Life Network

Arkadaslar ben paypal yerine banka havalesi ile ödememi almak istiyorum artik. Yetkiliye pm mi atsam? Bankdadan ödeme geceikirmi acaba?

Arkadaşlar bi sorum olacak life networke bağlı bi kanalım var paypal ödemesini ne zaman yapıyolar ve paypaldan ödeme almam için alt limitin kaç olması lazım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bi sorum olacak life networke bağlı bi kanalım var paypal ödemesini ne zaman yapıyolar ve paypaldan ödeme almam için alt limitin kaç olması lazım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

30$ ödeme alt limiti paypala.Ayın 27-30 u arası ödemeler yapılır.

Edit: Örneğin mayıs ayı kazancı haziran ayının sonunda ödenir.

lifeye başvurdum bir haftadır geri dönülecek diyo dah bekliyom..nekadar sürüyo kabul etmeleri arkadaşlar

girdiğimde 'zaten size davetiye gönderilecektir' diyo..kaç günde dönüş yapılıyo bir hafta oldu daha bişey yok

Çizgi filme sıkıntı çıkartıyorlar mı ?

ağalar ingilizcesi sağlam biri life networke sorabilir mi
" 3-4 aydan beri sağlam kalmıs sorun cıkarmayan film kanallarını partnerden atarlar mı?

ağalar ingilizcesi sağlam biri life networke sorabilir mi
" 3-4 aydan beri sağlam kalmıs sorun cıkarmayan film kanallarını partnerden atarlar mı?

Kişisine göre değişiyor.Mesela benim 3-4 aydır film kanalım var atmadılar.Çizgifilm kanalı sokuyorum atmıyorlar.Herkesinkini atıyorlarmış ama okuduklarıma göre.

Kişisine göre değişiyor.Mesela benim 3-4 aydır film kanalım var atmadılar.Çizgifilm kanalı sokuyorum atmıyorlar.Herkesinkini atıyorlarmış ama okuduklarıma göre.

ödemeyi sorunsuz alabiliyor musun ?

Pek bilinmeyen çizgi film atıyorsan da atmayabilirler.

Zaten bilinen videolarla partnere girmek hata. Direkt atarlar, atıyorlar :D

eğer kanalı partnerden atarlarsa atıldığına dair mail geliyor mu? onlarca kanal soktum :) atılıp atılmadıklarını kontrol etmek zahmetli olur. kanal atılınca ortada sefil kalmasın hemen yeniden adsenseye bağlamak icin atıldığına dair mail gelirse cok iyi olur

ödemeyi sorunsuz alabiliyor musun ?

Pek bilinmeyen çizgi film atıyorsan da atmayabilirler.

Zaten bilinen videolarla partnere girmek hata. Direkt atarlar, atıyorlar :D

Nazar değmesin bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım ben lifeta :) Bilindik bilinmedik farketmiyor.Atılma gibi bir sorunum olmuyor hiç.

eğer kanalı partnerden atarlarsa atıldığına dair mail geliyor mu? onlarca kanal soktum :) atılıp atılmadıklarını kontrol etmek zahmetli olur. kanal atılınca ortada sefil kalmasın hemen yeniden adsenseye bağlamak icin atıldığına dair mail gelirse cok iyi olur

Hic bi network mail gondermez sistemlerinden cikarttiklarinda. Ayrica partnerden ciktiginda dolar isaretleride otomatik sonuyor biliyosundur, ondan sonra videolari tekrar para kazanmaya acmak cok zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri