Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
lifenin mail adresi nedir ?
şimdi başvuru yapıyordum,ordaki mail adresi işinize yarar sanırım.paypal adresi daha dogrusu ödeme yöntemi degiştirmek için kullanılıyormuş.
[email protected]
bu arada form doldururken ülke,ad,soyad filan soruyor ya ben oraya gerçek bilgiler mi vermem gerekiyordu yoksa sadece paypalı düzgün versem,gerisi gerçek olmasa olur mu?daha önce hiç başvurmadım,başkasından almıştım.şimdi kanalı saniyesinde bagladık partnere ama umarım bu kısmı dogru yapmışımdır![]()
şimdi başvuru yapıyordum,ordaki mail adresi işinize yarar sanırım.paypal adresi daha dogrusu ödeme yöntemi degiştirmek için kullanılıyormuş.
[email protected]
bu arada form doldururken ülke,ad,soyad filan soruyor ya ben oraya gerçek bilgiler mi vermem gerekiyordu yoksa sadece paypalı düzgün versem,gerisi gerçek olmasa olur mu?daha önce hiç başvurmadım,başkasından almıştım.şimdi kanalı saniyesinde bagladık partnere ama umarım bu kısmı dogru yapmışımdır![]()
Sadece paypal doğruysa yeter gerisi formalite![]()
İlk partnere kanal bağlarken sözleşme imzalamıştım. Her kanal bağlayışımızda sözleşme geliyor mu? Şu an bağladığım kanalı refli linkimden bağladım ama sözleşme daha gelmedi.
bu life networkte ref olayı var mı?
Paralar 1 hafta paypalda kalacak artık.
lıfe odemelerı yaptımı arkadaşlar sımdı unuttuğum bı kanaldan 30 dolar bırıkmış 6.ayda ama paypal odeme gelmemış yoksa bağlarken bı yerde mı hata yaptık.
Şüphelenmeye başladım arkadaşlar yaHaziranda 4 Haneli kazandıran kanalım vardı temmuzun 1. veya 2. günü kanalım kapanmıştı telifden alırım değil mi kazancı
Icerigin telif yedikten sonra birde sikayet edildiyse kazancin icerik sahibine odenebilir. Nadir bi durum ama bazen olabiliyo. Onun disinda bu ay odemeleri garip bi siralamayla yapiyolar ama daha vakit var. 3-4 gun daha gelmezse para mail atip sor ne oldugunu soylerler zaten.
Çok güzel oldu bu yazdığınİçim gitti şimdi hepten uyuyamam ben
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.