Life Network

Bak iste usttede yazdim. Siz boyle diziydi, filmdi yukledikce networklar tehlike altina giriyorlar. Bu yuzdende artik boyle icerik atmayin diye soylediler degil mi? 8O tarz icerikler hizli kazandiriyor dogrudur, fakat herkese zarari var iste. Niye bile bile ayni seyi yapmaya devam ediyosunuz ki? Adamlar bunu laf olsun diye soylemiyorlar. Eger bi network managed durumdaki kanallardan kisa bi sure icerisinde 40 civari telif yerse youtube tarafindan anlasmalari iptal edilip network kapatiliyor. Bu sadece managed kanallar icin degildir tabii ki. Affiliated (yani bizler icin) kanallar icinde bazi uygulamalar mevcuttur mutlaka.

Ben adamalara mail attım bana yükleme yapme demedi yüklemesen daha iyi olur diye cevap verdi. Bana kesin olarak yükleme diye yargıda bulunsa yüklemem zaten

Ben adamalara mail attım bana yükleme yapme demedi yüklemesen daha iyi olur diye cevap verdi. Bana kesin olarak yükleme diye yargıda bulunsa yüklemem zaten

Burada yazmis adam acik acik yuklemeyin diye.

Important to know: since this day, please, do not upload: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. These channels will be disconnected in 99%.

Bende dun mail attim, tekrar ayni seyi soylediler.

ben soruyorum yüklemesen daha iyi olur diye bence bunlarda bilmiyor ne yapacaklarını

Ben sana mantikli aciklamasini yapiyorum bak. Herhangi bi sikayet alindiginda google seni degil networklari muhattap aliyor. Hatta soyledigim gibi managed partner olan kanallar 40 tane telif yedigindeydi sanirim youtube networkla anlasmasini iptal ediyor. Biz managed degiliz fakat affiliated partnerler icinde uygulamalar vardir kesinlikle. Ha buna ragmen hala dahada banane bunlardan yukleyecem ben alsamda almasamda parasini onemli degil diyen varsa buyursun yuklesin.

Ben sana mantikli aciklamasini yapiyorum bak. Herhangi bi sikayet alindiginda google seni degil networklari muhattap aliyor. Hatta soyledigim gibi managed partner olan kanallar 40 tane telif yedigindeydi sanirim youtube networkla anlasmasini iptal ediyor. Biz managed degiliz fakat affiliated partnerler icinde uygulamalar vardir kesinlikle. Ha buna ragmen hala dahada banane bunlardan yukleyecem ben alsamda almasamda parasini onemli degil diyen varsa buyursun yuklesin.

Mericurial hocam anladığm kadarıyla sadece Hollywood filmleri yüklemeyin diyor ? Diğerleri peki ayrıca dizinden bahsetmemiş ?

Adamlar kısaca bizi zora sokacak türden içerik yüklemeyin diyorlar, bu kadar basit.

dun basıma bir olay geldi life partner ile bir kanalımı life soktum yaklaşık 1 saat sonra partnerden çıkarıldım her hangi bir mailde atmadılar kanalımda 1 tane dunya engeli video yuklemiştim onu sildim tabi halile uyarı yedik oo sorun vardı telif filan yoktu partnerden hemen neden atıldıgını anlayamadım ya bu adamlar kabul ettikleri partner kanalları tekrar manuel olarak gözden geciriyorlar yada uyarı yemesi bile sorun oluyor kanalda

Mericurial hocam anladığm kadarıyla sadece Hollywood filmleri yüklemeyin diyor ? Diğerleri peki ayrıca dizinden bahsetmemiş ?

Yahu arkadasim adam illaki tek tek dizide yuklemeyin, diger filmleride yuklemeyin mi desin? Hatta direkt olarak yuklememeniz gereken filmlerin dizilerin listesini yapip onlari mi versin? Diziyse dizi hepsi yasak iste yuklenmemesi gerekiyor. Ne diyorum bak, alinan her telif networkun aleyhine oluyor. Neden anlamamakta israr ediyosunuz anlamis degilim. Yukleyin arkadasim istediginizi, uyaranda kabahat. Dogru duzgun bi odeme aldigimiz network vardi, oda sarpa saracak bu gidisle.

dun basıma bir olay geldi life partner ile bir kanalımı life soktum yaklaşık 1 saat sonra partnerden çıkarıldım her hangi bir mailde atmadılar kanalımda 1 tane dunya engeli video yuklemiştim onu sildim tabi halile uyarı yedik oo sorun vardı telif filan yoktu partnerden hemen neden atıldıgını anlayamadım ya bu adamlar kabul ettikleri partner kanalları tekrar manuel olarak gözden geciriyorlar yada uyarı yemesi bile sorun oluyor kanalda

Muhtemelen tekrar gozden gecirmeye baslamista olabilirler. Ayni uygulama quizdede mevcut.

Niye herşeyi kendimize uydurmaya çalışıp batırırız anlamıyorumki,adamlar söylemiş işte şunu şunu yükleme diye birazda kuralına göre oynamayı bilsek.

Yahu arkadasim adam illaki tek tek dizide yuklemeyin, diger filmleride yuklemeyin mi desin? Hatta direkt olarak yuklememeniz gereken filmlerin dizilerin listesini yapip onlari mi versin? Diziyse dizi hepsi yasak iste yuklenmemesi gerekiyor. Ne diyorum bak, alinan her telif networkun aleyhine oluyor. Neden anlamamakta israr ediyosunuz anlamis degilim. Yukleyin arkadasim istediginizi, uyaranda kabahat. Dogru duzgun bi odeme aldigimiz network vardi, oda sarpa saracak bu gidisle.

Yok kardeşim yanlış anladın sen beni yani ücralarda olan dizileri yüklemekten falan bahsettim film o şekilde. Telif riski pek olmayan.

Bilgilendirmen için çok teşekkürler.

Bu bilgilendirmeden sonra zaten o kategoride yükleme yapmam.

Arkadaşlar bu partnere türkçe güncel dizi çalışması yapılabiliyormu
ve partnerden ödeme alan oldumu ?
teşekkürler...

Az önce incelemedeki hesabımdan 5k ödeme aldım. Life is life demekten başka bir şey gelmiyor içimden :)

Kanalınızın içeriği nedir hayırlı olsun ödemeniz

Error happened
Unrecognized error: -4

beyler başvururken partnere bu hatadan veriyo varmı başka birinde de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri