4xxx$ 5xxx$ ve üzeri alan oldu mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4xxx$ 5xxx$ ve üzeri alan oldu mu ?
Ben aldım . Daha da fazlasını . Bu ayda onun daha fazlasını bekliyorum .
Hangi içerikten aldın ?
Beyler bir de bir şey sorucam düzgün özgün videolarla bu partnere bağlanıp sonradan kategoriyi çizgi filme değiştirsek anlarlar mı?
Anlarlar . Adam bana panel fotosu attı iZle bak böyle atıyorum kanalları diye . İçerik telifsiz dizi film ve haber .
Ee dizi film ile çizgi film aynı şey değil mi onların gözünde? Sen nasıl yaptın?
Konulara bakarsan Hollywood filmleri ve çizgifilm diye açıklama yaptı adam , yani dünya engeli geçilmiş video görürsem atarım dedi .telifsiz içerik problem yaratmaz .
Merhaba arkadaşlar Rus birinin networkü.Forumdan birçok kişi ödeme aldı.
Network özellikleri :
*Ödeme alt limiti 30 dolardır.
*Ödemeler bir sonraki ayın 20-30 arasındadır.
*Henüz dashborad yok.Analytics kısmından kazancınızı takip ediyorsunuz.
*Kazanç üzerinden kesinti %20'dir.
*Anında partnere girebiliyorsunuz.
*Henüz ödeme almadım fakat ödeme alınca resim ekleyeceğim.
Life Network
![]()
![]()
![]()
![]()
Partnerin kendi kanalı :![]()
şuan bi kanlaımı bağlarken sorun çıktı. Davetiye gönderildi diyor ama gelmedi. bugün genel bir sorun mu var acaba? 2 gün önce tık diye bağlanmıştı..
Arkadaşlar life a paypalım bağlı. Çok kesinti oluyor diye banka hesabı tanımlatacağım. Tam olarak neler yapılması lazım bilgisi olan var mı?
alt kanal mailiyle giriş yapma ana kanal ile giriş yap gözüküyo
şuan bi kanlaımı bağlarken sorun çıktı. Davetiye gönderildi diyor ama gelmedi. bugün genel bir sorun mu var acaba? 2 gün önce tık diye bağlanmıştı..
Nasıl çok kesinti oluyo normalde 20 kesiyolar zaten gerisini paypal kesiyo ekstra para mı kesiyolar senden ?
Son bir haftadır var bu durum.Ana maille girişi yaptığınızda da çıkmıyor mu?
Son bir haftadır var bu durum.Ana maille girişi yaptığınızda da çıkmıyor mu?
Yani paypal fazla kesiyor gibi geldi bana.
Arkadaşlar life networke banka hesabı tanıtanlar nasıl bir uygulama yaptı bilgi verebilir mi?
Ben aldım . Daha da fazlasını . Bu ayda onun daha fazlasını bekliyorum .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.