4 haneli ödeme alan var mı bu ay?
zoomin bloke koydu, life da bloke koyarsa çok pis koyar bana
zoomin bloke koydu, life da bloke koyarsa çok pis koyar bana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 haneli ödeme alan var mı bu ay?
zoomin bloke koydu, life da bloke koyarsa çok pis koyar bana![]()
lifeten her ay ödeme aldım sıkıntısız. geçen ay 29 unda almıştım. bu ay bakalım kaçında alacağım. geçen ayki 4 haneliydi bu ayki 5 haneli diye tahmin ediyorum. hesaplamalarım o şekilde ama bakalım. inşallah yaparlar sıkıntısız.
Hocam hiç kusura bakma 150 kanal ile benim patnere gelsen sana 1 lira ödeme yapmam .
Senin partnerin hangisi soylede baglamayalim.. odeme yapmam nedemek isterse bir milyon kanal olsun kazandimi yt sana odeme yaptimi odemek zorundasin.
şehir efsanesi onlar .
Life bu gün mail attım ödemelrin 30-01/07 tarihlerinde devam edeceğini yazdılar.
bende attım banada geldi cevap bana gelen cevapltada hala ödemelerin devam ettiğim daha ayın 28 i olduğunu söylediler
Ruslar kolay kolay zora sokmaz yaptımı tam yaparlar işlerini temiz yaparlar. Misal Rus kızları
topluluk gelen kanalı kabul ederler mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.