bu partnerde çalışıp tecrübeli bir arkadaş isterse ücreti mukabilinde bilgi verebilrimi rica etsem isteyenler pmden ulassın lütfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu partnerde çalışıp tecrübeli bir arkadaş isterse ücreti mukabilinde bilgi verebilrimi rica etsem isteyenler pmden ulassın lütfen
Bir müzik nations değil maleseff müzik nationsa sokun kanallarınızı
Adamlar ödemelere bloke koyuyor niye sokalım MN?
Amacın nedir anlayamadım![]()
canım sen tercihlerinle ilgilen
Arkadaşlar yorumlara bakılırsa ödeme konusunda sıkıntı yapmıyor değil mi life network? İzlenim kasıp başvurmak istiyorum toplu bir şekilde. Tavsiye ediyor musunuz
beyler artık imza falan yok mu
uzun süredr bağlamadım bu kanala
sadece dashboard daveti kabul ettim başka bir adım yok herhalde değil mi
Benim spamdan kapanan kanalıma ödeme yapmışlardı geçen gün ondan sonra ibreyi life çevirdim ben. MN yorumunda ironi yapmıştım aranan özellikler uyuyorsa direk life başvurun MN den uzak durun. Böyle bir partner varken dizi film çizgifilm yüklemeyin arkadaşlar bari burayı kaybetmeyelim her geçen gün eriyoruz zaten.
Son 2 gündür 3 veya 4 hane alan yok demi bekliyoruz hala ?
Son 2 gündür 3 veya 4 hane alan yok demi bekliyoruz hala ?
Yarın büyük gün![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.