Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu partner kanallarada ünlem gelecek olayı doğrumudur?
tüm partnerler için geçerli bir durum bekleyip göreceğiz.
Arkadaşlar lifeye kanal sokucam şunları merak ediyorum.
Life tr bankalarına ödeme yapıyormu ? yapıyorsa 1000$ kazanç sağlayamayan kanalın ödemesi ne olur.
Life 1 2 telif alındığında atıyormu partnerden
Lifeden atılan partner quize bağlanabilirmi
Lifenin gönderdiği para quiz gibi %4.5 oranda paypal kesintisi oluyormu
1 - Evet mail atman lazım bankayı falan verirsen yaparlar.
2 - 1 2 Telif alınca bu zamana kadar atmadı ama bundan sonra para kazanma kapatılacakmış.
3 - Life dan telifden atıldıysan quize bağlayamazsın tabiama telifsiz atıldıysan olabilir.
4 - Evet
saol dostum malüm soruyu sorayım ödeme yapıyormubu ay almayan çok kişi var son sayfalardaki yorumlara bakacak olursak
ödeme zamanı gelmedi o yüzden. Millete herhalde 1 2 kere bu zamanlarda ödeme geldi ondan sabırsızlanıyorlar..Ben 3 4 aydır hep 5inden sonra aldım.
Banka ödemelerimi 5inden sonra yapılıyor.
Diyelimki ben 200$ kazandım 1000$ barajına ulaşamadım ozaman ne olcak ödiyceklermi banka ile ?
Diyelimki ben 200$ kazandım 1000$ barajına ulaşamadım ozaman ne olcak ödiyceklermi banka ile ?
peki ne olacak bu paranın akıbeti
yok ben paypala geç aldım hep1000$ üstünü geçersen mail atacaksın geçmediysen paypala alırsın.
paypala gonderirler
teşekkürler
peki RPM network hakkında bilginiz varmı
dizi kanalı alıyolarmı
telif yedimi atıyolarmı
ödemeyi quiz gibi erken yapıyolarmı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.