Life Network

Ben hazirligimi yaptim. Videolarin yeni kanala tasidim. Parayi alamazsam aobeleri yeni kanala yönlendirecegim. Baska yapacak birsey yok.

hocam aboneleri yönlendirmek için video mu hazırlıyorsun başka şeyler mi yapıyorsun?

önce creative sonra lifettan darbeyi yedik

Video da hazirliyorum yeni kanalin reklamida yapyiorum ana sayfada. Yeni videoari bundan böyle yeni kanalimiz üzerinden paylasiyoruz gibi yazmak da yeterli oluyor.

odemeler gelmediyse arkadaslar rusca yazi hazirlaya bilirim gonderirsiniz onlara onlar ingilizce fazla anlamaz zaten :)

Ödeme gelmedi bir yardimci olursan fena olmaz valla.

pm gonderdim hocam

hazir rusca mesaj sablonu

почему ?? деньги не получают зарплату
Мне нужны мой деньги
мой имя канала kanal linkiniz
мой paypal адрес paypal adresiniz
помогите мне пожалуйста

Maalesef parayi alamadim. Yükledigim videolarin telif hakkina sahip olduguma dair belge istiyorlar. Videolar cizgi ve dizi videolariyla karisikti. Bu ise biraz ara verecegim galiba. Networkleri zengin et dur isin yoksa.

Maalesef parayi alamadim. Yükledigim videolarin telif hakkina sahip olduguma dair belge istiyorlar. Videolar cizgi ve dizi videolariyla karisikti. Bu ise biraz ara verecegim galiba. Networkleri zengin et dur isin yoksa.

çok geçmiş olsun. partner firmalar iyice azıttı.

vayyy anasını nerdenn bulaştıkk bu netvorkee yaaa deli oldum arkadass yaaa

Ş....sizler heryerde Madem belge istiyeceksın baştan kabul etme Gelde şimdi delirme Büyük geçmiş olsun hocam

LIFE NETWORK -den cevab geldi! Bu gün para ödeyecekler deye sordum cevabında: Bu gün ödeme olacaq deye yazdılar!

Сегодня

Best regards,
LIFE NETWORK

Registration form: http://lifentw.com/join
FAQ: FAQ
Website: Life Network

Ruslarda şer*fsiz çıktı walla geçmiş olsun cümleten.
Ben paramı aldım yandex dengi ile. Şimdide paypal hesabına ödeyecekler bu gün
Перевод от другого пользователя

Дата и время 26.03.2014 15:01
Сумма 1 674 руб. 50 коп.

Доступно 1 674 руб. 50 коп.

Все детали платежа — в вашей истории.

---------- Mesaj saat 15:31:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:30:19 civarında gönderildi. ----------

Ruslarda şer*fsiz çıktı walla geçmiş olsun cümleten.
Doğru dürüst çalışıyorlar vaxtında parayı ödeyirler

[MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] ben daha önce kanalımı bğlamıştım..Telif gelmişti bnde kanalı sildim..Partnere girerken paypal vermiştim.Öderlermi benmkiini? Tekrar paypal istiyorlarsa nasıl vericem kanal gmail ortada yok.

[MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] ben daha önce kanalımı bğlamıştım..Telif gelmişti bnde kanalı sildim..Partnere girerken paypal vermiştim.Öderlermi benmkiini? Tekrar paypal istiyorlarsa nasıl vericem kanal gmail ortada yok.
Bendede aynen öyle olmuşdu. kanal telifden bağlanmışdı ödemede yandex dengi yazmışdım ve ödememi aldım

---------- Mesaj saat 15:43:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:43 civarında gönderildi. ----------

Tekrar paypal isterler söhbeti yok kardeş evvel ne yazmışdınsa onada ödeme yapılır

[MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] tşkler bilgi için şubat ay kazancı bu ay alıyoruz değilmi? Paypal'a bekliyorum gelicekmi bakalım 76$dı.

risk almaya gerek yok bir hafta önce bağladım kanalı 115 dolar birikti nisanın sonunda ödeme yaparlarmı diye hiç beklemiycem partnerden çıkma isteğini gönderdim.

sürekli ödeyecekmisiniz filan diye sorduğunuzdan mı kuşkulandılar hiç sormadan ödeyeceğiz size denilen var mı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri