Ben hazirligimi yaptim. Videolarin yeni kanala tasidim. Parayi alamazsam aobeleri yeni kanala yönlendirecegim. Baska yapacak birsey yok.
hayrlısı neyse ben bi oy atayım geleyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben hazirligimi yaptim. Videolarin yeni kanala tasidim. Parayi alamazsam aobeleri yeni kanala yönlendirecegim. Baska yapacak birsey yok.
odemeler gelmediyse arkadaslar rusca yazi hazirlaya bilirim gonderirsiniz onlara onlar ingilizce fazla anlamaz zaten![]()
Ödeme gelmedi bir yardimci olursan fena olmaz valla.
Maalesef parayi alamadim. Yükledigim videolarin telif hakkina sahip olduguma dair belge istiyorlar. Videolar cizgi ve dizi videolariyla karisikti. Bu ise biraz ara verecegim galiba. Networkleri zengin et dur isin yoksa.
Ş....sizler heryerde Madem belge istiyeceksın baştan kabul etme Gelde şimdi delirme Büyük geçmiş olsun hocamMaalesef parayi alamadim. Yükledigim videolarin telif hakkina sahip olduguma dair belge istiyorlar. Videolar cizgi ve dizi videolariyla karisikti. Bu ise biraz ara verecegim galiba. Networkleri zengin et dur isin yoksa.
LIFE NETWORK -den cevab geldi! Bu gün para ödeyecekler deye sordum cevabında: Bu gün ödeme olacaq deye yazdılar!
Сегодня
Best regards,
LIFE NETWORK
Registration form: http://lifentw.com/join
FAQ: FAQ
Website: Life Network
Ben paramı aldım yandex dengi ile. Şimdide paypal hesabına ödeyecekler bu günRuslarda şer*fsiz çıktı walla geçmiş olsun cümleten.
Doğru dürüst çalışıyorlar vaxtında parayı ödeyirlerRuslarda şer*fsiz çıktı walla geçmiş olsun cümleten.
Bendede aynen öyle olmuşdu. kanal telifden bağlanmışdı ödemede yandex dengi yazmışdım ve ödememi aldım[MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] ben daha önce kanalımı bğlamıştım..Telif gelmişti bnde kanalı sildim..Partnere girerken paypal vermiştim.Öderlermi benmkiini? Tekrar paypal istiyorlarsa nasıl vericem kanal gmail ortada yok.
Tekrar paypal isterler söhbeti yok kardeş evvel ne yazmışdınsa onada ödeme yapılır[MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] ben daha önce kanalımı bğlamıştım..Telif gelmişti bnde kanalı sildim..Partnere girerken paypal vermiştim.Öderlermi benmkiini? Tekrar paypal istiyorlarsa nasıl vericem kanal gmail ortada yok.
Evet bu gün ödeme olacaq[MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] tşkler bilgi için şubat ay kazancı bu ay alıyoruz değilmi? Paypal'a bekliyorum gelicekmi bakalım 76$dı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.