Life Network

Life her türlü ödüyor falan diye konuşulup kanalları 25 liradan satılıyordu, artık Life da mı sorunlu oldu? Neye el atsak çürütüyor muyuz nedir.

Adam akilli kullanilmazsa curur tabii. Adamlar buraya kadar gelip belirli kategorilerde ozellikle video yuklemeyin diye soyledigi halde "yakalanana kadar yuklesek parasini alirmiyiz" , "farkli icerikle sokup degistirsek nolur" , "1 hafta kazanayim sonra atsalarda olur" mantigiyla devam edilirse daha cok fazla artis gosterir para alamayanlarin sayisi. Hala gelip diziye cizgifilme oduyomu diye soranlar var. Bu sekilde devam edilirse zaten surekli, en baba network bile max 3-4 ay dayanir.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Sunlarla iletisimde kisa bir yardimci olsana. Inglizcem yeterli degil derdimi anlatamadim sanirim.

Telifli kanallari 1 ay bekletiyorsunuz onu anladik ama sorunsuz kanallarimin parasi daha neden ödenmedi.

Sunu bir ceviri yapsana sana zahmet.

Bende bu ay banka ödemesi almak istiyorum. Ödeme bilgisi değiştirmek için bi şablon varsa yardımcı olursanız sevinirim. Paypal fena kesiyor havadan para kazanıyorlar.
Arkadaşa cevap gelmemiş.Aynı şekilde ödemeleri bankaya almak için ingilizce şablon varsa yazar mısınız? öm olabilir.

Arkadaşlar dizi film çizgi film çalışacaksanız Allah aşkına girmeyin şu partnere yakmayın bizide kurunun yanında yaş da yanıcak yalan olucak bizim paramızda creativeye girin ave ye girin music nationsa girin life a girmeyin açık açık kaç kere yazdılar telif riski yüksek içeriklerle gelmeyin diye neden zorluyorsunuz.

Çizgi çalışanları inşallah ödemezler ki ödemeyeceklerini söylediler.kuralları açık açık söylediler,çizgi dizi ve Hollywood içerikleri yasak kardeşim.adsense çalışın ben öyle yapıyorum.

Sizin life a bagladiginiz kanallar özgün mü? Ha cizgi yüklemissin ha NBC Warner bros bbc tv showlari yüklemissin aradaki fark ney sanki.

Dün life başvuru yaptım.Ağa katıldım normalde sözleşme gelmesi lazım hala gelmedi.Ne yapabilirim?

bende dun başvuru yaptım bı kanal ıçın,sozleşme var mı bunda nereye gelıyor sozleşme falan gormedım kayıt olarak maıl adresıne mı gelıyor.

Topluluktan kapansa parayı öderler mi?

Neden topluluktan kapanacagi onemli.

Kanal neden topluluktan kapanir? Ya cizgifilm atarsin flag yer videolar yada +16 calisirsin. Ikisinede odeme yapmayabilirler. Cizgifilmi atiyorlar zaten, ozellikle konuda milyon kezde yazdi adamlar sokmayin cizgifilm kanallari diye.

Neden topluluktan kapanacagi onemli.

Kanal neden topluluktan kapanir? Ya cizgifilm atarsin flag yer videolar yada +16 calisirsin. Ikisinede odeme yapmayabilirler. Cizgifilmi atiyorlar zaten, ozellikle konuda milyon kezde yazdi adamlar sokmayin cizgifilm kanallari diye.

Yok çizgi film değil yasak bir içerik değil flagtan kapanırsa ödeme alır mıyım?

Yok çizgi film değil yasak bir içerik değil flagtan kapanırsa ödeme alır mıyım?

Yasak olmayan icerik neden flaglansin? Flagdan kapanan kanallarin odemeleri kesin yapilir yada yapilmaz diyemem. Spamdan kapananlari 1 ay gecte olsa oduyolar, flag icinde ayni durum gecerli olabilir belki.

Life ve Quiz'de genel olarak bir şey dikkatimi çekiyor. Bazen kaydolduktan on dakika sonra sözleşmeyi gönderiyorlar. Bazen günler alıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri