D
Dean
Guest
partner için kanal yapıyorum da illa dolar yakmaya gerek varmı parayı açmasan olurmu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partner için kanal yapıyorum da illa dolar yakmaya gerek varmı parayı açmasan olurmu ?
videolarda dolar yakmana gerek yok ama kanal ayarlarında para kazanmayı etkinleştirmelisin
heee o zaman iyi ya ünleme düşüo diye siliyodym videoları
para kazanmayı etkinleştirirken videoların ünleme düşse de sorun değil.tümünü seç dolarları pasif yap.sonra başvur
telifsiz sokup sonra film attıkların var mı son bir haftada
hayır. tüm kanallar adsensede 4 aydır para kazandırıyordu. 4 ay önce hepsini acmıstım o gün bugündür ellemediğim kanallar.
neyse bi de dvine networkü deneyelimtrknetwork forumdaki bayisi
![]()
Şuan kaç izlenme istiyo arkadaşlar life![]()
2 hafta önce 2 k diyolardı ama sürekli artıyomuş arz talep meselesiBende merak ediyorum hocam ögrenirsen banada söyle
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 hafta önce 2 k diyolardı ama sürekli artıyomuş arz talep meselesi![]()
kanal yeni ise 2k istiyor kanal aylık geçmısse 1k yetiyordu arkadaslarama cizgi dizi vs vs girmeyin atılıyorsunuz
![]()
![]()
Biz ve çizgi film![]()
aslında bastan beri herkes hurraaa diye cizgi vs yukleyip girmeseydı bu partnere suan herkes 2 3 cizgi dizi vs sokardı.. yani kendi ekmeğimizle kendimiz oynuyoruz mlsf![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.