incele ne kadar sürdü konusu neydi.
Şikayet vardi 3 hafta surdu.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
incele ne kadar sürdü konusu neydi.
Hayırlı olsun hocamAz önce incelemedeki hesabımdan 5k ödeme aldım. Life is life demekten başka bir şey gelmiyor içimden![]()
bu partnerde dizi çalısıp para alan varmı ?
Arkadaşlar bi sorum olacak life networke bağlı bi kanalım var paypal ödemesini ne zaman yapıyolar ve paypaldan ödeme almam için alt limitin kaç olması lazım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
30$ ödeme alt limiti paypala.Ayın 27-30 u arası ödemeler yapılır.
Edit: Örneğin mayıs ayı kazancı haziran ayının sonunda ödenir.
lifeye başvurdum bir haftadır geri dönülecek diyo dah bekliyom..nekadar sürüyo kabul etmeleri arkadaşlar
girdiğimde 'zaten size davetiye gönderilecektir' diyo..kaç günde dönüş yapılıyo bir hafta oldu daha bişey yok
ağalar ingilizcesi sağlam biri life networke sorabilir mi
" 3-4 aydan beri sağlam kalmıs sorun cıkarmayan film kanallarını partnerden atarlar mı?
Kişisine göre değişiyor.Mesela benim 3-4 aydır film kanalım var atmadılar.Çizgifilm kanalı sokuyorum atmıyorlar.Herkesinkini atıyorlarmış ama okuduklarıma göre.
eğer kanalı partnerden atarlarsa atıldığına dair mail geliyor mu? onlarca kanal soktumKişisine göre değişiyor.Mesela benim 3-4 aydır film kanalım var atmadılar.Çizgifilm kanalı sokuyorum atmıyorlar.Herkesinkini atıyorlarmış ama okuduklarıma göre.
ödemeyi sorunsuz alabiliyor musun ?
Pek bilinmeyen çizgi film atıyorsan da atmayabilirler.
Zaten bilinen videolarla partnere girmek hata. Direkt atarlar, atıyorlar![]()
eğer kanalı partnerden atarlarsa atıldığına dair mail geliyor mu? onlarca kanal soktumatılıp atılmadıklarını kontrol etmek zahmetli olur. kanal atılınca ortada sefil kalmasın hemen yeniden adsenseye bağlamak icin atıldığına dair mail gelirse cok iyi olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.