmadım zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri