ödeme olursa bu ay. kanallarımı geçireceğim
aynen bütün kanallar life olur benimde
bu kadar kolay kabul eden bir partner kanal olabileceğini düşünmüyordum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme olursa bu ay. kanallarımı geçireceğim
Analytic kısmından baktıgımda sunucuya baglanırken hata oluştu diyor sizdede aynı hatayı veriyormu arkadaslar life network partnerli kanallarınızda
Arkadaşlar life ile konuştum quiz hakkında ısrarla cevap vermiyor.Quiz ile de konuştum Kesin ve Net Life Quizgroup networkun alt networku.Yani bu ayki paranızı önümüzdeki ayın 24-30 u almanız normaldir.Ödemeyi yapacaklarına artık inancım tam.![]()
Arkadaşlar life ile konuştum quiz hakkında ısrarla cevap vermiyor.Quiz ile de konuştum Kesin ve Net Life Quizgroup networkun alt networku.Yani bu ayki paranızı önümüzdeki ayın 24-30 u almanız normaldir.Ödemeyi yapacaklarına artık inancım tam.![]()
Aga yatırırsalar çok iyi olacak çünkü 3800 $ oldu bileHatta bugün 4300 falan olmuştur.
Valla normal bir içerikse kesinlikle yatırırlar : ) Film dizi vb. falansa eğer yatırmamak için bahane yapabilirler
Tabi kötü niyetli bi networkse yani bilemem : )
Ödeme alacak bir arkadaş var bakalım ona yatıracaklar mı bu ayÇizgi film çalışıyorum ama hiç telif gelme ihtimali yok. Sahte telif harici onada pek rastlamadım bunda
![]()
Ödeme alacak bir arkadaş var bakalım ona yatıracaklar mı bu ayÇizgi film çalışıyorum ama hiç telif gelme ihtimali yok. Sahte telif harici onada pek rastlamadım bunda
![]()
Az önce google den bir mail geldi. [email protected] adresine ulasilamiyormus. Bu adresden bana paypal adresimi sormuslaridi bende cevaplamistim.
ilk bagladigim kanalim icinde kanaldan pm atarak sormuslardi paypal adresimi. 2. kanal icinde mail atarak paypal sordular. Bende sasirmistim zaten networke girerken paypali bosunami giriyoruz diye. Bakalim hayirlis.
EDIT:
Bana gelen mail domaini suan kapanmis durumda: http://ytlife.com/
Birsey anlamadim valla.
EDIT2:
Ingilizceye hakim olan birisini bunlara iletisime gecebilirmi? Birisi bu adresten ([email protected]) mail atarak paypal soruyor diye.
Tamam orasini anladim bana mail atanin adresi farkliydi. Anlasilan ortada bir dolandirici var yada aklinca birseyler cevirmeyi denedi. Networke bildirmek gerek.
beyler ruslara dikkat çarpmasınlarO mail adresinin onlara ait olduğundan emin misin usta ? Öyle bir domain yok çünkü. Birde paypal adresini maille istemiyorlar girerken yazdırıyorlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.