Life Network

Arkadaşlar benim nisanın 27sinde partnere bağladığım kanalımda en son gördüğüm güncelleme temmuzun 1. gününde 1,551$ di kanalım o akşam 3.telifini yedi ve kapandı,ödeme alır mıyım ? alırsam nezaman alırım acil biri yazabilir mi :)

Arkadaşlar benim nisanın 27sinde partnere bağladığım kanalımda en son gördüğüm güncelleme temmuzun 1. gününde 1,551$ di kanalım o akşam 3.telifini yedi ve kapandı,ödeme alır mıyım ? alırsam nezaman alırım acil biri yazabilir mi :)

Valla benimde 600$ getiren kanal spamdan kapandı acaba silsem mi kanalı garanti olsun :rolleyes:

müjdeeee. odeme geldiii :D darısı hepinizin basına gençler :D

paypal hocam 4haneli. soylemesem daha iyi. kazanc paylasmayı sevmıyorum :D

Gün içinde yatmayan arkdaslara da yatar diye umuyorum ..

Sonunda odeme yapildi. Umarim herkes odemelerini eksiksiz alir. Ancak bir sikinti var bu sefer. Normalde paypal para kesmezdi benden.

Ücret Tutarı:
-$51,95 USD

Bu nedir arkadaslar bilen var mi ? Odemenin ayrintisinda yaziyor.

Son düzenleme:
Sonunda odeme yapildi. Umarim herkes odemelerini eksiksiz alir. Ancak bir sikinti var bu sefer. Normalde paypal para kesmezdi benden.

Ücret Tutarı:
-$51,95 USD

Bu nedir arkadaslar bilen var mi ? Odemenin ayrintisinda yaziyor.

Life ödemeri kuveyten yaptigi icin paypal %5 kesinti yapiyor. Bu sebebten ben artik ödemeleri banka hesabima aliyorum.

Life ile Çizgi Film çalışan hala çizgi film kanalı sokup ödeme alan var mı ?

hocam banka hesabını nasıl tanımlatıyoruz. bu paypalın %5 kesintisi kur farklı falan derken onca parayı çöpe atıyoruz :confused:

Aynen. Mail ile ödemeleri artik banka hesabina almak istedginiz yazacaksin. Bankanin detaylarini yazacaksin. Ayni gün dönüs yapiyor adamlar.

4 haneli 3 teliften kapanan kanalimin odemesi gelddiiiiii . Hayirli olsun simdiden diger arkadaslara da :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri