Life Network

ilk defa network başvurusu yaptım imza bölümünü falanda hallettim.Şimdi
daha önceden adsenseye bağlı kanalımdaki yeşil yanan tüm ışıklar söndü.$ işaretine tıklayınca aşağıdaki resim cıkıyor.Burda ne yapmayalıyım.
Doğru yolda mıyım :) kabul edildi mi kanalım ?
catsdsa.jpg

tüm videoları sec usage policyden para monetise all country sec... o işlem bittikten sonra tekrar tüm videoları sec ad formattan butun reklam seceneklerini tıkla kaydet de. eğer videoyap var ise orta reklamı ordan ayarlarsın

tüm videoları sec usage policyden para monetise all country sec... o işlem bittikten sonra tekrar tüm videoları sec ad formattan butun reklam seceneklerini tıkla kaydet de. eğer videoyap var ise orta reklamı ordan ayarlarsın

Tamam hocam tüm videoların para kazanması açıldı sağolasın.Videoyap var bende.Bir sormak istediğim daha var.Daha önceden video managerde görüntüle kısmnda para kazanılan kazanılmayan diye bir seçenek vardı.Onların isimleri değişmiş hak talebinde bulunulan ve bulunulmayan dıye burda bize zararı olacak bişe varmı.

Tamam hocam tüm videoların para kazanması açıldı sağolasın.Videoyap var bende.Bir sormak istediğim daha var.Daha önceden video managerde görüntüle kısmnda para kazanılan kazanılmayan diye bir seçenek vardı.Onların isimleri değişmiş hak talebinde bulunulan ve bulunulmayan dıye burda bize zararı olacak bişe varmı.

hak talebinde bulunulmayan= para kazanılmayan
hal talebinde bulunulan = para kazanalın
partnerde isimleri değişiyor sadece
Rica ederim hocam

hak talebinde bulunulmayan= para kazanılmayan
hal talebinde bulunulan = para kazanalın
partnerde isimleri değişiyor sadece
Rica ederim hocam
Hocam bir sorum daha olacak,belki basit gelecek ama.Her kanal için ayrı ayrı mı başvuru yapacaz networklere.Eğer öyleyse aynı paypal adresini vermemiz sıkıntı çıkarır mı yada her defasında sözleşmeyi tekrar tekrar imzalamamız mı gerekecek?

Hocam bir sorum daha olacak,belki basit gelecek ama.Her kanal için ayrı ayrı mı başvuru yapacaz networklere.Eğer öyleyse aynı paypal adresini vermemiz sıkıntı çıkarır mı yada her defasında sözleşmeyi tekrar tekrar imzalamamız mı gerekecek?

estfrllh.. her kanal ıcın ayrı ayrı basvuracaksın evet imza vs prosedür kontrat doldurup imza atacaksın.. Paypal konusuna gelince forumda cok kısı tek paypala cok kanal baglıyor bır sorun cıkmadı duymadım

estfrllh.. her kanal ıcın ayrı ayrı basvuracaksın evet imza vs prosedür kontrat doldurup imza atacaksın.. Paypal konusuna gelince forumda cok kısı tek paypala cok kanal baglıyor bır sorun cıkmadı duymadım
Tekrar teşekkürler hocam

Bu partnerin dashboard'ı yokmu acaba analytics'ten mi takip edicez kazandığımız parayı nasıl oluyor..

arkadaşlar ben 3 gündür life network e kanal bağlayamıyorum gerekli şartlar olduğu halde. bu sorunla karşılaşan veya bir bilgisi olan varmı?

arkadaşlar ben 3 gündür life network e kanal bağlayamıyorum gerekli şartlar olduğu halde. bu sorunla karşılaşan veya bir bilgisi olan varmı?
Hocam ben dün bağladım bir kanalı ilk bağlamaya çalıştıgım kanal 1 haftalıkdı,o hata verdı diper kanal ise 1 aydan fazlaydı denedim oldu.Kabul edildi.Kabul edildikten sonrada saolsun drack arkadasımızın yardımlarıyla tüm işlemleri hallettim.

arkadaşlar bende bu patnere cok yuklu kazandıgım kanallarımı soktum 5 adet yuklu odeme alan oldumu hıc life den film v.b katogorilerde?

ne zamandan beri ödeme alıyorsun ?

simdi benim 10 videodan 2-3 tanesi ünlem yanıyor adam yüklüyor yanmıyor demek partnerlik var yüklü kanalıma partnerlik başvurusu yapacam en son ne zaman ödeme aldın en yüksek ?

ünlem sorunu gidecekmi ?

partneli olduk sonra adsenseye yeni geçis varmı

Quize girdim sonra atildim life basvuruyorum basvurukenki final bolumu cikiyor sözde quiz grupla baglantili değiliz diyordu eleman :) simdi nasil giricem bakalim

ütüden yollandı

Arkadaşlar Life'a başvurayım diyorum ne dersiniz Awe maceram pek iyi geçmedi? :) Ödemelerde,para kazanmayı açık tutmada(ünlem vs olmadan) sıkıntısı var mı? Ayrıca 1 haftalık kanalım var abone yok izlenim az da olsa var kabul edilir miyim? Teşekkür ederim yorumlarınız için. :)

hocam sizin life network konusunda bilginiz fazla şu açtığım konuya bakabilirmisiniz bilginiz var mı ?
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-analytics-ve-videoya-gelen-dunya-engeli.html

O tamamen diziye bagli bi durum. Analyticse yansiyan miktar sonradanda kesilebilir. Ayrica cok fazla dunya engeli kanalinin tamamen kapanmasina sebep olur. Simdiye kadar kac bolum attin bilmiyorum ama en fazla 7-8 kereye kadar dayanir yani. Sonrasinda gider. Yerinde olsam o dizinin bolumlerini adsense hesabina bagli kanallara atardim.

O tamamen diziye bagli bi durum. Analyticse yansiyan miktar sonradanda kesilebilir. Ayrica cok fazla dunya engeli kanalinin tamamen kapanmasina sebep olur. Simdiye kadar kac bolum attin bilmiyorum ama en fazla 7-8 kereye kadar dayanir yani. Sonrasinda gider. Yerinde olsam o dizinin bolumlerini adsense hesabina bagli kanallara atardim.

adsense sıkıntı hocam çerçeve fln birsürü iş kalite bozuluyo izlemiyolar fln. partnerde şak diye atıyorum süperrr izlenim geliyo, sonradan kesilebilir diyosunuz yani o kötü oldu. ben de analyticse yansıdıysa hertürlü alırım o parayı diye düşünüyordım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri