Life Network

Life den yana sorun yok da biz hemen ödeme olsun istiyoruz :) ben 2-3 defa mesaj atım adamlara ödeyin diye ama artık atmicam bayram girdi zaten gelse bile her türlü bayram sonrasını beklicem

hep takip etmisimdir bu forumu dert yananlar en fazla 1 hafta sonra Life hayattir tesekkürler life yazmistir .. :)

Umarım bizde öyle yazarız :D

arkadalaşlar bende ödeme almadım hatta analytics ten bakınca kesinleşen para bir aydır bir yükselmiş bir azalmış hatta abonelerimde hiçbir artış yok ama kontrol panelinden bakınca abone sayım üç katına çıkmış ama parayı ordan görme şansım yok tabi..neye inanacağım bu ayda çok güzel izlenmeler aldım ama yansımamış analytice

arkadalaşlar bende ödeme almadım hatta analytics ten bakınca kesinleşen para bir aydır bir yükselmiş bir azalmış hatta abonelerimde hiçbir artış yok ama kontrol panelinden bakınca abone sayım üç katına çıkmış ama parayı ordan görme şansım yok tabi..neye inanacağım bu ayda çok güzel izlenmeler aldım ama yansımamış analytice

Analytics de şuan genel olarak sorun var 3-4 gün geriden geliyor,güncellenip sayılır öyle ödenir.

inşallah düzeltilir ama benimkinde geçen ayki ödemeden sonra doğru dürüst sayım olmadı..dedğin gibi olur inşallah

geçen ay 24 haziranda yapmış bu ay baya geçikti?

var mı alan lifeden ödeme bu aralar?

umudum kalmadı artık 400$ vardı kanal teliften dolayı atılmıştı geçen ay 70$ lık ödemesini almıştım ayın 24 de, atıldı diye ödemeyecekler galiba.

umudum kalmadı artık 400$ vardı kanal teliften dolayı atılmıştı geçen ay 70$ lık ödemesini almıştım ayın 24 de, atıldı diye ödemeyecekler galiba.

Dostum neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamiyorum ki adamlar 30 +-1 gun sure vermis bu zamana kadar odenmezse mail ile iletisime gecin demis. Ay bitmeden daha ayin 20 si baslar baslamaz felaket tellarlari basliyor neden bu kadar karamsar oluyorsunuz ki ? Benim tek telifli kanalim atilmisti ve daha sonra kanalim 3 teliften kapanmisti. Gecen ay alacagim para paypaldaki bazi sorunlardan dolayi temmuzun 4 yada 5inde ve 4 haneli olarak aldim. Yani nedir bu aceleniz takintiniz anlamiyorum. En kotu adamlara mail atin iletisime gecin kanaliniz hakkinda bilgi sahibi olun

Dostum neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamiyorum ki adamlar 30 +-1 gun sure vermis bu zamana kadar odenmezse mail ile iletisime gecin demis. Ay bitmeden daha ayin 20 si baslar baslamaz felaket tellarlari basliyor neden bu kadar karamsar oluyorsunuz ki ? Benim tek telifli kanalim atilmisti ve daha sonra kanalim 3 teliften kapanmisti. Gecen ay alacagim para paypaldaki bazi sorunlardan dolayi temmuzun 4 yada 5inde ve 4 haneli olarak aldim. Yani nedir bu aceleniz takintiniz anlamiyorum. En kotu adamlara mail atin iletisime gecin kanaliniz hakkinda bilgi sahibi olun

korkumuz özgün içerik olmadığından hocam , adamlara mail atsak adam parayı ödememek için kanalımza kar özgün değil banned :)

Bu ay bende ödememi hala alamadım ama daha önce spamdan, teliften kapanan, partnerden atılan kanallarımın tümünün ödemesini kuruşu kuruşuna Life'dan aldım. Bu kadar aceleci olmayın ve Life'ı diğer partnerler ile bence karıştırmayın.

korkumuz özgün içerik olmadığından hocam , adamlara mail atsak adam parayı ödememek için kanalımza kar özgün değil banned :)

Bunu her networktan duyabilirsin fakat Lifedan duymazsin. Neyse onu soylerler. Icerigin sikayet edildiyse sikayet edilen videolarin ucreti (ayni sekilde telif yiyen videolarin ucretide kesilebilir) gerisini oderler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri